vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Θέλω να τα πληρώσω μέσω εθνικής αλλά δεν ξέρω πως θα γίνει να πάρω απόδειξη. Για πείτε
newnick Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Όταν πληρώσεις με ebanking σου βγάζει απόδειξη. Την τυπώνεις και είσαι οκ 2
Green Dragon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, vairass είπε Θέλω να τα πληρώσω μέσω εθνικής αλλά δεν ξέρω πως θα γίνει να πάρω απόδειξη. Για πείτε Εγώ συνήθως εκτυπώνω το ειδοποιητήριο και την απόδειξη πληρωμής. Τα καρφιτσώνω μαζί και τα βάζω στο ντουλαπάκι μαζί με την άδεια, το ασφαλιστήριο, το ΚΤΕΟ και τη κάρτα καυσαερίων. Έτσι άμα γίνει έλεγχος είσαι κομπλέ. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon 3
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, newnick είπε Όταν πληρώσεις με ebanking σου βγάζει απόδειξη. Την τυπώνεις και είσαι οκ Αυτό είναι το θέμα ότι δεν έχω εκτυπωτή... Τι να κάνω δεν ξέρω Μόλις τώρα, Green Dragon είπε Εγώ συνήθως εκτυπώνω το ειδοποιητήριο και την απόδειξη πληρωμής. Τα καρφιτσώνω μαζί και τα βάζω στο ντουλαπάκι μαζί με την άδεια, το ασφαλιστήριο και το ΚΤΕΟ. Δεν έχω εκτυπωτή γιαυτό κολλάω 3 λεπτά πριν, soundou είπε Τη να την κανεις ρε σειρα; Ε χωρίς απόδειξη πληρωμής θα είμαι;
Green Dragon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vairass είπε Αυτό είναι το θέμα ότι δεν έχω εκτυπωτή... Τι να κάνω δεν ξέρω Δεν έχω εκτυπωτή γιαυτό κολλάω Ε χωρίς απόδειξη πληρωμής θα είμαι; Αποθηκεύεις ειδοποιητήριο και απόδειξη στο κινητό σου και όταν βρεις pc με εκτυπωτή τα ρίχνεις μία εκτύπωση. Αλλά αν χρειαστεί, μόνο μρ την απόδειξη στο κινητό, είσαι εντάξει. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από Green Dragon 3
soundou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, vairass είπε Ε χωρίς απόδειξη πληρωμής θα είμαι; Το χτυπανε οι μπατσοι στο ταμπλετ τους μην ανχωνεσαι.κ δεν εχω ακουσει καποιον γνωστο να του εχουν ζητησει τελη κυκλοφοριας.Αν δε πληρωσεις θα σε ενημερωσει ο λογιστης μ το καταληλλο προστιμο.3 χρονια εχω να εκτυπωσω 2
ougxar Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, Green Dragon είπε Αποθηκεύεις ειδοποιητήριο και απόδειξη στο κινητό σου και όταν βρεις pc με εκτυπωτή τα ρίχνεις μία εκτύπωση. εχει προχωρησει τοσο η τεχνολογια;
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, soundou είπε Το χτυπανε οι μπατσοι στο ταμπλετ τους μην ανχωνεσαι.κ δεν εχω ακουσει καποιον γνωστο να του εχουν ζητησει τελη κυκλοφοριας.Αν δε πληρωσεις θα σε ενημερωσει ο λογιστης μ το καταληλλο προστιμο.3 χρονια εχω να εκτυπωσω Και οκ χωρίς απόδειξη... Θα γράφει τα στοιχεία μου όμως στο ίντερνετ; 4 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Αποθηκεύεις ειδοποιητήριο και απόδειξη στο κινητό σου και όταν βρεις pc με εκτυπωτή τα ρίχνεις μία εκτύπωση. Αλλά αν χρειαστεί, μόνο μρ την απόδειξη στο κινητό, είσαι εντάξει. Στέλνει απόδειξη στο κινητό;
Green Dragon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Και οκ χωρίς απόδειξη... Θα γράφει τα στοιχεία μου όμως στο ίντερνετ; Στέλνει απόδειξη στο κινητό; Viber, messenger, mail....
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Green Dragon είπε Viber, messenger, mail.... Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Θα γράφει κάπου τα στοιχεία μου; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από vairass
soundou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 γκαρταση,απλα πληρωσετα κ μην κανεις τπτ αλλο 3 1
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, soundou είπε γκαρταση,απλα πληρωσετα κ μην κανεις τπτ αλλο τα στοιχεια μου θα υπαρχουν καπου η θα τα κανω δωρο ;
Green Dragon Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, vairass είπε Δεν κατάλαβα τι εννοείς. Θα γράφει κάπου τα στοιχεία μου; Τα στοιχεία σου τα γράφει στο ειδοποιητήριο. Η απόδειξη δεν έχει σημασία να γράφει ποιος πλήρωσε. Αυτά τα στέλνεις από το pc ΣΕ ΣΕΝΑ , μέσω messenger ή mail και τα ανοίγεις στο κινητό σου. όπου τα αποθηκεύεις κιόλας. 1
vairass Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Green Dragon είπε Τα στοιχεία σου τα γράφει στο ειδοποιητήριο. Η απόδειξη δεν έχει σημασία να γράφει ποιος πλήρωσε. Αυτά τα στέλνεις από το pc ΣΕ ΣΕΝΑ , μέσω messenger ή mail και τα ανοίγεις στο κινητό σου. όπου τα αποθηκεύεις κιόλας. παλι δεν καταλαβα...τι να ανοιξω ; θα πληρωσω και θα κατεβει καποιο αρχειο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις