Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε

Τι είπες τώρα.... το έχω ακόμα σε λειτουργία και δεν χορταίνω να το βλέπω και να το πιάνω.... 😃😃😃😃😃

φιλε ειχα αγορασει 3 η 4 arc, τι ομορφη συσκευη, τι ωραιο κρατημα, λεπτα περιθωρια, οθοναρα, τι να πω, και σαν αξεσουαρ στο χερι ηταν παρα πολυ ομορφο

• Like 2
  • Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Λόγω μεγάλης ζήτησης! Ωραία δικαιολογία, πως δεν το σκέφτηκε και η sumsung για το fold; Τι περιμένει δηλαδή, να δει πόσοι θέλουν να το αγοράσουν για να τα φτιάξει και να τα δώσει όλα μαζί; Και πως θα δει πόσοι το θέλουν αν δεν ανοίξουν προπαραγγελίες; Χμ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, JcD είπε

Μάντεψε ποια η είναι η συντριπτική πλειοψηφία 😁

Εγω να σου πω την αμαρτία μου στο χιλιάρικο θα ψηνομουν να το πάρω, με βολεύει φοβερά το μέγεθος!

Θα ψηνοσουν να παρεις ενα κινητο το οποιο εχει μετρια προς κακη αυτονομια και καμερα μεταξυ αλλων,κακη software υποστηριξη(ουτε καν με Android 10 δεν ερχεται,αρα στην καλυτερη να παρει και android 11 του χρονου),και που φυσικα αν σου βγαλει θεμα για επισκευη τρεχα γυρευε ?

Σαν concept ειναι οντως πολυ ωραιο το κινητο και πολυ πιο πρακτικο απο τα αλλα foldable κινητα. Αλλα σαν τιμη αυτα που προσφερει σε hardware(και σε after sales support/software) ειναι απαραδεκτα ακομα και στα 1000ευρω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Ένας μέσος αμερικάνος βγάζει τον μήνα όσο βγάζεις εσύ μέσα σε ένα χρόνο αν ζεις στην ελλάδα (με άλλα λόγια βγάζει σχεδόν $80.000 τον χρόνο) https://www.cnbc.com/2019/09/21/how-much-money-the-american-middle-class-earns.html

Δεν είναι ο μέσος Αμερικάνος που βγάζει τόσα.... Τόσα είναι τα συνολικά έσοδα από όλα τα μέλη ενός νοικοκυριού της Μεσαίας τάξης συγκεκριμένα... Το 30% των νοικοκυριών ανήκουν στη χαμηλή τάξη, και τα συνολικά έσοδα τους είναι ~$25 500.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Ένας μέσος αμερικάνος βγάζει τον μήνα όσο βγάζεις εσύ μέσα σε ένα χρόνο αν ζεις στην ελλάδα (με άλλα λόγια βγάζει σχεδόν $80.000 τον χρόνο) https://www.cnbc.com/2019/09/21/how-much-money-the-american-middle-class-earns.html

Όσο για την motorola κάτι μου βρωμάει... για ποιο λόγο η μεγάλη ζήτηση να καθυστερήσει την διάθεση του υπάρχοντος στοκ; απλά πουλάς αυτό που έχεις και όποιος δεν πρόλαβε περιμένει..

Μου φαίνεται κάτι δεν πάει καλά με τα μοντέλα (όπως με το αντίστοιχο fold της samsung) και το κατάλαβαν σχετικά αργά και χρειάζονται χρόνο για να το διορθώσουν. 

Και που ξέρεις εσυ ποσά βγάζω εγώ σε ένα μήνα; 
Στα 80000 είναι και το νοίκι του στα 250-500 ευρώ το μήνα; 
γενικά έχει ίδια έξοδα με εμένα ο μέσος αμερικανός; 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Θα ψηνοσουν να παρεις ενα κινητο το οποιο εχει μετρια προς κακη αυτονομια και καμερα μεταξυ αλλων,κακη software υποστηριξη(ουτε καν με Android 10 δεν ερχεται,αρα στην καλυτερη να παρει και android 11 του χρονου),και που φυσικα αν σου βγαλει θεμα για επισκευη τρεχα γυρευε ?

Σαν concept ειναι οντως πολυ ωραιο το κινητο και πολυ πιο πρακτικο απο τα αλλα foldable κινητα. Αλλα σαν τιμη αυτα που προσφερει σε hardware(και σε after sales support/software) ειναι απαραδεκτα ακομα και στα 1000ευρω.

Ναι 😁

22 λεπτά πριν, Agony είπε

Βλέπεις αυτό και μετα το Samsung και καταλαβαίνεις τι επαθε η Samsung.

Στα πρόθυρα της χρεωκοπίας είναι 😄

Δημοσ.
5 ώρες πριν, AtiX είπε

Πιστεύω αν όχι δεύτερη γενιά που θα έχουν λύσει τα τεχνικά θέματα, τοτε τρίτη γενιά που θα υπάρχει αισθητή πτώση στην τιμή θα αξίζει...

Και 18 γενιές να περάσουν υλικό πλαστικό που διπλώνει και να μην έχει πρόβλημα στο πέρας του χρόνου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Το παλεύουν φυσικά και το συγκεκριμένο είναι η ποιο όμορφη υλοποίηση που υπάρχει μακράν από τις άλλες αναδιπλούμενες συσκευές. 

Και αυτό και όλα τα αναδιπλούμενα χρόνο δεν βγάζουν δίχως να μεινει σημάδι στο σημείο που διπλώνει. Τέλος. Τώρα να έχεις το τσαλάκωμα μπροστά σου και να ξέρεις ότι έχεις δώσει χιλιάδες ευρώ προσωπικά το θεωρώ τραγικό. Πέραν αυτού επεξεργαστής και Hardware Για γέλια σε σχέση με το κόστος απόκτησης.

Όσο για την ζήτηση εγώ λέω ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

Δημοσ.

Κινητακι που γίνεται smartphone, smartphone που γίνεται tablet, tablet που γίνεται laptop...κοκ

Κανένας που να βγάλει πατέντα το 5ευρω να γίνεται 500ευρω, βρε παιδιά... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...