panostom Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ερώτηση που δεν πρέπει να τίθεται ούτε κατά διάνοια στο δημόσιο λόγο. Αν αναλογιστούμε από πόσα μέρη είναι αποκλεισμένο ένα άτομο ΑμεΑ που για τους υπόλοιπους είναι δεδομένα , δε θα το συζητούσαμε καν. Αν κινείται με αμαξίδιο, μπορεί να πάρει ΜΜΜ, μπορεί να μπει σε ένα σωρό καφετέριες κλπ κλπ; Είναι αποκλεισμένο από τα περισσότερα μέρη που θεωρούμε δεδομένα. Μη μιλήσουμε για απώλεια όρασης και πεζοδρόμια/φανάρια, για μουσεία. Φυσικά μην επεκταθουμε και σε θέματα τεχνολογίας (στο ινσομνια είμαστε), όπου οι προσβάσιμες ιστοσελίδες αποτελούν περίπου το 10% του συνόλου. Με απλά λόγια και χωρίς υπερβολές δεν τους υπολογίζουμε ως ανθρώπους. Ελπίζουμε σε μερικά χρόνια να αντιστραφεί το κλίμα. Εξάλλου μας πήρε καιρό από τον Καιάδα και τη ευγονική των ναζί, να φτασουμε σε σημείο να οριοθετουμε και κάποιες θέσεις πάρκινγκ για εκείνα τα άτομα Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από panostom 5
ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Στην ζούγκλα που ζούμε σαν ζώα θα φερόμαστε !!!!! Δεν είναι λύση αυτό. Οσο βουτάμε πιο βαθιά στο βούρκο, τόσο το χειρότερο. Κι αν σε τσιμπήσει να του χαλάς το αυτοκίνητο; Στο τέλος της μέρας εγώ είμαι σωστός, παρκάρω σε μια θέση και μετά είναι ευθύνη του καταστήματος να διορθώσει τα κακώς κείμενα, άλλωστε και οι ΑΜΕΑ πελάτες του είναι.
Μάκαρος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 ΑμεΑ με 100% εγκεφαλικη αναπηρια θα επρεπε να πιστοποιει το ΚΕΠΑ οσους παρκαρουν/κλεινουν θεσεις ΑμεΑ
zx1234r Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Ας αναγνωρίσουμε σε κάποιους και το άλλοθι της χαζομαρας η αφηρημαδας. Κάποιοι απλά δεν το βλέπουν ή δεν ξέρουν τι είναι.
panostom Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, zx1234r είπε Ας αναγνωρίσουμε σε κάποιους και το άλλοθι της χαζομαρας η αφηρημαδας. Κάποιοι απλά δεν το βλέπουν ή δεν ξέρουν τι είναι. Μου θυμίζει αιτιολόγηση για παραπλανημενους ψηφοφορους της ΧΑ 3
kon1to Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Για να ρωτας μαλλον εσύ παρκάρεις και θελεις να δεις ποσοι ακόμα το κανουν Ελα πες την αλήθεια αν ανηκα σε αυτην την κατηγορια μαλλον θα το θεωρουσα αυτονοητο και δεν θα σκεφτομουν καν να γραψω ενα ποστ... αυτο που σκεφτομουν περισσοτερο, ειναι αν ειναι απλα ηθικο το θεμα ή και νομικό...
panostom Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 15 λεπτά πριν, kon1to είπε αν ανηκα σε αυτην την κατηγορια μαλλον θα το θεωρουσα αυτονοητο και δεν θα σκεφτομουν καν να γραψω ενα ποστ... αυτο που σκεφτομουν περισσοτερο, ειναι αν ειναι απλα ηθικο το θεμα ή και νομικό... Ειναι και τα 2. Εσυ μπορεις να κρατας τις πινακιδες και μια φωτογραφια και να κανεις την καταγγελια καθε φορα. Λεγοντας το αλλιως, ειναι η νομικη προστασια των δικαιωματα των ΑμεΑ εναντι σε αυθαιρεσιες
jimmy213 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μιας και το είδα στην εικόνα παραπάνω και πραγματικά δεν το ξέρω. Τι είναι η θέση για εγκύους; Έγκυες γυναίκες που οδηγούν κάποιο όχημα; Πώς «πιστοποιείται» η εγκυμοσύνη (τα ΑμεΑ έχουν ειδικό αυτοκόλλητο αν δεν κάνω λάθος). 1
papoys1 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι βέβαια αλλά θα πρότεινα και κάτι άλλο. Όλοι μας πηγαίνοντας σε s/m και σε άλλους χώρους βλέποντας αυτοκίνητα παρκαρισμένα στις θέσεις των ΑΜΕΑ να κάνουμε ένα τηλέφωνο στο 100 λέγοντας έστω και ψέματα ρε αδερφέ ότι εμείς έχουμε κάρτα ΑΜΕΑ και δεν βρίσκουμε πάρκινγκ.😊 Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από papoys1 1
zx1234r Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Πώς «πιστοποιείται» η εγκυμοσύνη Νομίζω ένα τεράστιο καρούμπαλο στην κοιλιά είναι αρκετή πιστοποίηση 😃😃😃😃 29 λεπτά πριν, panostom είπε Εσυ μπορεις να κρατας τις πινακιδες και μια φωτογραφια και να κανεις την καταγγελια καθε φορα Παίζει κάτι τέτοιο? Έχει δοκιμαστεί? Ξέρουμε αν είναι νόμιμο και αποτελεσματικό? Οχι για μενα....για έναν φίλο........ Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από zx1234r
bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 23 λεπτά πριν, jimmy213 είπε Πώς «πιστοποιείται» η εγκυμοσύνη (τα ΑμεΑ έχουν ειδικό αυτοκόλλητο αν δεν κάνω λάθος). Την πας σε μικροβιολογικό και κάνει ένα τεστ β-χοριακής…
jimmy213 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, zx1234r είπε Νομίζω ένα τεράστιο καρούμπαλο στην κοιλιά είναι αρκετή πιστοποίηση 😃😃😃😃 Κι ένα άτομο σε αμαξίδιο δείχνει ότι δεν μπορεί να περπατήσει, αλλά έχει ειδικό αυτοκόλλητο στο όχημά του. Αν κάποιος (λέμε τώρα) κόψει κλήση στην εγκυμονούσα, θα πάει στο τμήμα να τη σβήσουν; Θα περιμένει το όργανο μέχρι να βγει απ' το κατάστημα ώστε να δει αν κυοφορεί; 1
bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, zx1234r είπε Νομίζω ένα τεράστιο καρούμπαλο στην κοιλιά είναι αρκετή πιστοποίηση Άσε και εγώ όταν βγαίνω από την ταβέρνα με "καρούμπαλο" είμαι… Βρε λες να είμαι έγκυος και να μην το ξέρω;;;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Μάκαρος είπε ΑμεΑ με 100% εγκεφαλικη αναπηρια θα επρεπε να πιστοποιει το ΚΕΠΑ οσους παρκαρουν/κλεινουν θεσεις ΑμεΑ Χμμμ, ναι αλλά τότε έχουν δικαίωμα να παρκάρουν σε θέσεις ΑμεΑ 28 λεπτά πριν, papoys1 είπε Όλοι μας πηγαίνοντας σε s/m και σε άλλους χώρους βλέποντας αυτοκίνητα παρκαρισμένα στις θέσεις των ΑΜΕΑ να κάνουμε ένα τηλέφωνο στο 100 λέγοντας έστω και ψέματα ρε αδερφέ ότι εμείς έχουμε κάρτα ΑΜΕΑ και δεν βρίσκουμε πάρκινγκ. και τι να κάνει το 100? δεν μπορεί να κάνει κάτι 47 λεπτά πριν, panostom είπε Εσυ μπορεις να κρατας τις πινακιδες και μια φωτογραφια και να κανεις την καταγγελια καθε φορα Τι καταγγελία να κάνεις και που? μόνο να τους ξεφωνίζετε στα σόσιαλ μπορείτε
georgeγ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Xacti είπε Τι νομίζεις ότι είσαι? Ο τιμωρός? Ο Ευλογητός που θα σώσει τον κόσμο? Αν σε πιάσει κάποιος την ώρα που προκαλείς φθορές σε ξένη περιουσία μάντεψε ποιος θα μπλέξει. Και στο λέω εγώ που τσαντίζομαι επίσης με τέτοιες συμπεριφορές. Α ναι, και η σωστή αναγραφή είναι ΑμεΑ 5 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Στην ζούγκλα που ζούμε σαν ζώα θα φερόμαστε !!!!! ο Dinos1973 ειναι ο τιμωρος αυτων που παρκαρουν σε θεσεις αμεα και τους γκρατζουναει τα αυτοκινητα τον βλεπει ομως ενας αλλος τιμωρος αυτος που δερνει αυτους που γρατζουνανε τα αυτοκινητα και τον σπαει στο ξυλο τον ντινο 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις