sestic7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 τώρα όταν ξεκινάει να κάνει instal, μου βγαζει αυτο το μηνυμα.. This application requires an update to Adobe AIR that is not available for your system. Please view the system requirements for Adobe AIR and update your system accordingly. που θα βρω το adobe air?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, sestic7 είπε τώρα όταν ξεκινάει να κάνει instal, μου βγαζει αυτο το μηνυμα.. This application requires an update to Adobe AIR that is not available for your system. Please view the system requirements for Adobe AIR and update your system accordingly. που θα βρω το adobe air?? Χωρίς να γνωρίζω σχετικά με το θέμα, με την αναζήτησή στο site της Adobe μου έβγαλε,ότι δεν υποστηρίζεται το adobe air πια από την Adobe αλλά από άλλη εταιρεία. https://airsdk.harman.com/runtime Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2022 από atheatos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα