Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να πάρω παπούτσια από σκρουτζ, δυστυχώς αυτά που θέλω τα έχω βρει μόνο εκτός της πόλης μου.

Αν στο Nike αθλητικό φοράω 44.5 σε μποτάκι ποιό μπορεί να είναι το νούμερο μου; Πιο πάνω, πιο κάτω, στα ίδια;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Natha είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Θέλω να πάρω παπούτσια από σκρουτζ, δυστυχώς αυτά που θέλω τα έχω βρει μόνο εκτός της πόλης μου.

Αν στο Nike αθλητικό φοράω 44.5 σε μποτάκι ποιό μπορεί να είναι το νούμερο μου; Πιο πάνω, πιο κάτω, στα ίδια;

Αν έχει τα μεγέθη σε cm ια βγ'αλεις άκρη,προσωπικά παίρνω σε μπότα λίγο μεγαλύτερο ειδικά αν πάω σε βουνό.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, opera είπε

Αν έχει τα μεγέθη σε cm ια βγ'αλεις άκρη,προσωπικά παίρνω σε μπότα λίγο μεγαλύτερο ειδικά αν πάω σε βουνό.

ναι, δυστυχώς δεν έχει σε cm, δεν είναι για βουνό τύπου casual μποτάκι είναι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Natha είπε

Επειδή μάλλον στο μποτάκι δε θα έχει μισά νούμερα αλλά και να έχει είναι πιό ασφαλές να πας σε 45,θα φοράς και πιό χοντρή κάλτσα χειμώνας που είναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Natha είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Διάβασε την πολιτική του καταστήματος στην αλλαγή ενός παπουτσιού…

Αγόρασε κάποιο νούμερο και αν δεν σου κάνει το στέλνεις πίσω για αντικατάσταση…

Α! αυτό το μποτάκι NIKE είναι;;;;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Διάβασε την πολιτική του καταστήματος στην αλλαγή ενός παπουτσιού…

Αγόρασε κάποιο νούμερο και αν δεν σου κάνει το στέλνεις πίσω για αντικατάσταση…

Α! αυτό το μποτάκι NIKE είναι;;;;

οχι ειναι Jack and Jones

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Natha είπε

Καλησπέρα παιδιά.

5 ώρες πριν, Natha είπε

5 λεπτά πριν, Natha είπε

οχι ειναι Jack and Jones

Καλά τότε βρε έρμε ξεκινάς ένα θέμα για να σου πει ο κόσμος την άποψη του για ένα παπούτσι και το μόνο στοιχείο που δίνεις είναι ότι σε NIKE φοράς  44,5….;;;;;;;

Όσοι το διάβασαν πρέπει να μυρίσουν τα νύχια τους για το τι μάρκα σε ενδιαφέρει και συγκεκριμένα πιο μοντέλο για να ξέρουν αν έχει στενή ή φαρδιά γραμμή;;;;;;;

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Καλά τότε βρε έρμε ξεκινάς ένα θέμα για να σου πει ο κόσμος την άποψη του για ένα παπούτσι και το μόνο στοιχείο που δίνεις είναι ότι σε NIKE φοράς  44,5….;;;;;;;

Όσοι το διάβασαν πρέπει να μυρίσουν τα νύχια τους για το τι μάρκα σε ενδιαφέρει και συγκεκριμένα πιο μοντέλο για να ξέρουν αν έχει στενή ή φαρδιά γραμμή;;;;;;;

ευτυχώς που απάντησες και ειδα οτι ειχαμε την ιδια απορία. Σε καποια θεματα εχω την αισθηση οτι οι νεοτεροι συνενοουνται οπως οι Ινδοι οταν μιλανε αγγλικα μεταξυ τους. 

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Talepwros είπε

ευτυχώς που απάντησες και ειδα οτι ειχαμε την ιδια απορία. Σε καποια θεματα εχω την αισθηση οτι οι νεοτεροι συνενοουνται οπως οι Ινδοι οταν μιλανε αγγλικα μεταξυ τους. 

1 ώρα πριν, bromiaris είπε

Εντάξει βρε ιντερνετικοί εμπειρογνώμονες, το σημειώνω για την επόμενη φορά 😂😂😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Natha είπε

Εντάξει βρε ιντερνετικοί εμπειρογνώμονες, το σημειώνω για την επόμενη φορά 😂😂😂

Φίλε καλή η ειρωνεία αλλά πες μου εσύ πως θα καταφέρει κάποιος να σου πει αν από το 44,4 σε NIKE θα πρέπει να πάρεις μεγαλύτερο ή μικρότερο νούμερο σε ένα παπούτσι που δεν αναφέρεις οτιδήποτε…;;;;;;;

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Φίλε καλή η ειρωνεία αλλά πες μου εσύ πως θα καταφέρει κάποιος να σου πει αν από το 44,4 σε NIKE θα πρέπει να πάρεις μεγαλύτερο ή μικρότερο νούμερο σε ένα παπούτσι που δεν αναφέρεις οτιδήποτε…;;;;;;;

Εγω σε βρίσκω λαθος.

Στο insomnia ρωτάει ο ανθρωπος.εδω ολα τα ξέρουμε. Μέχρι και τι νούμερο παπούτσι να πάρει.

Υ.γ παρε 46.

Επεξ/σία από mp123
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια... Μήπως ξέρετε εκτός από τa clarks ποιες άλλες μάρκες έχουν Μισά νούμερα; πχ 39.5. Δε λέω για αθλητικά που συνήθως έχουν, αλλά άλλες. 

Δημοσ.
Στις 23/12/2019 στις 1:00 ΜΜ, Natha είπε

Καλησπέρα παιδιά.

Σε παπούτσια η άποψη μου πως δεν αγοράζεις αν πρώτα δεν έχεις δοκιμάσει. Η κάθε εταιρία έχει διαφορετικές μετρήσεις. Ακόμα και στην ίδια εταιρεία, μεταξύ μοντέλων αλλάζουν οι μετρήσεις. 

Δημοσ.

Απο οσο ξερω,τα αθλητικα ειναι παντα μεγαλυτερα.
Αν φορας 45,δεν παιρνεις 45 σε "καλο",παιρνεις μικροτερο.
Απορω που ειδα να προτεινουν και μεγαλυτερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...