Mr.kostas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας έχω ένα θέμα... Πήρα έναν ssd για να βάλω τα Windows εκεί αλλά με το που πάω να κάνω εγκατάσταση windows δεν μου έχει την επιλογή για να διαλέξω ποιο σκληρό θέλω και γίνετε η εγκατάσταση στον πρώτο σκληρό δίσκο που έχω (hdd 1tb) ήδη εγκαταστημένο τα προηγούμενα windows... Τι κάνω για μου βγει η επιλογή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fujitsuA530 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Αποσύνδεσε πρώτα όλους τους άλλους δίσκους εκτός από τον καινούριο ssd και μετά προχώρησε στο format. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Πως θα το κάνω αυτό να αποσυνδεσω τους σκληρούς και να αφήσω μόνο τον ssd και να συνεχίσω το format άμα δεν έχει κάποιο λειτουργικό μέσα? Την εγκατάσταση τα κάνω μέσα από τα άλλα windows 10 όχι μέσω usb ή dvd μέσω bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 9 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Πως θα το κάνω αυτό να αποσυνδεσω τους σκληρούς και να αφήσω μόνο τον ssd και να συνεχίσω το format άμα δεν έχει κάποιο λειτουργικό μέσα? Την εγκατάσταση τα κάνω μέσα από τα άλλα windows 10 όχι μέσω usb ή dvd μέσω bios Για ποιον λογο προσπαθεις να κανεις format μεσα απο τα windows? Οπως ειπε ο fujitsu, ανοιξε τον πυργο, αποσυνδεσε τα καλωδια απο τον 1tb, ασε μονο τον ssd συνδεμενο, κανε boot μεσω του dvd/usb των 10 και δες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Alex-V είπε Για ποιον λογο προσπαθεις να κανεις format μεσα απο τα windows? Οπως ειπε ο fujitsu, ανοιξε τον πυργο, αποσυνδεσε τα καλωδια απο τον 1tb, ασε μονο τον ssd συνδεμενο, κανε boot μεσω του dvd/usb των 10 και δες. Θα το έκανα αλλά το usb μου το έχω χάσει και δεν έχω dvd drive στο pc μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex-V Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Θα το έκανα αλλά το usb μου το έχω χάσει και δεν έχω dvd drive στο pc μου Δεν μπορεις να δανειστεις ενα usb απο καποιον γνωστο σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Θα το έκανα αλλά το usb μου το έχω χάσει Εντάξει τώρα... δεν είναι λόγος αυτός! https://www.skroutz.gr/c/61/usb-flash/f/361413/16GB.html?o=usb+stick&order_by=pricevat&order_dir=asc Kατεβάζεις τα 10άρια από την ms μέσω του εργαλείου που δίνει -> https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 και ή του ζητάς να στα περάσει αυτόματα σε usb ή κατεβάζεις το iso και το περνάς με το rufus στο usb. Όσο για το ότι δε σου βγάζει επιλογή δίσκου, αυτό συμβαίνει μάλλον επειδή τρέχεις το setup μέσα από τα windows και αυτή η λειτουργία είναι μόνο για update του υπάρχοντος λειτουργικού και όχι για καθαρή εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Τελικά το έκανα από usb μέσω bios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα