Dim_ki Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με το θέμα καταγγελίας εργοδότη. Μου χρωστάνε κοντά στα 7000 ευρώ τα οποία δεν φαίνονται πουθενά αλλά δούλευα στην εταιρεία 4 χρόνια με 2 μισά ενσηματα την εβδομάδα ενώ δούλευα 7 στα 7 και επίσης πέρσι δεν ήμουν καν δηλωμένος. Έχω αρκετά στοιχεία π.χ.προγραμμα κτλπ σε φωτογραφίες. Πως μπορώ να κινηθώ νομικά γνωρίζει κάποιος; και αν αξίζει να φτάσω σε αυτό το σημείο
takoulou Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Dim_ki είπε Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με το θέμα καταγγελίας εργοδότη. Μου χρωστάνε κοντά στα 7000 ευρώ τα οποία δεν φαίνονται πουθενά αλλά δούλευα στην εταιρεία 4 χρόνια με 2 μισά ενσηματα την εβδομάδα ενώ δούλευα 7 στα 7 και επίσης πέρσι δεν ήμουν καν δηλωμένος. Έχω αρκετά στοιχεία π.χ.προγραμμα κτλπ σε φωτογραφίες. Πως μπορώ να κινηθώ νομικά γνωρίζει κάποιος; και αν αξίζει να φτάσω σε αυτό το σημείο Καλησπέρα..Σε έχει απολύσει; Θα πας στην επιθεώρηση εργασίας....Με τα στοιχεία που έχεις..
NikosKallithea Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Η επιθεώρηση εργασια δεν προκειται να κανει τιποτα, περα ισως απο κάποια προστημα Δικηγόρο θελεις το το πας δικαστικά για να εισπράξεις και τα χρήματα σου, εφοσον βεβαια τα στοιχεια που εχεις ειναι ικανα να αποδείξουν αυτα που λες
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν πας στο δικαστηριο και τα πεις οπως ο προεδρος του Εδεσσαικου που τα λες εδω, δεν σε βλεπω καλα. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από BackFromHell
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, BackFromHell είπε Αν πας στο δικαστηριο και τα πεις οπως ο προεδρος του Εδεσσαικου που τα λες εδω, δεν σε βλεπω καλα. Γι' αυτό υπάρχουν οι δικηγόροι, για να μεταφράζουν αυτά που λένε οι πελάτες τους εις τη δικονομικήν
Baator Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δούλευες 4 χρόνια επί 7 μέρες την βδομάδα, σου κολλούσε όλο κι' όλο 2 μισά ένσημα την βδομάδα, πέρσι ήσουν εντελώς μαύρος, άφησες να μαζευτεί χρέος 7000 ευρώ, τώρα δεν σου τα δίνει και θέλεις να βρεις το δίκιο σου; Κανά μικρό λαθάκι εσύ στην όλη ιστορία βλέπεις να έκανες; Ας πούμε είχε φτάσει το χρέος στα 6000 και λες εσύ "μάλλον θα μου τα δώσει, δεν φαίνεται λαμόγιο, ας συνεχίσω να δουλεύω"; Δουλεύοντας μαύρα εντελώς, 100%, τι ακριβώς να αποδείξεις τώρα; Γιατί τα κάνετε αυτά; Ή δεν σε πληρώνει 1 μήνα, 2, 5, συνεχίζεις κανονικά εσύ; 3
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Dim_ki είπε Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με το θέμα καταγγελίας εργοδότη. Μου χρωστάνε κοντά στα 7000 ευρώ τα οποία δεν φαίνονται πουθενά αλλά δούλευα στην εταιρεία 4 χρόνια με 2 μισά ενσηματα την εβδομάδα ενώ δούλευα 7 στα 7 και επίσης πέρσι δεν ήμουν καν δηλωμένος. Έχω αρκετά στοιχεία π.χ.προγραμμα κτλπ σε φωτογραφίες. Πως μπορώ να κινηθώ νομικά γνωρίζει κάποιος; και αν αξίζει να φτάσω σε αυτό το σημείο Στα πρωτα 100€ έπρεπε να τα σκεφτείς όλα αυτά.Τωρα .............
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, Dim_ki είπε Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος σχετικά με το θέμα καταγγελίας εργοδότη. Μου χρωστάνε κοντά στα 7000 ευρώ τα οποία δεν φαίνονται πουθενά αλλά δούλευα στην εταιρεία 4 χρόνια με 2 μισά ενσηματα την εβδομάδα ενώ δούλευα 7 στα 7 και επίσης πέρσι δεν ήμουν καν δηλωμένος. Έχω αρκετά στοιχεία π.χ.προγραμμα κτλπ σε φωτογραφίες. Πως μπορώ να κινηθώ νομικά γνωρίζει κάποιος; και αν αξίζει να φτάσω σε αυτό το σημείο με δικηγόρο για να κινηθείς δικαστικά αλλά φίλε μου αν περίμενες (4) τέσσερα χρόνια δουλεύοντας "μαύρα" λυπάμαι αλλά το λάθος είναι καθαρά δικό σου πας σε μια εργασία και εκεί μιλάς με τον εργοδότη και κάνετε συμφωνία πόσα χρήματα (πλέον η μισθοδοσία να ξέρεις γίνεται μέσω τραπέζης) θα παίρνεις , πόσες ώρες θα δουλεύεις , πόσες μέρες , αν θα σε ασφαλίζει και αν θα σου κολλάει ένσημα ανάλογα προχωράς δεν θα κάτσεις να περιμένεις χρόνια... σε 1-3 μήνες το πολύ αν δεν τηρήσει αυτά που έχετε συμφωνήσει και έχετε υπογράψει απλά την κάνεις με ελαφριά πηδηματάκια
margaritagr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Όποτε δουλεύω και βολεύομαι με τα μαύρα λεφτά, και ένσημα παίρνω και εφορία δε δηλώνω, κι ενώ ειμαι συνεργός σκέφτομαι μετά το νόμο και τις καταγγελίες. μερικοι το έχετε παρει πολυ στραβά το όλο θεμα..... 4
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Σε αυτή τη χώρα όλα τα αφήνουμε μισά. Έπρεπε όλα τα πρόστιμα να τα πληρώνουν μισά μισά εργοδότης- υπάλληλος.... πχ 11 χιλιάρικα ΙΚΑ από 5.5 ο καθένας. Να δούμε αν θα ξαναδουλευε κάποιος μαύρα....
agriogatos13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Καλησπερίζω το φόρουμ,γράφω σε αυτό το θέμα για να μην ανοίξω καινούργιο.Θέλω την άποψή σας. Έχω πρόβλημα με τον εργοδότη μου:Όπως ξέρετε στα μαγαζιά επιτράπηκε να ανοίξουν την περασμένη Δευτέρα.Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που εργάζομαι ως πωλητής(κατάστημα με ρούχα)με ειδοποίησε να μην πάω και θα με ενημέρωνε για το πότε θα λειτουργήσουμε.Οι μέρες περνάνε και ούτε φωνή,ούτε ακρόαση.Έχουν αρχίσει να με ζώνουν τα μαύρα φίδια για το μέλλον,διότι ήδη υπήρχε στενότητα στην αγορά,την ενδεχόμενη ανεργία,συν ότι εκκρεμούν οφειλές στο πρόσωπό μου(=μισθοί). Τι να κάνω ρε παιδιά;Να αρχίζω να πιέζω καταστάσεις;Δικαιολογείται να είναι ο εργαζόμενος σε ''πάγωμα'';Είναι νόμιμη κατάσταση εκ μέρους του εργοδότη,αφού εδώ και 10 μέρες έληξε η καραντίνα;Συμβαίνει σε άλλους εμποροϋπαλλήλους αυτό;Τι άποψη έχετε;
agnostos13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 52 λεπτά πριν, agriogatos13 είπε Καλησπερίζω το φόρουμ,γράφω σε αυτό το θέμα για να μην ανοίξω καινούργιο.Θέλω την άποψή σας. Έχω πρόβλημα με τον εργοδότη μου:Όπως ξέρετε στα μαγαζιά επιτράπηκε να ανοίξουν την περασμένη Δευτέρα.Ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού που εργάζομαι ως πωλητής(κατάστημα με ρούχα)με ειδοποίησε να μην πάω και θα με ενημέρωνε για το πότε θα λειτουργήσουμε.Οι μέρες περνάνε και ούτε φωνή,ούτε ακρόαση.Έχουν αρχίσει να με ζώνουν τα μαύρα φίδια για το μέλλον,διότι ήδη υπήρχε στενότητα στην αγορά,την ενδεχόμενη ανεργία,συν ότι εκκρεμούν οφειλές στο πρόσωπό μου(=μισθοί). Τι να κάνω ρε παιδιά;Να αρχίζω να πιέζω καταστάσεις;Δικαιολογείται να είναι ο εργαζόμενος σε ''πάγωμα'';Είναι νόμιμη κατάσταση εκ μέρους του εργοδότη,αφού εδώ και 10 μέρες έληξε η καραντίνα;Συμβαίνει σε άλλους εμποροϋπαλλήλους αυτό;Τι άποψη έχετε; Αν ήσουν σε αναστολή μπορεί να σε κρατήσει μέχρι τέλος του μήνα. Σε κάθε περίπτωση διευκρίνησε μαζί του σε τι καθεστώς είσαι για να ξέρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα