Green Dragon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε παλι δεν καταλαβα...τι να ανοιξω ; θα πληρωσω και θα κατεβει καποιο αρχειο ; κάνε καλύτερα ότι σου λέει ο φίλος @soundou 2
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Green Dragon είπε κάνε καλύτερα ότι σου λέει ο φίλος @soundou να πληρωσω μου γραφει απλα.. εγω αλλο ρωταω ομως... πληρωνω και ερχεται αποδειξη σε αρχειο η κατι που να γραφει αρ.οχηματος και στοιχεια κατοχου ;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Eγώ το πλήρωσα μέσω της εφαρμογής winbank και η απόδειξη ήρθε στο email.
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, TechnoState είπε .... εεεέλα, τρολάρεις έτσι???!?? οχι ρε δεν ετυχε να τα πληρωσω μεσω interneτ και δεν ξερω τι παιζει - μη φαω καμια φολα Μόλις τώρα, Nikosmile είπε Eγώ το πλήρωσα μέσω της εφαρμογής winbank και η απόδειξη ήρθε στο email. αρα βαζεις και email οκ - δεν τα ξερω τα κολπα γιαυτο ανοιξα θεμα
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, vairass είπε οχι ρε δεν ετυχε να τα πληρωσω μεσω interneτ και δεν ξερω τι παιζει - μη φαω καμια φολα αρα βαζεις και email οκ - δεν τα ξερω τα κολπα γιαυτο ανοιξα θεμα πρόσεχε μόνο μην τα πληρώσεις δύο φορές, κάποιοι την πατήσανε και δεν πήραν μία πίσω, πιστώνονται στα επόμενα τέλη!
ougxar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δωστε τα χρηματα σε εμενα και θα παω αυριο να τα πληρωσω εγω 1
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Nikosmile είπε πρόσεχε μόνο μην τα πληρώσεις δύο φορές, κάποιοι την πατήσανε και δεν πήραν μία πίσω, πιστώνονται στα επόμενα τέλη! ελα ; κατσε πως θα γινει να πληρωσω 2 φορες ; Μόλις τώρα, ougxar είπε Δωστε τα χρηματα σε εμενα και θα παω αυριο να τα πληρωσω εγω εξυπνουλακι εσυ 1
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 7 minutes ago, vairass said: οχι ρε δεν ετυχε να τα πληρωσω μεσω interneτ και δεν ξερω τι παιζει - μη φαω καμια φολα αρα βαζεις και email οκ - δεν τα ξερω τα κολπα γιαυτο ανοιξα θεμα πληρωνεις με βαση την πινακιδα.το κρατος δεν τον νοιαζει ποιος πληρωσε πως πληρωσε αν εχεις αποδειξη.απλα πρεπει να πληρωθουν η αστυνομια το κοιταει online δεν ζηταει αποδειξη.τοσο απλα. οταν τα πληρωσεις σου λεει οτι τα πληρωσες αλλα θελει μια μερα περιπου για να φανει οτι εχουν πληρωθει.οποτε αν πας να τα ξαναπληρωσεις πριν την μια ημερα θα σε αφησει 1 1
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, poulinos είπε πληρωνεις με βαση την πινακιδα.το κρατος δεν τον νοιαζει ποιος πληρωσε πως πληρωσε αν εχεις αποδειξη.απλα πρεπει να πληρωθουν η αστυνομια το κοιταει online δεν ζηταει αποδειξη.τοσο απλα. οκ αλλα το πιο πανω μηνυμα με τρομαξε πιο πολυ τωρα.. λογικα εννοεις ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ να τα ξανα -πληρωσεις ; εγω εχω μεσα ισα ισα 175 ευρω οποτε και λαθος να γινει 2 φορες δεν θα πληρωσω Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από vairass
soundou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Φιλε αφου ζοριζεσσι τοσο πανε στην τραπεζα κ πληρωσετα η στα ελτα κ καρφιτσωσε την αποδειξη.10 ωρες τα ιδια λεμε 1 1
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, soundou είπε Φιλε αφου ζοριζεσσι τοσο πανε στην τραπεζα κ πληρωσετα η στα ελτα κ καρφιτσωσε την αποδειξη.10 ωρες τα ιδια λεμε εχει κοσμο -πηγα σημερα και βαρεσα ενεσεις τα πληρωσα δινει αποδειξη - θα την εκτυπωσω σε κανα ιντερνετ καφε Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από vairass
htaccess Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, ougxar είπε Δωστε τα χρηματα σε εμενα και θα παω αυριο να τα πληρωσω εγω Του κάνω και 30% έκπτωση για να τα δώσει σε εμένα. 1
GnsP Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Το ειδοποιητήριο έχει κωδικό πληρωμής. Η απόδειξη έχει τον κωδικό πληρωμής. Τέλος.
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, GnsP είπε Το ειδοποιητήριο έχει κωδικό πληρωμής. Η απόδειξη έχει τον κωδικό πληρωμής. Τέλος. Δεν έχω κάνει εκτύπωση από το gis ... Δεν έχω δηλαδή ειδοποιητήριο καν. Τα πλήρωσα με ΑΦΜ και πινακίδα. 3 λεπτά πριν, htaccess είπε Του κάνω και 30% έκπτωση για να τα δώσει σε εμένα. Τα έδωσα τέλος Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από vairass
Προτεινόμενες αναρτήσεις