Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπου ακους πολλα Οχι τοσο πιο κοντα στο ΝΑΙ εισαι 😂

Ασε που οι μισοι απο αυτους που δεν θα παρκαραν ποτε , δεν θα ειχαν προβλημα να κοπουν ολα τα επιδοματα των αμεα για να ερθει η αναπτυξη 😆

• Like 2
Δημοσ.

Μια φορά και ένα καιρό σε έναν κεντρικό δρόμο και με την παρουσία αστυνομικού στο πεζοδρόμιο περιμένω υπομονετικά πίσω από κάποιον που είναι παράνομα παρκαρισμένος δίπλα από την οριζόντια και κενή θέση αναπήρων για να παρκάρω εκεί νόμιμα αφού μπορώ.

Μέχρι να φύγει αυτός και να ξεκινήσω για να παρκάρω εγώ ένα αυτοκίνητο μπαίνει σφήνα με τη μούρη κάνει μανούβρες και παρκάρει κανονικά. Βγαίνω έξω και λέω στον αστυνομικό που τόση ώρα παρακολουθεί όλη τη σκηνή από την αρχή:

- Κύριε εδώ είναι θέση αναπήρων δεν μπορεί να παρκάρει ο οποιοσδήποτε.

- Και τι θες να κάνω άνθρωπε μου εγώ να μαλώνω με όλους αυτούς;

Έβαλε τα γέλια, κλείδωσε και έφυγε ο άλλος οδηγός.

Έβαλα τα κλάματα άλλαξα το εισιτήριο μου και έφυγα νωρίτερα στο εξωτερικό.

Και ζήσαν αυτοί καλά και εγώ καλύτερα.

• Like 12
Δημοσ.
1 ώρα πριν, A10B είπε

Μια φορά και ένα καιρό σε έναν κεντρικό δρόμο και με την παρουσία αστυνομικού στο πεζοδρόμιο περιμένω υπομονετικά πίσω από κάποιον που είναι παράνομα παρκαρισμένος δίπλα από την οριζόντια και κενή θέση αναπήρων για να παρκάρω εκεί νόμιμα αφού μπορώ.

Μέχρι να φύγει αυτός και να ξεκινήσω για να παρκάρω εγώ ένα αυτοκίνητο μπαίνει σφήνα με τη μούρη κάνει μανούβρες και παρκάρει κανονικά. Βγαίνω έξω και λέω στον αστυνομικό που τόση ώρα παρακολουθεί όλη τη σκηνή από την αρχή:

- Κύριε εδώ είναι θέση αναπήρων δεν μπορεί να παρκάρει ο οποιοσδήποτε.

- Και τι θες να κάνω άνθρωπε μου εγώ να μαλώνω με όλους αυτούς;

Έβαλε τα γέλια, κλείδωσε και έφυγε ο άλλος οδηγός.

Έβαλα τα κλάματα άλλαξα το εισιτήριο μου και έφυγα νωρίτερα στο εξωτερικό.

Και ζήσαν αυτοί καλά και εγώ καλύτερα.

Eκει απλα ζητας ομορφα και ωραια τον αριθμο του και του κανεις μια ωραιοτατη καταγγελια και βρισκει τον μπελα του.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Πολύ απλά του σπας τους υαλοκαθαριστήρες (το έχω κάνει άπειρες φορές σε παρόμοια ζώα ) επίσης  με το κλείδακι κανείς απίστευτα σχέδια στην πόρτα του οδηγού για να είστε σίγουρος ότι θα το δει αμέσως .......την επόμενη φορά θα το ξανασκεφτεί να παρκάρει έτσι !!!!!

Ψψψψ να φανταστώ κατεβαίνεις και σε διαδηλώσεις από τα κόμματα εκεί με μολότοφ ιστορίες καίγοντας - σπάζοντας περιουσίες άλλων που αν σας πάρουμε έναν έναν να ρωτήσουμε τον λόγο που τα κάνετε ή δεν θα απαντήσετε ή θα πείτε αυτός είναι μ@@ κλπ ενώ η μογγολία μέσα σας είναι χειρότερη, αν δεν γουστάρεις που πάρκαρε ο άλλος εκεί ρε φίλε βγάλε φωτογραφία, πάρε τηλέφωνο την αστυνομία και περίμενε εκεί μπαστακας αλλά όταν θα τύχει να κάνεις προσπέραση σε διπλή λορίδα ή παρκάρεις με αλαρμ για να πάρεις τσιγάρα ή τα ωραία διπλοπαρκαρισματα θα ήθελα να δω την φάτσα σου λες και όλοι στην Ελλάδα τα τηρούμε όλα 100/100 και προς ενημέρωση ούτε στο εξωτερικό οδηγούν καλύτερα ήδη στην Γερμανία μπορεί να έχω δει να παίρνανε με κόκκινο σχεδόν 2 στα 5 αυτοκίνητα. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε

ούτε στο εξωτερικό οδηγούν καλύτερα ήδη στην Γερμανία μπορεί να έχω δει να παίρνανε με κόκκινο σχεδόν 2 στα 5 αυτοκίνητα. 

Δικά μας παιδιά.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Tenshi είπε

Δικά μας παιδιά.

Μπαα από όσο έμαθα είναι κάτι άραβες που τα κάνουν αυτά και Τούρκοι αλλά το καλό είναι ότι οι κάμερες δίνουν περιθώριο έως 5-8 χιλιόμετρα τρως κλήση για πλάκα τώρα στην Ελλάδα αν μας γράφανε όλους που πάμε με 80 αντί για 50 και με 50 αντί για 30 υπάρχουν άτομα που πετάνε μολότοφ κλπ στους αστυνομικούς χωρίς κύριο λόγο με κάτι τέτοιο θα πήγαιναν με μπουλντόζες μερικοί... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Xacti είπε

και τι να κάνει το 100? δεν μπορεί να κάνει κάτι

Δεν μπορεί;;;;;;;;;;;

Είμαι LEROY .Αν και είχε θέσεις παίρνει ο άλλος σε 5-10 λεπτά είχαν έρθει έκοψαν κλήση σε δύο που βρήκαν σε θέσεις ΑΜΕΑ και πήραν πινακίδες οι οποίες έχω ακούσει κρατούνται για ένα 6μηνο.

Δεν ξέρω αν αληθεύει ότι έχει  και 600 ευρώ πρόστιμο.Όποιος θέλει να ρισκάρει έστω και μία στο εκατομύριο να του την κάτσει ας παρκάρει,αλλά εγώ πιστεύω πως λόγω σεβασμού προς τα άτομα αυτά δεν πρέπει να παρκάρουμε σε θέση ΑΜΕΑ. Όχι σαν την άλλη που είμαι Lidl πάνω από τις μισές θέσεις άδειες και παρκάρει στην ΑΜΕΑ.΄΄Οταν δε της είπα κυρία μου έχει τόσο χώρο να παρκάρετε γιατί εκεί;;;;; με κοίταξε άγρια και πήγε άνετη για ψώνια.

Για αυτό λέω ότι τα ζώα αυτά μόνο έτσι καταλαβαίνουν.

Επεξ/σία από papoys1
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παρόλο που έχω δικαίωμα χρήσης της θέσης δεν παρκάρω εκεί, αφού δεν υπάρχει κινητικό πρόβλημα . Και προχτές πάρκαρα αλλού πάλι. Οι θέσεις ΑΜΕΑ ήταν άδειες και έψαχνα να παρκάρω. Είχα το μικρό μαζί και είπα να δοκιμάσω τις οικογενειακές θέσεις. 

Είδα ένα μαντράχαλο περίπου 25-30 χρονών να παρκάρει μόνος του. 

Γύρισα και είπα στο παιδί: "Τον βλέπεις αυτόν; Τέτοιος μαλ×^@:×κας να μη γίνεις ποτέ σου".

Νομίζω ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω. Τελικά το βάλαμε στο δεύτερο πάρκινγκ που είχε θέσεις 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, papoys1 είπε

Δεν μπορεί;;;;;;;;;;;

Δεν μπορεί σε ιδιωτικό πάρκινγκ. Εκεί που λες μήπως ήταν του δήμου? Δημόσιες?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Xacti είπε

Δεν μπορεί σε ιδιωτικό πάρκινγκ. Εκεί που λες μήπως ήταν του δήμου? Δημόσιες?

Μιλάω για του θέσεις πάρκινγκ του leroy στον Αερολιμένα.Μπροστά στα μάτια μου έγινε.Δύο κλήσεις και ταυτόχρονα αφαίρεση πινακίδων. Δεν το γνωρίζω αλλά γιατί να μην μπορεί είναι θέσεις οριοθετημένες για ΑΜΕΑ τις οποίες και τα καταστήματα θα δημιουργούν γιατί είναι υποχρεωμένες από κάποιο Νόμο.Δεν θα κάνουν του κεφαλιού τους;;;;.

Εάν δεν μπορούσαν δεν θα έκαναν κάτι τέτοιο και ειδικά σε κατάστημα του Αερολιμένα.Ενδεχομένως να μην παίρνω τα πάρκινγκ των s/m σβάρνα αλλά υποθέτω ότι αν πάρει κάποιος και κάνει καταγγελία πρέπει να είναι υποχρεωμένοι να πάνε.Αν κάποιος γνωρίζει κάτι άλλο ας μας πει.

Και η Αττική οδός ιδιωτικός δρόμος είναι τον οποίο πληρώνουμε να χρησιμοποιήσουμε αλλά κλήσεις η Τροχαία κόβει και σε αυτόν.

Δημοσ.

@papoys1 ξαναγράφω ότι η αστυνομία δεν μπορεί να βεβαιώσει παράβαση σε ιδιωτικό πάρκινγκ, ο ΚΟΚ εφαρμόζεται μόνο σε δημόσιο χώρο

ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Νόμος 2696/1999
(ΦΕΚ 57/Α΄/23. 3.1999)
Άρθρο 1
Πεδίο εφαρμογής του Κώδικα
O Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας εφαρμόζεται σε οδούς και σε χώρους που χρησιμοποιούνται για δημόσια κυκλοφορία οχημάτων, πεζών και ζώων.

Δημοσ.

για λυστε μου μια απορία στο ολο θεμα,

εστω οτι βλεπουμε παρκαρισμενο οχημα σε θεση ΑΜΕΑ και λεμε να ο μ*αλακας εχει πιασει 2 θεσεις και ειναι ζωο κτλ ...όπως προαναφέθηκαν.

πως όμως ξερουμε οτι δεν ειναι όντως ΑΜΕΑ και εχει παρκάρει κανονικά στη θέση αυτη οπου εχει το δικαιωμα?

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Xacti είπε

@papoys1 ξαναγράφω ότι η αστυνομία δεν μπορεί να βεβαιώσει παράβαση σε ιδιωτικό πάρκινγκ, ο ΚΟΚ εφαρμόζεται μόνο σε δημόσιο χώρο

ΚΩΔΙΚΑΣ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
Νόμος 2696/1999
(ΦΕΚ 57/Α΄/23. 3.1999)
Άρθρο 1
Πεδίο εφαρμογής του Κώδικα
O Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας εφαρμόζεται σε οδούς και σε χώρους που χρησιμοποιούνται για δημόσια κυκλοφορία οχημάτων, πεζών και ζώων.

Σε Όλα τα ιδιωτικά πάρκινγκ πολυκαταστηματων ισχύει κανονικά ο ΚΟΚ και όλες του οι διατάξεις. Δεν είναι πάρκινγκ πολυκατοικίας.

2 λεπτά πριν, Melven είπε

για λυστε μου μια απορία στο ολο θεμα,

εστω οτι βλεπουμε παρκαρισμενο οχημα σε θεση ΑΜΕΑ και λεμε να ο μ*αλακας εχει πιασει 2 θεσεις και ειναι ζωο κτλ ...όπως προαναφέθηκαν.

πως όμως ξερουμε οτι δεν ειναι όντως ΑΜΕΑ και εχει παρκάρει κανονικά στη θέση αυτη οπου εχει το δικαιωμα?

Κάρτα ΑΜΕΑ στο παρπριζ.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Σε Όλα τα ιδιωτικά πάρκινγκ πολυκαταστηματων ισχύει κανονικά ο ΚΟΚ και όλες του οι διατάξεις

Εσύ το λες ή κάποιος νόμος? Βάλε ένα λινκ για να το μάθω κι εγώ και όσοι άλλοι δεν το γνωρίζουν.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Xacti είπε

Εσύ το λες ή κάποιος νόμος? Βάλε ένα λινκ για να το μάθω κι εγώ και όσοι άλλοι δεν το γνωρίζουν.

Το γράφουν τα περισσότερα καταστήματα στις ταμπέλες τους. Μπορείς να το προσέξεις όταν ξαναπάς. 

Γιατί νομίζω ότι είσαι λίγο επικριτικός σε αυτά τα θέματα και αρκετά ανεκτικός σε καταστάσεις που προκαλούν δυσκολία στο κοινωνικό σύνολο;  Χρειάζεται θετική ενέργεια προς τη σωστή κατεύθυνση.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...