georgeraft Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Σήμερα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό μου (samsung galaxy) και όλα πήγαν καλά και απροβλημάτιστα μεχρι που ανοίγω τον chrome και βλέπω μια σελίδα ονόματι: samsung-gr.intercontent.de Δεν μου φάνηκε επίσημη δεν ειναι καν https πιο πολυ σαν απάτη δείχνει. Στην αρχή θεώρησα ότι απλά εμφανίζεται μια φορά και μετά φεύγει αλλά όταν έκλεισα όλες τις καρτέλες και ξανάνοιξα τον chrome πάλι τα ίδια. Στην αρχη τρόμαξα γιατί μόλις είχα κάνει επαναφορά και ακόμα και αν υπήρχαν ιοί Στην συσκευή μου θα είχαν διαγραφεί. εκτος αν κάποιος ιος κατάφερε να πειραξει το partition επαναφοράς που το βρίσκω αρκετά απίθανο οπότε μάλλον η ίδια η samsung φταίει έκανα ξανά επαναφορά τίποτα δεν άλλαξε. Τελικά το έλυσα πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του chrome κάτω από την κατηγορία βασικά στοιχεία πάτησα το "αρχική σελιδα" και να σου το samsung-gr.intercontent.de το έκανα απενεργοποίηση και έφυγε. Το έψαξα λίγο και βρήκα ότι όταν κάνεις επαναφορά το κινητό διαβαζει την sim σου και ανάλογα την περιοχή σου και τον πάροχο αλλάζει την αρχική σελίδα. Δεν φτάνει δηλαδή που δεν σε αφήνουν να απεγκαταστήσεις το facebook σου πετάνε και την εκνευριστικη σελίδα τους στη μάπα χωρίς να σε ρωτήσουν αυτό θα έπρεπε να είναι παράνομο. Και άντε πες με το facebook έχουν συμφωνία αλλά αυτό με την σελίδα δεν κερδίζουν κάτι ακόμα και διαφημίσεις να βάλουν άχρηστες θα είναι η εμφάνιση της σελιδας φέρνει κάτι σε internet explorer δηλαδη οχι μονο δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αλά θα σπάσουν τα νεύρα του κόσμου ή θα τους κάνουν να νομίζουν ότι έχουν ιό.Κανονικά θα έπρεπε να σε ρωτάει η samsung πριν κάνει το οτιδήποτε η συσκευή είναι δική σου εφόσον την αγόρασες όχι δική τους τι αδιακρισία είναι αυτή? 1
christakos07 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 ΝΕΤΙ? Η συσκευή ανήκει ιδιοκτησιακά στη Samsung. 1 1
bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, georgeraft είπε Σήμερα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό μου (samsung galaxy) και όλα πήγαν καλά και απροβλημάτιστα μεχρι που ανοίγω τον chrome και βλέπω μια σελίδα ονόματι: samsung-gr.intercontent.de Δεν μου φάνηκε επίσημη δεν ειναι καν https πιο πολυ σαν απάτη δείχνει. Στην αρχή θεώρησα ότι απλά εμφανίζεται μια φορά και μετά φεύγει αλλά όταν έκλεισα όλες τις καρτέλες και ξανάνοιξα τον chrome πάλι τα ίδια. Στην αρχη τρόμαξα γιατί μόλις είχα κάνει επαναφορά και ακόμα και αν υπήρχαν ιοί Στην συσκευή μου θα είχαν διαγραφεί. εκτος αν κάποιος ιος κατάφερε να πειραξει το partition επαναφοράς που το βρίσκω αρκετά απίθανο οπότε μάλλον η ίδια η samsung φταίει έκανα ξανά επαναφορά τίποτα δεν άλλαξε. Τελικά το έλυσα πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του chrome κάτω από την κατηγορία βασικά στοιχεία πάτησα το "αρχική σελιδα" και να σου το samsung-gr.intercontent.de το έκανα απενεργοποίηση και έφυγε. Το έψαξα λίγο και βρήκα ότι όταν κάνεις επαναφορά το κινητό διαβαζει την sim σου και ανάλογα την περιοχή σου και τον πάροχο αλλάζει την αρχική σελίδα. Δεν φτάνει δηλαδή που δεν σε αφήνουν να απεγκαταστήσεις το facebook σου πετάνε και την εκνευριστικη σελίδα τους στη μάπα χωρίς να σε ρωτήσουν αυτό θα έπρεπε να είναι παράνομο. Και άντε πες με το facebook έχουν συμφωνία αλλά αυτό με την σελίδα δεν κερδίζουν κάτι ακόμα και διαφημίσεις να βάλουν άχρηστες θα είναι η εμφάνιση της σελιδας φέρνει κάτι σε internet explorer δηλαδη οχι μονο δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αλά θα σπάσουν τα νεύρα του κόσμου ή θα τους κάνουν να νομίζουν ότι έχουν ιό.Κανονικά θα έπρεπε να σε ρωτάει η samsung πριν κάνει το οτιδήποτε η συσκευή είναι δική σου εφόσον την αγόρασες όχι δική τους τι αδιακρισία είναι αυτή? Σοβαρά τωρα;;;;
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 σε εχουν χακαρει,ειναι πασιφανες 1
Μάκαρος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Αν δεν θες "αδιακρισια", πουλα το samsung και βρες το παλιο nokia 3310. Smartphones και αδιακρισια πανε μαζι.
kio Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Στις 23/12/2019 στις 9:24 ΜΜ, georgeraft είπε Σήμερα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό μου (samsung galaxy) και όλα πήγαν καλά και απροβλημάτιστα μεχρι που ανοίγω τον chrome και βλέπω μια σελίδα ονόματι: samsung-gr.intercontent.de Δεν μου φάνηκε επίσημη δεν ειναι καν https πιο πολυ σαν απάτη δείχνει. Στην αρχή θεώρησα ότι απλά εμφανίζεται μια φορά και μετά φεύγει αλλά όταν έκλεισα όλες τις καρτέλες και ξανάνοιξα τον chrome πάλι τα ίδια. Στην αρχη τρόμαξα γιατί μόλις είχα κάνει επαναφορά και ακόμα και αν υπήρχαν ιοί Στην συσκευή μου θα είχαν διαγραφεί. εκτος αν κάποιος ιος κατάφερε να πειραξει το partition επαναφοράς που το βρίσκω αρκετά απίθανο οπότε μάλλον η ίδια η samsung φταίει έκανα ξανά επαναφορά τίποτα δεν άλλαξε. Τελικά το έλυσα πηγαίνοντας στις ρυθμίσεις του chrome κάτω από την κατηγορία βασικά στοιχεία πάτησα το "αρχική σελιδα" και να σου το samsung-gr.intercontent.de το έκανα απενεργοποίηση και έφυγε. Το έψαξα λίγο και βρήκα ότι όταν κάνεις επαναφορά το κινητό διαβαζει την sim σου και ανάλογα την περιοχή σου και τον πάροχο αλλάζει την αρχική σελίδα. Δεν φτάνει δηλαδή που δεν σε αφήνουν να απεγκαταστήσεις το facebook σου πετάνε και την εκνευριστικη σελίδα τους στη μάπα χωρίς να σε ρωτήσουν αυτό θα έπρεπε να είναι παράνομο. Και άντε πες με το facebook έχουν συμφωνία αλλά αυτό με την σελίδα δεν κερδίζουν κάτι ακόμα και διαφημίσεις να βάλουν άχρηστες θα είναι η εμφάνιση της σελιδας φέρνει κάτι σε internet explorer δηλαδη οχι μονο δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα αλά θα σπάσουν τα νεύρα του κόσμου ή θα τους κάνουν να νομίζουν ότι έχουν ιό.Κανονικά θα έπρεπε να σε ρωτάει η samsung πριν κάνει το οτιδήποτε η συσκευή είναι δική σου εφόσον την αγόρασες όχι δική τους τι αδιακρισία είναι αυτή? Το ίδιο πρόβλημα με το Samsung A10 την μητέρας μου, το chrome ξαφνικά πήρε την πρωτοβουλία να ξεκινάει με samsung-gr.intercontent.de , χωρίς όμως να γίνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων
MauroPaltoudias Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Από περιέργεια, είναι αγορασμένα από skroutzομάγαζο ή από μεγάλο πολυκατάστημα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα