Natha Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πάρω παπούτσια από σκρουτζ, δυστυχώς αυτά που θέλω τα έχω βρει μόνο εκτός της πόλης μου. Αν στο Nike αθλητικό φοράω 44.5 σε μποτάκι ποιό μπορεί να είναι το νούμερο μου; Πιο πάνω, πιο κάτω, στα ίδια;
opera Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Natha είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πάρω παπούτσια από σκρουτζ, δυστυχώς αυτά που θέλω τα έχω βρει μόνο εκτός της πόλης μου. Αν στο Nike αθλητικό φοράω 44.5 σε μποτάκι ποιό μπορεί να είναι το νούμερο μου; Πιο πάνω, πιο κάτω, στα ίδια; Αν έχει τα μεγέθη σε cm ια βγ'αλεις άκρη,προσωπικά παίρνω σε μπότα λίγο μεγαλύτερο ειδικά αν πάω σε βουνό.
Natha Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 22 λεπτά πριν, opera είπε Αν έχει τα μεγέθη σε cm ια βγ'αλεις άκρη,προσωπικά παίρνω σε μπότα λίγο μεγαλύτερο ειδικά αν πάω σε βουνό. ναι, δυστυχώς δεν έχει σε cm, δεν είναι για βουνό τύπου casual μποτάκι είναι.
opera Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Natha είπε ναι, δυστυχώς δεν έχει σε cm, δεν είναι για βουνό τύπου casual μποτάκι είναι. Επειδή μάλλον στο μποτάκι δε θα έχει μισά νούμερα αλλά και να έχει είναι πιό ασφαλές να πας σε 45,θα φοράς και πιό χοντρή κάλτσα χειμώνας που είναι. 1
bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Natha είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πάρω παπούτσια από σκρουτζ, δυστυχώς αυτά που θέλω τα έχω βρει μόνο εκτός της πόλης μου. Αν στο Nike αθλητικό φοράω 44.5 σε μποτάκι ποιό μπορεί να είναι το νούμερο μου; Πιο πάνω, πιο κάτω, στα ίδια; Διάβασε την πολιτική του καταστήματος στην αλλαγή ενός παπουτσιού… Αγόρασε κάποιο νούμερο και αν δεν σου κάνει το στέλνεις πίσω για αντικατάσταση… Α! αυτό το μποτάκι NIKE είναι;;;;
Natha Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, bromiaris είπε Διάβασε την πολιτική του καταστήματος στην αλλαγή ενός παπουτσιού… Αγόρασε κάποιο νούμερο και αν δεν σου κάνει το στέλνεις πίσω για αντικατάσταση… Α! αυτό το μποτάκι NIKE είναι;;;; οχι ειναι Jack and Jones
bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 6 ώρες πριν, Natha είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πάρω παπούτσια από σκρουτζ, δυστυχώς αυτά που θέλω τα έχω βρει μόνο εκτός της πόλης μου. Αν στο Nike αθλητικό φοράω 44.5 σε μποτάκι ποιό μπορεί να είναι το νούμερο μου; Πιο πάνω, πιο κάτω, στα ίδια; 5 ώρες πριν, Natha είπε ναι, δυστυχώς δεν έχει σε cm, δεν είναι για βουνό τύπου casual μποτάκι είναι. 5 λεπτά πριν, Natha είπε οχι ειναι Jack and Jones Καλά τότε βρε έρμε ξεκινάς ένα θέμα για να σου πει ο κόσμος την άποψη του για ένα παπούτσι και το μόνο στοιχείο που δίνεις είναι ότι σε NIKE φοράς 44,5….;;;;;;; Όσοι το διάβασαν πρέπει να μυρίσουν τα νύχια τους για το τι μάρκα σε ενδιαφέρει και συγκεκριμένα πιο μοντέλο για να ξέρουν αν έχει στενή ή φαρδιά γραμμή;;;;;;; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, bromiaris είπε Καλά τότε βρε έρμε ξεκινάς ένα θέμα για να σου πει ο κόσμος την άποψη του για ένα παπούτσι και το μόνο στοιχείο που δίνεις είναι ότι σε NIKE φοράς 44,5….;;;;;;; Όσοι το διάβασαν πρέπει να μυρίσουν τα νύχια τους για το τι μάρκα σε ενδιαφέρει και συγκεκριμένα πιο μοντέλο για να ξέρουν αν έχει στενή ή φαρδιά γραμμή;;;;;;; ευτυχώς που απάντησες και ειδα οτι ειχαμε την ιδια απορία. Σε καποια θεματα εχω την αισθηση οτι οι νεοτεροι συνενοουνται οπως οι Ινδοι οταν μιλανε αγγλικα μεταξυ τους.
Natha Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 26 λεπτά πριν, Talepwros είπε ευτυχώς που απάντησες και ειδα οτι ειχαμε την ιδια απορία. Σε καποια θεματα εχω την αισθηση οτι οι νεοτεροι συνενοουνται οπως οι Ινδοι οταν μιλανε αγγλικα μεταξυ τους. 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Καλά τότε βρε έρμε ξεκινάς ένα θέμα για να σου πει ο κόσμος την άποψη του για ένα παπούτσι και το μόνο στοιχείο που δίνεις είναι ότι σε NIKE φοράς 44,5….;;;;;;; Όσοι το διάβασαν πρέπει να μυρίσουν τα νύχια τους για το τι μάρκα σε ενδιαφέρει και συγκεκριμένα πιο μοντέλο για να ξέρουν αν έχει στενή ή φαρδιά γραμμή;;;;;;; Εντάξει βρε ιντερνετικοί εμπειρογνώμονες, το σημειώνω για την επόμενη φορά 😂😂😂
bromiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, Natha είπε Εντάξει βρε ιντερνετικοί εμπειρογνώμονες, το σημειώνω για την επόμενη φορά 😂😂😂 Φίλε καλή η ειρωνεία αλλά πες μου εσύ πως θα καταφέρει κάποιος να σου πει αν από το 44,4 σε NIKE θα πρέπει να πάρεις μεγαλύτερο ή μικρότερο νούμερο σε ένα παπούτσι που δεν αναφέρεις οτιδήποτε…;;;;;;; Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από bromiaris
mp123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, bromiaris είπε Φίλε καλή η ειρωνεία αλλά πες μου εσύ πως θα καταφέρει κάποιος να σου πει αν από το 44,4 σε NIKE θα πρέπει να πάρεις μεγαλύτερο ή μικρότερο νούμερο σε ένα παπούτσι που δεν αναφέρεις οτιδήποτε…;;;;;;; Εγω σε βρίσκω λαθος. Στο insomnia ρωτάει ο ανθρωπος.εδω ολα τα ξέρουμε. Μέχρι και τι νούμερο παπούτσι να πάρει. Υ.γ παρε 46. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από mp123
katrinkatrin Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Γεια... Μήπως ξέρετε εκτός από τa clarks ποιες άλλες μάρκες έχουν Μισά νούμερα; πχ 39.5. Δε λέω για αθλητικά που συνήθως έχουν, αλλά άλλες.
tigergreg Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Κι εγω 45 φοραω αλλα παιρνω 46 γιατι κοβω τα νυχια μου ανα εξαμηνο....🤣
sphinxgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Στις 23/12/2019 στις 1:00 ΜΜ, Natha είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πάρω παπούτσια από σκρουτζ, δυστυχώς αυτά που θέλω τα έχω βρει μόνο εκτός της πόλης μου. Αν στο Nike αθλητικό φοράω 44.5 σε μποτάκι ποιό μπορεί να είναι το νούμερο μου; Πιο πάνω, πιο κάτω, στα ίδια; Σε παπούτσια η άποψη μου πως δεν αγοράζεις αν πρώτα δεν έχεις δοκιμάσει. Η κάθε εταιρία έχει διαφορετικές μετρήσεις. Ακόμα και στην ίδια εταιρεία, μεταξύ μοντέλων αλλάζουν οι μετρήσεις.
StamTheMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Απο οσο ξερω,τα αθλητικα ειναι παντα μεγαλυτερα. Αν φορας 45,δεν παιρνεις 45 σε "καλο",παιρνεις μικροτερο. Απορω που ειδα να προτεινουν και μεγαλυτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα