Μάκαρος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, papoys1 είπε Δεν μπορεί;;;;;;;;;;; Είμαι LEROY .Αν και είχε θέσεις παίρνει ο άλλος σε 5-10 λεπτά είχαν έρθει έκοψαν κλήση σε δύο που βρήκαν σε θέσεις ΑΜΕΑ και πήραν πινακίδες οι οποίες έχω ακούσει κρατούνται για ένα 6μηνο. 2 μηνες ειναι (πινακιδες, αδεια, διπλωμα). 6 ισως γινεται αν ξανακανεις την ιδια παραβαση μεσα σε ενα χρονικο διαστημα. 1
GRat Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Προσωπική άποψη, γενικά ΟΛΟΙ οι οδηγοί είσαστε για τον Καιάδα. 😘
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, giotis1982 είπε Εγώ παρόλο που έχω δικαίωμα χρήσης της θέσης δεν παρκάρω εκεί, αφού δεν υπάρχει κινητικό πρόβλημα . Και προχτές πάρκαρα αλλού πάλι. Οι θέσεις ΑΜΕΑ ήταν άδειες και έψαχνα να παρκάρω. Είχα το μικρό μαζί και είπα να δοκιμάσω τις οικογενειακές θέσεις. Είδα ένα μαντράχαλο περίπου 25-30 χρονών να παρκάρει μόνος του. Γύρισα και είπα στο παιδί: "Τον βλέπεις αυτόν; Τέτοιος μαλ×^@:×κας να μη γίνεις ποτέ σου". Νομίζω ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Τελικά το βάλαμε στο δεύτερο πάρκινγκ που είχε θέσεις Καλό όμως είναι να παρκάρεις στην θεσούλα σου γιατί μετά θα βλέπουμε φωτογραφίες που αμεα παρκάρει σε κανονική θέση ενώ θα έχει 3-4 κενές και κάποιοι θα κάνουν 20 βόλτες για να παρκάρουν οπότε είναι ένας κύκλος παράξενος. 🤔
petasis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Πολύ απλά του σπας τους υαλοκαθαριστήρες (το έχω κάνει άπειρες φορές σε παρόμοια ζώα ) επίσης με το κλείδακι κανείς απίστευτα σχέδια στην πόρτα του οδηγού για να είστε σίγουρος ότι θα το δει αμέσως .......την επόμενη φορά θα το ξανασκεφτεί να παρκάρει έτσι !!!!! Αυτό είναι αδίκημα. Και μάλιστα την στιγμή που δεν υπάρχει παράβαση. Τα πάρκινγ αυτά είναι ιδιωτικός χώρος και δεν ισχύει ο ΚΟΚ. Ο μόνος που μπορεί να καλέσει την αστυνομία, είναι ο ιδιοκτήτης του πάρκινγκ.
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, GRat είπε Προσωπική άποψη, γενικά ΟΛΟΙ οι οδηγοί είσαστε για τον Καιάδα. 😘 Θα μεγαλώσεις και θα είσαι και εσύ στον Καιάδα να μας κυβερνάς.
petasis Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 17 ώρες πριν, zx1234r είπε Αυτές είναι οι εύκολες λύσεις. Το δύσκολο είναι να το πας με την νόμιμη οδό. Να καλέσεις την αστυνομία και να δώσει κλήση για παράβαση του άρθρου 34 του Κ.Ο.Κ. που απαγορεύει την στάση ή στάθμευση σε χώρους στάθμευσης αποκλειστικά για συγκεκριμένο όχημα Ατόμων με Αναπηρίες (ΑμεΑ) (παράγραφος ιζ και ιη). Αν ποτέ έρθει βέβαια αστυνομία, είναι και αυτό ένα ερώτημα. Και δεν ξέρω και κατα πόσο το άρθρο καλύπτει και τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης όπως σε σουπερμάρκετ ή εμπορικά κέντρα. Δεν τους καλύπτει. Έχω τύχει σε περιστατικό σε κατάστημα στο αεροδρόμιο να γίνει παράπονο στο κατάστημα, το κατάστημα να καλέσει την τροχαία, αυτή να έρθει, αλλά δεν είδα τι έγινε. Εννοώ, σύσταση, πρόστιμο, κλπ.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Vagosman είπε Το γράφουν τα περισσότερα καταστήματα στις ταμπέλες τους. Μπορείς να το προσέξεις όταν ξαναπάς. Τι γράφουν? Τον νόμο? Ή κάτι δικό τους του στυλ "παρακαλείστε να μην παρκάρετε σε θέσεις ΑμεΑ κλπ κλπ " γιατί έχει διαφορά.
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μια απορία τι διαφορά υπάρχει αν βρεις σπασμένο το αυτοκίνητο σου σε δημόσιο πάρκινγκ και σε ιδιωτικό? Γιατί αν δεν κάνω λάθος μόνο στο δημόσιο η ασφάλεια σε καλύπτει.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Γιατί αν δεν κάνω λάθος Κάνεις 3 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε Μια απορία τι διαφορά υπάρχει αν βρεις σπασμένο το αυτοκίνητο σου σε δημόσιο πάρκινγκ και σε ιδιωτικό? Καμία. Και στις 2 περιπτώσεις πας κατηγορούμενος για φθορα ξένης ιδιοκτησίας αν είσαι τυχερός. Αν δεν είσαι βρίσκεσαι με σπασμένα κόκκαλα, ανοιγμένο κεφάλι μπορεί και καμμένος ή μαχαιρωμένος μέσα στ' αμάξι σου.
panostom Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μην το παρατραβαμε. Ισχύει ο ΚΟΚ. Αρχικά, ακολούθησε τη νόμιμη οδό και κάλεσε τους αρμόδιους να βεβαιώσουν την παράβαση. Δε γίνεται αυτό; Κάνε ο, τι άλλο θέλεις. Άφησε σημείωμα, σπάσε υαλοκαθαριστήρες, σύρε του το αμάξι με το 4χ4 σου, ζωγράφισε του κλπ ΑΛΛΆ να είσαι συνειδητοποιημένος για τις συνέπειες από τις πράξεις σου αναλαμβάνοντας την ευθύνη αν ζητηθεί και φυσικά να ξέρεις ότι αν κι εσύ ποτέ παρανομησεις, οφείλεις να μη μιλήσεις όταν θα σου κάνουν κάτι αντίστοιχο. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από panostom 3
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Μάκαρος είπε 2 μηνες ειναι (πινακιδες, αδεια, διπλωμα). 6 ισως γινεται αν ξανακανεις την ιδια παραβαση μεσα σε ενα χρονικο διαστημα. Mια μουλαροεξαδελφη μου κλαιγοταν οτι της πηραν για 6 μηνες τους έβρισε και απο πανω οτι εκει παρκαρει παντα Μετα απο 2 μερες κλαψιμο στο διοικητη και επεστράφησαν ολα - και διπλωμα Ηθικο δίδαγμα ; η τζιπαρα μπαινει φουλαριστη στην ειδικα κρατημενη θεση για αυτη Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
bluesattack Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Αν δεν ισχυει ο Κοκ...τοτε ισχυει ισχυει ο νομος δυτικα του Πεκος . Γιατι δεν ειναι μονο το παρκαρισμα αλλα και η περιπτωση ατυχηματος , φθορας, σωματικων βλαβων κλπ 2
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Ψψψψ να φανταστώ κατεβαίνεις και σε διαδηλώσεις από τα κόμματα εκεί με μολότοφ ιστορίες καίγοντας - σπάζοντας περιουσίες άλλων που αν σας πάρουμε έναν έναν να ρωτήσουμε τον λόγο που τα κάνετε ή δεν θα απαντήσετε ή θα πείτε αυτός είναι μ@@ κλπ ενώ η μογγολία μέσα σας είναι χειρότερη, αν δεν γουστάρεις που πάρκαρε ο άλλος εκεί ρε φίλε βγάλε φωτογραφία, πάρε τηλέφωνο την αστυνομία και περίμενε εκεί μπαστακας αλλά όταν θα τύχει να κάνεις προσπέραση σε διπλή λορίδα ή παρκάρεις με αλαρμ για να πάρεις τσιγάρα ή τα ωραία διπλοπαρκαρισματα θα ήθελα να δω την φάτσα σου λες και όλοι στην Ελλάδα τα τηρούμε όλα 100/100 και προς ενημέρωση ούτε στο εξωτερικό οδηγούν καλύτερα ήδη στην Γερμανία μπορεί να έχω δει να παίρνανε με κόκκινο σχεδόν 2 στα 5 αυτοκίνητα. Στη Γερμανία οδηγούν πολύ καλύτερα, δεν λέω οτι οδηγούν με το γράμμα του νόμου, αλλά δεν είναι δολοφόνοι πίσω απο το τιμόνι. Ναι περνάνε κανα κόκκινο (ειδικά τα λεωφορεία) και πάνε πάνω απο το όριο και όλα αυτά αλλά στη Γερμανία δεν έχω δει ποτέ οδηγό να περνάει με βαθύ κόκκινο διασταύρωση λεωφόρων που κροσάρει κάθετα 4 λωρίδες, δεν εχω δει κάποιον να μπαίνει με τσαμπουκά στην κυκλική πορεία ενώ δεν έχει προτεραιότητα, δε παρκάρουν σε θέσεις αμέα (ακόμα κι οι Τούρκοι με τις mercedes), δε σου κλείνουν το γκαράζ γιατί "ελα μωρέ δε χωράς;", δε κλείνουν ραμπες στα πεζοδρόμια κι άλλα υπέροχα που κάνουμε εμείς. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από ProponitisTouKanape
Dinos1973 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 48 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Mια μουλαροεξαδελφη μου κλαιγοταν οτι της πηραν για 6 μηνες τους έβρισε και απο πανω οτι εκει παρκαρει παντα Μετα απο 2 μερες κλαψιμο στο διοικητη και επεστράφησαν ολα - και διπλωμα Ηθικο δίδαγμα ; η τζιπαρα μπαινει φουλαριστη στην ειδικα κρατημενη θεση για αυτη Εάν τις το είχαν σπάσει θα καταλάβαινε καλύτερα γιατί θα την πονούσε η τσέπη τις και θα το ξανασκεφτόταν !!!! 1
james01gr Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, LIGHT1NG είπε Μια απορία τι διαφορά υπάρχει αν βρεις σπασμένο το αυτοκίνητο σου σε δημόσιο πάρκινγκ και σε ιδιωτικό? Γιατί αν δεν κάνω λάθος μόνο στο δημόσιο η ασφάλεια σε καλύπτει. λάθος κάνεις. σε κάποιες ασφαλιστικές υπάρχει κάλυψη και για ατυχήματα σε ιδ. πάρκινγκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις