Keith1404 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Λοιπόν αύριο αγοράζω τηλεόραση.. Είμαι μεταξύ αυτών των δύο.. Φίλος που γνωρίζει τα των τηλεοράσεων μου πρότεινε την 43 ιντσών 7450 για την καθεαυτή την τηλεόραση φυσικά αλλά και του στυλατο φοβερό τηλεκοντρόλ το magic remote control lg.. Το θέμα είναι ότι λόγω της απόστασης η 7100 49 ιντσών είναι καλύτερη επιλογή όσο αφορά το μέγεθος καθώς και η απόσταση μεταξύ καναπέ τηλεόρασης είναι 5,6 μέτρα.. Αλλά ρώτησα κ δν περιλαμβάνει το magic remote όπως και ο επεξεργαστής είναι λίγο πιο αδύναμος σπο ότι μου είπαν.. Τι ρόλο παίζει κ που αυτό δν σκαμπάζω (πέρα από το ίντερνετ).. Καμιά πρόταση κανείς σας έχει μήπως και ξεσκαλωσω.. Αναμένω με αγωνία.. Μόλις τώρα, Keith1404 είπε Λοιπόν αύριο αγοράζω τηλεόραση.. Είμαι μεταξύ αυτών των δύο.. Φίλος που γνωρίζει τα των τηλεοράσεων μου πρότεινε την 43 ιντσών 7450 για την καθεαυτή την τηλεόραση φυσικά αλλά και του στυλατο φοβερό τηλεκοντρόλ το magic remote control lg.. Το θέμα είναι ότι λόγω της απόστασης η 7100 49 ιντσών είναι καλύτερη επιλογή όσο αφορά το μέγεθος καθώς και η απόσταση μεταξύ καναπέ τηλεόρασης είναι 5,6 μέτρα.. Αλλά ρώτησα κ δν περιλαμβάνει το magic remote όπως και ο επεξεργαστής είναι λίγο πιο αδύναμος σπο ότι μου είπαν.. Τι ρόλο παίζει κ που αυτό δν σκαμπάζω (πέρα από το ίντερνετ).. Καμιά πρόταση κανείς σας έχει μήπως και ξεσκαλωσω.. Αναμένω με αγωνία.. Σόρυ για το μεγάλο κείμενο αλλά προσπάθησα να σας δώσω να καταλάβετε τον προβληματισμό μου..
Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) γιατι δεν περνεις την 50αρα εκδοση της UM7450 με ενα 50αρι+ παραπανω που οπως λες εχει και το magic remote και ειναι και στο μεγεθος που θες ; https://www.skroutz.gr/s/18650225/LG-50UM7450.html?from=sku_spec_variations εκτος αν ειναι εκτος budget Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από Zengar Zombolt
Keith1404 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά πήρα την 7450 43 ίντσες μαζί με την επέκταση εγγύησης συν 50 ευρώ ναι ξέφευγε λίγο κ με 43 ίντσες είμαι οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα