Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε φιλε ελεος 

πρεπει να εχουν την ιδια πιεση ολα τα λαστιχα σου . οταν βαλεις ιδια πιεση αερα σε ολα τοτε θα κανεις παλι ρεσετ το TPMS 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Ρύθμισε την πίεση και στα 4 ελαστικά και μετά κάνε reset από το menu (όπως αναφέρει και ο φίλος παραπάνω )

Δες λίγο τα μηνύματα σου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, G.h.o.s.t είπε

Καλησπέρα. Έχω BMW σειρά 1 και εδώ και κάτι μέρες μου βγάζει Αυτό στο ταμπλό. Γνωρίζει κανείς τι είναι? Ευχαριστώ.

20191223_202633.jpg

'Του έχεις πετάξει τα πέταλα τύπε.Σε πεταλωτή πρέπει να πας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα φουσκώσες τα λαστιχα και εκανες reset και παλι εχεις την ενδειξη φταίει ο αισθητήρας η' δεν παει σημα στον αισθητήρα .

Κάπου στο 50αρικο το βλέπω βάλε και 20 εργατικά.

Επεξ/σία από mp123
Δημοσ.

Δεν έχει αισθητήρα ο άσσος ούτε και το τριάρι αυτής της εποχής. Μετράνε τον κύκλο στροφής του ελαστικου κ υπολογίζουν εάν είναι οκ η πίεση. Θέλει αέρα και στα 4 και έπειτα Ρέσετ

Δημοσ.

Προσωπικά, θα ντρεπόμουν να έχω πάρει οποιοδήποτε όχημα, να μην έχω διαβάσει ούτε καν τα βασικά και να ρωτάω στα φόρουμ τι και πως...

07B81A6D-8B96-41AE-A9A7-D895CC05698C.png.0fa8843e86e12ac69796da0f6a7266c3.png

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, paylidis είπε

Δεν έχει αισθητήρα ο άσσος ούτε και το τριάρι αυτής της εποχής. Μετράνε τον κύκλο στροφής του ελαστικου κ υπολογίζουν εάν είναι οκ η πίεση. Θέλει αέρα και στα 4 και έπειτα Ρέσετ

Εφόσον ισχύει το παραπάνω, πιθανόν ισχύει και το παρακάτω αν το αποκρυπτογραφήσεις

21 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

'Του έχεις πετάξει τα πέταλα τύπε.Σε πεταλωτή πρέπει να πας.

Θέλεις καινούργια ελαστικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...