Drake27 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Voodooman είπε Εγώ, από την πρώτη ημέρα που το αγόρασα το S10 όλο στο άνοιξε-κλείσε το έχω. Πετάω-κλαπ-το καπάκι και αμέσως έχω πρόσβαση παντού. Πήρα δεύτερη μπαταρία για να μην ξεμένω και, όταν το GPS που έκανε κάτι νερά το άνοιξα ξανά και το μαστόρεψα. Και η κάμερα που μου χάλασε no problem, παρήγγειλα ένα module και το άλλαξα πανεύκολα. Έχω βρει την υγειά μου με το πόσο εύκολα επισκευάσιμο είναι το S10 μου και... -ε, Voodooman, ξύπνα -μπλ...χ...μπ...ποιος είναι; -σε ψάχνει στο τηλέφωνο το 2002 Μου αρέσει που μαλώνετε κιόλας για το πόσο επισκευάσιμα είναι τα τηλέφωνα σήμερα. Ή πολύ νέοι είστε ή με πολύ αδύνατη μνήμη. Ειμαι αρκετα μεγαλος για να σου πω ποσο ευκολα εποσκευασιμο ηταν το Νοκια 3210 😆😂😂😆 Απλα τωρα μιλαμε για της συσκευες του 2019-2020 πλεον
Voodooman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Drake27 είπε Ειμαι αρκετα μεγαλος για να σου πω ποσο ευκολα εποσκευασιμο ηταν το Νοκια 3210 😆😂😂😆 Απλα τωρα μιλαμε για της συσκευες του 2019-2020 πλεον Σαφώς, αλλά η απόσταση ανάμεσα στο 3210 και το S3 είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτήν ανάμεσα στο S3 και το S10. Και, τελικά, τι μας πρόσφερε η παντελής αδυναμία επισκευής κινητού από τον-έστω- προχωρημένο χρήστη; Το μικρότερο πάχος; Θα μπορούσα να ζήσω και με ένα κινητό μισό εκατοστό πιο παχύ. Επίσης θα παραχωρούσα την αδιαβροχοποίηση για ένα κινητό που ανοίγει και επισκευάζεται πανεύκολα από εμένα. Όλοι ξέρουμε ποιοι κερδίζουν από ένα κινητό που δεν ανοίγει. 1
a_a_a Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Επισκευάζω κινητά τάμπλετ κτλ και προσωπικά λόγο ευκολίας και καλύτερης εφαρμογής έχω αντικαταστήσει τα αυτοκόλλητα διπλής όψης με ειδική κόλλα εδώ και πολύ καιρό. Γενικά είναι δύσκολα τηλέφωνα πρέπει να ξεκολλήσει καπάκια μπαταρίας οθόνες μπαταρίες κτλ ... Τώρα με τι θα είναι κολλημένο δεν νομίζω να παίζει ρόλο στην ευκολία επισκευής εκτός και αν βάλουν την σούπερ κόλλα και δεν μπορείς να την αφαιρέσεις με τίποτα 1
Grimson Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, Drake27 είπε Δεν δουλευω σε επισημο service αλλα σε γνωστη αλυσιδα επισκευων κινητων,ταμπλετ,υπολογιστων με πολλα καταστηματα σε ολη την ελλαδα. Προσπάθησε να μάθεις να επισκευαζεις τα S11 γιατί σε λίγο τα iphone θα επισκευάζονται μόνο σε επίσημα καταστήματα
spirosasp Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε σχέση με επισκευή του iPhone πιο εύκολη επισκευή από τα iPhone δεν υπαρχει... μακάρι να ακολουθούσαν όλοι τα βήματα της Apple. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από spirosasp
Grimson Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KostasKri είπε Καμία σχέση. Στα iPhone τις βασικές αλλαγές (οθόνη/μπαταρία) τις κάνεις πολύ εύκολα. Στο μεγαλύτερο ποσοστό των android συσκευών αυτό που βλέπω είναι ότι κολλάνε τα πάντα πάνω στην οθόνη και για μια απλή αλλαγή οθόνης ή μπαταρίας πρέπει να κάνεις βίδες όλο το τηλέφωνο. Στο iPhone απλά σηκώνεις την οθόνη και έχεις πρόσβαση και σε μπαταρία και σε οθόνη. Ας κράξουμε για να κράξουμε, κάνει καλό Σηκώνεις την οθόνη τόσο απλά https://thenextweb.com/apple/2019/08/08/iphones-now-display-a-permanent-warning-if-you-try-to-replace-the-battery-yourself/ https://www.ifixit.com/News/apple-is-locking-batteries-to-iphones-now https://www.theverge.com/platform/amp/2019/9/25/20884287/apple-iphone-11-pro-max-display-screen-replacement-verification-warning 16 λεπτά πριν, spirosasp είπε Σε σχέση με επισκευή του iPhone πιο εύκολη επισκευή από τα iPhone δεν υπαρχει... μακάρι να ακολουθούσαν όλοι τα βήματα της Apple. Ελπίζω οχι Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από Grimson
Destination_Jaz Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το να κάνουν δλδ μια συσκευή να μπορείς να την ανοίξεις και να αλλαξεις κάτι εύκολα όπως τα iPhone και κάποια αλλά Android είναι τόσο δύσκολο; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από Destination_Jaz
Drake27 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 30 λεπτά πριν, Grimson είπε Προσπάθησε να μάθεις να επισκευαζεις τα S11 γιατί σε λίγο τα iphone θα επισκευάζονται μόνο σε επίσημα καταστήματα Κατι θα βρεθει να παρακαψουν και αυτο το ενοχλητικο μυνημα,οπως και με της μπαταριες,οσες βαζαμε στην αρχη δεν εβγαζε τα ποσοστα υγειας αλλα ποιο μετα μας ηρθαν μπαταριες που εδειχναν πλεον το ποσοστο υγειας μεσα στο μενου της μπαταριας.
Black Demis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Fil_X είπε Ναι είναι λίγο τραγικό σαν μέτρο επιλογής συσκευής, το θέμα είναι το τελικό κόστος επισκευής, πχ στο Xiaomi Mi6 έχω αλλάξει δυο οθόνες με κόστος 25-30€ η κάθε μια, στο S7 Edge της δικιας μου που είναι σπασμένο κανα χρόνο δεν αξίζει καν να γίνει επισκευή... καλά εσύ υπερβάλεις λίγο... γύρο στα 35 είναι κόστος αγοράς της + κάνα 30 35 περαστικά οσο για το κόστος οθονης είναι λόγο ότι είναι amoled πχ ένα mi9t η οθονη κάνει γύρο στο 140 ευρώ βάλε και κωστος επισκευής 180 πάει η το mi9 γυρο στα 170 είναι αγορά βάλε και κόστος αντικατάστασης κάνα 210 ευρώ σε παει... (πάλι amoled) ενώ συσκευή κάνει κάνα 270 280 ευρώ
deafman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα καπακια τα καταργησαμε για την αδιαβροχοποιηση ή υπαρχει κιαλλος λογος? Παιζει να χαιρομουν να ανακοινωθει ξανα κινητο ναυαρχιδα με καπακι και αποσπωμενη μπαταρια και ας μη μπορω να το πεταω σε κουβα με νερο αφοβα. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από deafman
VonLoutsos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, Black Demis said: καλά εσύ υπερβάλεις λίγο... γύρο στα 35 είναι κόστος αγοράς της + κάνα 30 35 περαστικά οσο για το κόστος οθονης είναι λόγο ότι είναι amoled πχ ένα mi9t η οθονη κάνει γύρο στο 140 ευρώ βάλε και κωστος επισκευής 180 πάει η το mi9 γυρο στα 170 είναι αγορά βάλε και κόστος αντικατάστασης κάνα 210 ευρώ σε παει... (πάλι amoled) ενώ συσκευή κάνει κάνα 270 280 ευρώ Βάλε επιπλέον οτι η οθόνη του S7 Edge είναι κυρτή πλάγια + QHD ανάλυση. Και μην ξεχνάμε οτι η αντικατάσταση κοστίζει περίπου στα 240 Ευρω για μια συσκευή που κόστιζε 829Ευρώ.
KostasKri Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, Grimson είπε Σηκώνεις την οθόνη τόσο απλά https://thenextweb.com/apple/2019/08/08/iphones-now-display-a-permanent-warning-if-you-try-to-replace-the-battery-yourself/ https://www.ifixit.com/News/apple-is-locking-batteries-to-iphones-now https://www.theverge.com/platform/amp/2019/9/25/20884287/apple-iphone-11-pro-max-display-screen-replacement-verification-warning Ελπίζω οχι Αυτά είναι για να προστατέψει τον καταναλωτή. Όταν τώρα εσύ θα αγοράσεις μια μεταχειρισμένη συσκευή δεν θα φοβάσαι μην έχει βάλει χέρι κανένας άσχετος. Θα χρειαστεί να αγοράσεις μια μπαταρία ανά 3-4 χρόνια... Έχεις δώσει 1000 ευρώ για την συσκευή. Δεν χρειάζεται να πάρεις μπαταρία με 15 ευρώ. Δώσε τα 70 που ζητάει από επίσημο service να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Για οθόνη το ίδιο ισχύει. Αν δεν σου αρέσει, πάρε το S11 που δεν θα έχεις πρόβλημα με ότι να ναι οθόνες και βάλε μία των 100 ευρώ σε συσκευή που κάνει 1000+. Πραγματικά τι τσίπιδες κυκλοφορούν. Αγοράζεις mercedes τελευταίας τεχνολογίας και πας στον μπάρμπα-Μήτσο της γειτονιάς να σου κάνει το service. 3
Grimson Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, KostasKri είπε Αυτά είναι για να προστατέψει τον καταναλωτή. Όταν τώρα εσύ θα αγοράσεις μια μεταχειρισμένη συσκευή δεν θα φοβάσαι μην έχει βάλει χέρι κανένας άσχετος. Θα χρειαστεί να αγοράσεις μια μπαταρία ανά 3-4 χρόνια... Έχεις δώσει 1000 ευρώ για την συσκευή. Δεν χρειάζεται να πάρεις μπαταρία με 15 ευρώ. Δώσε τα 70 που ζητάει από επίσημο service να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Για οθόνη το ίδιο ισχύει. Αν δεν σου αρέσει, πάρε το S11 που δεν θα έχεις πρόβλημα με ότι να ναι οθόνες και βάλε μία των 100 ευρώ σε συσκευή που κάνει 1000+. Πραγματικά τι τσίπιδες κυκλοφορούν. Αγοράζεις mercedes τελευταίας τεχνολογίας και πας στον μπάρμπα-Μήτσο της γειτονιάς να σου κάνει το service. Σίγουρα δεν το κάνει για να προστατέψει τον καταναλώτη. Επίσης υπάρχουν αρκετές και καλές εταιρείες επισκευής ηλεκτρονικών δεν είναι απαραίτητο να πας στον μπαμπά Μήτσο. Πώς θα σου φαινόταν να αγοράσεις Mercedes που λες και να πρέπει να πας στην αντιπροσωπεία για λάστιχα και να στα χρεώσει τριπλάσια τιμή? 1
Fil_X Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε Βάλε επιπλέον οτι η οθόνη του S7 Edge είναι κυρτή πλάγια + QHD ανάλυση. Και μην ξεχνάμε οτι η αντικατάσταση κοστίζει περίπου στα 240 Ευρω για μια συσκευή που κόστιζε 829Ευρώ. Ναι ρε παιδιά το ίδιο πράγμα ακριβώς λέμε, τώρα το ότι είναι amoled δεν λέει κάτι, κάποτε οι ssd των 60GB εκαναν 120€+, το ότι ακόμα κοστολογούνται ακριβά οι amoled είναι για άλλο τοπικ. Spoiler btw για το 7 Edge έπεσε στα 70 just sain...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα