Προς το περιεχόμενο

Αγορά all-in-one


ProponitisTouKanape

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ελέω μετακόμισης, ψάχνω ένα νέο πολυμηχάνημα, οι εκτυπώσεις θα είναι λίγες οπότε δεν αξίζει να πάω σε laser και κοιτάω κάτι σε inkjet. Μπάτζετ έστω μέχρι 80€, ούτως ή αλλως η αγορά θα γίνει εκτός Ελλάδας. Μέχρι στιγμής έχω έναν HP Deskjet 3635 που είναι να τον φουντάρεις απο το μπαλκόνι. Δεν τραβάει χαρτί με την πρώτη, η σύνδεση μέσω wifi χαλάει συνέχεια, τυπώνει δικές του βλακείες συνέχεια κ.α. Με Canon έχει κανένας εμπειρία; Πρώτα απ' ολα με ενδιαφέρει να δουλεύει σωστά χωρίς να μου ανεβάζει πίεση κάθε φορά που θέλω να κάνω δουλειά. Π.χ. αυτός

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θα σου πρότεινα να ανεβάσεις λίγο το budget και να πας σε εκτυπωτές με δοχεία μελανιών που τα γεμίζεις μόνος σου οπως ο Epson L3050. Απίστευτη οικονομία. Τον έχω στο γραφείο ενάμιση χρόνο και δουλεύει απροβλημάτιστα. Τρελή οικονομία συγκριτικά με τους Canon στα μελάνια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ανεβάζεις λίγο το μπάτζετ όταν η αύξηση είναι 150%. Σε αυτά τα λεφτά παίρνω και laser πολυμηχάνημα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όταν είναι λίγες οι εκτυπώσεις εγώ λέω να κατέβαζες αρκετά το μπάτζετ.Βρίσκεις εκτυπωτές από 30 έως 50 ευρώ.

Τίποτε δεν σου εγγυάται ότι αυτός με τα 80 ευρώ θα εμφανίσει λιγότερα προβλήματα από αυτόν των 35 ευρώ π.χ. Όλα είναι θέμα τύχης.Έχω ένα έναν hp των 35 ευρώ πάνω από 4 χρόνια τον χρησιμοποιώ κυρίως για έγχρωμες και λίγες ασπρόμαυρες με συμβατά και επαναγεμιζόμενα από μένα.Απλά τα αγοράζω από συγκεκριμένο κατάστημα και ποτέ δεν είχα προβλήματα.

Τώρα τελευταία όπως είπες και μένα καμιά φορά μου κολλάει το πρώτο χαρτί.Βρήκα την πατέντα μόλις τον ανοίξω να πατήσω μία φωτοτυπία χωρίς χαρτί μέσα να γυρίσουν μια φορά τα ροδάκια. Εκτυπώνω μετά και έτσι δεν κολλάει ποτέ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ετυχε να πάρουμε δύο φθηνά πολυμηχανήματα deskjet, είναι προβληματικά και τα δύο. Για αυτό θα ήθελα να πάω σε άλλη μάρκα αυτή τη φορά. 

Τώρα για το μπάτζετ μη κολλάμε στα 10-20€, γιατί θα τον πάρω εκτός Ελλάδας που οι τιμές μπορεί να διαφέρουν. Απλά τέτοιας κατηγορίας, όχι εκτυπωτές των 200€ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...