Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συμφωνω με τους περισσοτερους απο εσας οτι ποτε δεν παρκαρουμε ποτε σε θεση ΑΜΕΑ. Εχω παιδια και τουλαχιστον απο τους γονεις τους θα ακουνε και θα ΒΛΕΠΟΥΝ παντα το σωστο. Ελπιζω να ακολουθησουν.

Να προσθεσω μονο στην κουβεντα οτι σε καποιο ταξιδι μου, νομιζω στο Λονδινο, ειδα πινακιδα που ελεγε οτι δεν ειναι ολες οι μορφες αναπηριας ορατες. Δεν ειναι ολοι οι ΑΜΕΑ τυφλοι, κουτσοι, κουλοι κλπ.
Υπαρχουν αναπηριες που απλα δεν φαινονται με μια πρωτη η και δευτερη ματια, πχ διαβητικος, γεροντικη ανια 
Σαφως και πρεπει να υπαρχει στο οχημα ειδικο σηματακι επισημο για να μπορει να ξεχωρισει καποιος ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι.

Για εμενα παντως και αυτοι που παρκαρουν εκει ενω δεν ειναι επισημα ΑΜΕΑ εχουν διαννοητικη υστερηση, δεν μπορουν να καταλαβουν θεμελιωδες αρχες της κοινωνιας μας. Τους λυπαμαι.

• Απαντ. 104
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Συμβαίνει τώρα στον Σκλαβενίτη Αμφιθέας. 2 υπαιθριες θέσεις ΑΜΕΑ και 2 θέσεις ΑΜΕΑ σε κάθε υπόγειο, σύνολο 6 θέσεις, κατειλλημένες απο μη-ΑΜΕΑ. Το ανέφερα στην είσοδο, έστειλαν μία κοπέλα να γράψει όλες τις πινακίδες και έβγαλαν ανακοίνωση.

Επειδή είχα χρόνο, έκανα μία βόλτα μετά απο μισάωρο αφού τελείωσα τα ψώνια, και φυσικά ήταν όλα τα αυτοκίνητα στην θέση τους.

Το συμπέρασμα δικό σας. Φιλική συμβουλή προς όλους. Μην συγχύζεστε. Η τωρινή γενιά δεν έχει ελπίδα. Μάθετε τα παιδιά σας, τα ανήψια σας, τα πιστιρίκια της οικογένειας, ποιό είναι το σωστό. Όχι επειδή το λέτε εσείς. Να καταλάβουν μόνα τους ποιό είναι το λάθος και ποιό είναι το σωστό.

Δημοσ.

Παιδιά είναι πολύ απλό...οποίος είναι ΑμεΑ και δεν βρίσκει θέση λόγω τέτοιων ζώων πάει και παρκάρει ακριβώς από πίσω τους...πάει κάνει τα ψώνια του, πίνει το καφεδάκι του γυρνάει, ρίχνει έναν ύπνο στο αμάξι του και φεύγει...απλά πράγματα...

• Like 3
Δημοσ.

Ο ΚΟΚ ισχυει κανονικοτατα για παρκινγκ σουπερ μαρκετ κτλ. Εχει τυχει να ειμαι μπροστα σε βεβαιωση παραβασης απο την τροχαια σε παρκινγκ σουπερ μαρκετ. Μαντεψτε που ειχε παρκαρει 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/12/2019 στις 4:04 ΜΜ, Dinos1973 είπε

Πολύ απλά του σπας τους υαλοκαθαριστήρες (το έχω κάνει άπειρες φορές σε παρόμοια ζώα ) επίσης  με το κλείδακι κανείς απίστευτα σχέδια στην πόρτα του οδηγού για να είστε σίγουρος ότι θα το δει αμέσως .......την επόμενη φορά θα το ξανασκεφτεί να παρκάρει έτσι !!!!!

Kαι μετά αυτός σου σπάει τα μούτρα (εγώ αυτό θα έκανα) και χάνεις κ το δίκιο σου κ καταλήγεις χωρίς δόντια.

ΥΓ. Κανα καλσόν προσέξτε μη σκίσετε μερικοί..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Stathis85 είπε

Kαι μετά αυτός σου σπάει τα μούτρα (εγώ αυτό θα έκανα) και χάνεις κ το δίκιο σου κ καταλήγεις χωρίς δόντια.

ΥΓ. Κανα καλσόν προσέξτε μη σκίσετε μερικοί..

Βεβαιώσου πρώτα ότι μπορείς να το κανείς ...... πάντα υπάρχει κάποιος που μπορεί να σπάσει και τα δικά σου δόντια ...

Επεξ/σία από Dinos1973
  • Like 2
Δημοσ.

Ας μην ξεφ'υγει άλλη μία κουβέντα που αφορά παράνομα παρκαρίσματα. Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση νόμιμη και ανεκτή απο όλους. Ναι πολλές φορές έχουμε απέναντι μας ντουβάρια αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να προβούμε σε παράνομες πράξεις. Υπάρχει και η αστυνομία. Αν ζούσαμε στο Σουδάν θα έλεγα εντάξει, ας πάρουμε τα όπλα. Εκεί όμως θα είχαμε πιο σημαντικά προβλήματα, όχι το παρκάρισμα στην θέση ΑΜΕΑ.

Προσγειωθείτε και ηρεμήστε.

Δημοσ.

Η κάθε καρυδιάς καρύδι έχει πινακίδα ΑΜΕΑ. Θες ο παππούς του εγγονού που οδηγάει το αμάξι του στραμπούλιξε κάποτε το πόδι του στο πόλεμο; Θες η άλλη έχει χρόνιο βήχα και είναι ΑΜΕΑ; Αναρωτιέμαι ποιός πραγματικά ανάπηρος οδηγάει, να του ζητήσω συγγνώμη αν του πείρα τη θέση

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μακάρι να μην βρεθείτε ποτέ στην θέση κάποιου που πραγματικά την χρειάζεται.

Έχουμε βρεθεί σ αυτή την θέση ακομα κ αν δεν την στερήσαμε σε κανένα, αλλά... 

Το μελόδραμα πολλοί το αγάπησαν την αλήθεια ουδείς 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω ολη η Μυτιλήνη ηταν γεματη μαιμου τυφλους που περνανε και σύνταξη αναπηρου.ΔΕΝ καταδικαστηκε κανενας τους ουτε η γιατρος που εδινε τα τυφλοχαρτα.Παω στοιχημα οτι ειχαν και θεση ΑΜΕΑ για να παρκαρουν εξω απο το σπιτι τους.........................

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.
6 ώρες πριν, zx1234r είπε

Την τιμολόγηση με βάσει το εισόδημα το έχω ακούσει εδώ και καιρό σε άλλες χώρες κυρίως σκανδιναβικές αλλά στην ελλάδα μόνο για συζητήσεις έχω ακούσει. Έχει ψηφισθεί άραγε κάτι τέτοιο? Γινονται βήματα προς αυτή την κατεύθυνση? Πιστεύω πως θα ήταν εξαιρετικά δίκαιο αφενός και καλό εισοδηματικό μέτρο αφετέρου, ειδικά απο τη στιγμή που η πλειοψηφία των παράνομων παρκαρισμάτων γίνονται απο ακριβά αυτοκίνητα. Προσωπική πάντα παρατήρηση.

Με ποια εισοδήματα των ελεύθερων επαγγελματιών που είναι μαύρα και δηλώνουν το αφορολόγητο ;;;;;

37 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Ας μην ξεφ'υγει άλλη μία κουβέντα που αφορά παράνομα παρκαρίσματα. Προσπαθούμε να βρούμε μία λύση νόμιμη και ανεκτή απο όλους. Ναι πολλές φορές έχουμε απέναντι μας ντουβάρια αλλά αυτό δεν μας δίνει το δικαίωμα να προβούμε σε παράνομες πράξεις. Υπάρχει και η αστυνομία. Αν ζούσαμε στο Σουδάν θα έλεγα εντάξει, ας πάρουμε τα όπλα. Εκεί όμως θα είχαμε πιο σημαντικά προβλήματα, όχι το παρκάρισμα στην θέση ΑΜΕΑ.

Προσγειωθείτε και ηρεμήστε.

Στο Σουδαν δεν ύπαρχε το χάος που υπάρχει στην Αθήνα όποτε μην το χρησιμοποιείς σαν παράδειγμα !!!!!

Δημοσ.

Παρκάρουν σε θέσεις ΑΜΕΑ , οδηγούν στις ΛΕΑ , κλείνουν πάρκινγκ γιατί οκ θα κορνάρει και θα τον ακούσω , στρίβουν με παλλόμενο πορτοκαλί και αγνοούν το πράσινο για τους πεζούς , περνάνε με κόκκινο κτλ 

Ελλειψη παιδείας λέγεται .... και πολλές φορές και εγκεφάλου !!! Ζουν και θα ζουν ανάμεσα μας , μακρυά από μας μόνο !! ( Ας είναι καλά και οι εξεταστές που τσεπώνουν τα 50ευρα  και δίνουν τα διπλώματα έτσι) 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dinos1973 είπε

Στο Σουδαν δεν ύπαρχε το χάος που υπάρχει στην Αθήνα όποτε μην το χρησιμοποιείς σαν παράδειγμα

έχεις πάει κι εκεί ρε θηρίο? κοσμογυρισμένος είσαι. Εκεί σου έμαθαν να σπας υαλοκαθαριστήρες κλπ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...