Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, την εβδομάδα που μας πέρασε έκανα ενα καινουριο σταθερο με intel i3-9100, gigabyte h370 d3h,16gb ram ddr4, adata ssd. Το προβλημα που αντιμετοπιχω ειναι το εξης. με το που κλεινει η οθονη μετα τον προκαθορισμενο χρονο που ρυθμιζεις απο τα windows το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη τρελαινεται. τερματιζει στροφες για περιπου 15δευτερολεπτα ηρεμει κανα μισο λεπτο και ξανα το ιδιο. το κανει συνεχεια οση ωρα και αν το αφησω.τη στιγμη που θα κουνησω το ποντικι και θα ανοιξει η οθονη δεν κανει το παραμικρο. ο υπολογιστης δεν ανεβαζει θερμοκρασιες. εχω τα τελευταια windows και ολους τους drivers. το εχει συναντησει κανεις? γιατι ειναι πολυ ενοχλητικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dgeorgiboy είπε

Καλησπέρα, την εβδομάδα που μας πέρασε έκανα ενα καινουριο σταθερο με intel i3-9100, gigabyte h370 d3h,16gb ram ddr4, adata ssd. Το προβλημα που αντιμετοπιχω ειναι το εξης. με το που κλεινει η οθονη μετα τον προκαθορισμενο χρονο που ρυθμιζεις απο τα windows το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη τρελαινεται. τερματιζει στροφες για περιπου 15δευτερολεπτα ηρεμει κανα μισο λεπτο και ξανα το ιδιο. το κανει συνεχεια οση ωρα και αν το αφησω.τη στιγμη που θα κουνησω το ποντικι και θα ανοιξει η οθονη δεν κανει το παραμικρο. ο υπολογιστης δεν ανεβαζει θερμοκρασιες. εχω τα τελευταια windows και ολους τους drivers. το εχει συναντησει κανεις? γιατι ειναι πολυ ενοχλητικο

Καλησπέρα. Μπες στο bios της μητρικής και κοιτά τις ρυθμίσεις του smartfan, προσαρμόζοντας το να ενεργοποιείται σύμφωνα με τα δικές σου απαιτήσεις.  Μπορείς επίσης να περάσεις τους drivers της gigabyte για το συγκεκριμένη mobo. Αν εξακολουθεί να έχει την ίδια συμπεριφορά το ανεμιστηράκι, κανε φορματ και ξαναπέρνα τα windows. 

Επεξ/σία από Fredman
Δημοσ.

Μόνο την οθόνη έχω βάλει να σβήνει. Φορματ έκανα και είχε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Στο smartfan έχω ρύθμιση ότι μπορούσα. Υπάρχει κάποια άλλη επιλογή στο bios που να δημιουργεί πρόβλημα; drivers έβαλα όλους τους τελευταίους που είχε στο site της gigabyte 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...