Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύω αν όχι δεύτερη γενιά που θα έχουν λύσει τα τεχνικά θέματα, τοτε τρίτη γενιά που θα υπάρχει αισθητή πτώση στην τιμή θα αξίζει...

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, mants118 είπε

μου αρέσει κι εμένα η υλοποίηση αλλά όχι τόσα λεφτά σε κινητό ούτε για πλάκα όπως είναι η τσέπη μου τώρα! ;)

Να είσαι σιγουρος πως δεν απευθυνεται ουτε για την δικη σου τσεπη ούτε για την δικη μου ....   Οταν σε αλλες χωρες του κοσμου,  ο μεσος μισθος ειναι 35 χιλιαρικα κ πάνω, τον χρονο ( πολλες φορες κ 50-60 χιλ.) τοτε ειλικρινα χεστηκαν να πουλησουν στην Ελλαδα κ στην εκαστοτε Ελλαδα που θα μπορουν να το πάρουν ελαχιστοι.... 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To hype του razr είναι μεγάλο αυτή τη στιγμή λόγω της ιστορίας του και μόνο. Πέρα από αυτό για τα specs του προφανώς είναι υπερκοστολογημένο όσο δεν πάει ακόμα και αν βάλεις το έξτρα κόστος του foldable.

Προσωπικά, 22 χρόνια έχω συσκευές τηλεφώνων, ένα κινητό έχει χρειαστεί στη ζωή μου να πάω σε service και αυτό ήταν το razr v3. Ένα ωραίο πρωί το πανέμορφο μου και μουράτο μπλε razr πέθανε και τελικά δεν φτιάχτηκε ποτέ, μου το αντικατέστησαν με ένα μαύρο. Τώρα motorola με lenovo απο πίσω, για ψυχολογικούς λόγους και μόνο, εγώ δεν θα την εμπιστευόμουν

Επεξ/σία από gthe
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Θα έχει φοβερό wow factor πάντως, τώρα που είναι αρχή οποιος το πάρει θα κάνει εντύπωση!

Δημοσ.

Καλυτερα μα κοστιζε 1600$ και να φορουσε επεξεργαστη της προκοπης(αρκει να μην ανεβαζε θερμοκρασια).

τωρα ειναι πιο πολυ πειραματισμος παρα ουσια, κι απορω με τους χρηστες που θα δωσουν τοσα λεφτα για μα τους λαγκαρει το λειτπυργικο μετα απο 1 χρονο

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

ναι ναι, λόγω της ζήτησης, άλλο ένα δούλεμα μου φαίνεται επειδή κάτι δε πάει καλά.

Στο κάτω κάτω, βγάλτε όσα θέλετε τώρα και στην πορεία για να ικανοποιήσετε την "τόσο μεγάλη ζήτηση" βγάζετε κι άλλα.

Ακου τώρα λόγω ζήτησης θα καθυστερήσει ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω δε μπορω τις μλκιες που υπερ τιμολογουνται και 1500 :P Εχω και τις παλιες μοτορολες που δουλευουν αμα χρειαστεις τηλεφωνο ....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

Ποια ζήτηση; Γιατί έχουν βάλει προπαραγγελίες; Που την είδαν την ζήτηση; Από youtube comments που γράφει καθένας ότι να ναι;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, JcD είπε

Θα έχει φοβερό wow factor πάντως, τώρα που είναι αρχή οποιος το πάρει θα κάνει εντύπωση!

Στους ασχετους σιγουρα,πιο πολυ για το μεγαλο του κοστος(οπως και με ολα τα fold κινητα)ειναι οτι πρεπει για ποζερια.

Στους λιγο παραπανω σχετικους ομως,θα τους πιασουν τα γελια γνωριζοντας οτι σαν hardware ειναι χειροτερο απο κινητα των 400ευρω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chrisSerres είπε

sony δώσε μας το xperia arc με σώμα gunmetall αλουμίνιο και τελευταίας γενιάς hardware!!!

Τι είπες τώρα.... το έχω ακόμα σε λειτουργία και δεν χορταίνω να το βλέπω και να το πιάνω.... 😃😃😃😃😃

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Στους ασχετους σιγουρα,πιο πολυ για το μεγαλο του κοστος(οπως και με ολα τα fold κινητα)ειναι οτι πρεπει για ποζερια.

Στους λιγο παραπανω σχετικους ομως,θα τους πιασουν τα γελια γνωριζοντας οτι σαν hardware ειναι χειροτερο απο κινητα των 400ευρω.

Μάντεψε ποια η είναι η συντριπτική πλειοψηφία 😁

Εγω να σου πω την αμαρτία μου στο χιλιάρικο θα ψηνομουν να το πάρω, με βολεύει φοβερά το μέγεθος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, chrisSerres είπε

sony δώσε μας το xperia arc με σώμα gunmetall αλουμίνιο και τελευταίας γενιάς hardware!!!

Το φαντάζεσαι;;; :D

1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε

Καλυτερα μα κοστιζε 1600$ και να φορουσε επεξεργαστη της προκοπης(αρκει να μην ανεβαζε θερμοκρασια).

τωρα ειναι πιο πολυ πειραματισμος παρα ουσια, κι απορω με τους χρηστες που θα δωσουν τοσα λεφτα για μα τους λαγκαρει το λειτπυργικο μετα απο 1 χρονο

1 ώρα πριν, dchatz είπε

ναι ναι, λόγω της ζήτησης, άλλο ένα δούλεμα μου φαίνεται επειδή κάτι δε πάει καλά.

Στο κάτω κάτω, βγάλτε όσα θέλετε τώρα και στην πορεία για να ικανοποιήσετε την "τόσο μεγάλη ζήτηση" βγάζετε κι άλλα.

Ακου τώρα λόγω ζήτησης θα καθυστερήσει ...

Υποδεέστερων δυνατοτήτων προϊόν, με υπερκοστολόγηση λόγω μιας και μόνο καινοτόμου τεχνολογίας (folding)... να πω ότι είχε περισσότερες σε αυτήν την τιμή, ίσως και να το δικαιολογούσα...

Επεξ/σία από svartevarg
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TopicStrarter είπε

Ένας μέσος αμερικάνος βγάζει τον μήνα όσο βγάζεις εσύ μέσα σε ένα χρόνο αν ζεις στην ελλάδα (με άλλα λόγια βγάζει σχεδόν $80.000 τον χρόνο) https://www.cnbc.com/2019/09/21/how-much-money-the-american-middle-class-earns.html

Προφανώς δεν έχει σημασία το πόσα βγάζεις, αλλά πόση είναι η αγοραστική σου δύναμη (purchasing parity).

Εθνικά:  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)

Εδώ βλέπουμε ότι η Κίνα έχει περίπου 50% παραπάνω αγοραστική δύναμη από την Αμερική (κομμουνισμός/εθνικοσοσιαλισμός)

Κατά κεφαλήν:https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_GDP_(PPP)_per_capita

Και εδώ βλέπουμε ότι ο μέσος Αμερικανός βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα σε σχέση με τον μέσο Κινέζο! (καπιταλισμός)

Δημοσ.

πανάκριβο.Τωρα έχουμε τρελαθεί με τους επεξεργαστές.Τηλεφωνα είναι πάνω απ όλα.Αμαν μετά σπεκς...!!!

Δουλειά κάνουμε και με τα iPhone 7 κτλπ...Τωρα λεει δωστε 1500 για κατι που είναι παρομοιο με 20 χρονια πριν ....

• Confused 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...