NiaUu Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Εχω το Samsung T320 (εχει ληξει η εγγυηση). Ξεκινησε να κλεινει μονο του στο ακυρο αρχικα σπανια και μετα ολο και πιο συχνα μεχει που εφτασε να κλεινει επιτοπου μολις το βγαλεις απ'τη φορτιση. Εχει περιπου 2 μηνες που ξεκινησε να κλεινει στο ακυρο και ενω φορτιζει (ειναι μονιμως 100% φορτισμενο αφου αμα το αποσυνδεσω απο τον φορτιστη κλεινει με τη μια). Εκανα φακτορι ριζετ (3 εφαρμογες ειχε ολες και ολες εκτος απο τις προεγκατεστημενες) και παλι τα ιδια. Δεν το κανει σε συγκεκριμενη εφαρμογη, μπορει να το αφησω στο τραπεζι ακινητο και να κλεισει μονο του στο ακυρο μετα απο καποια λεπτα. Δεν υπερθερμενεται και η μπαταρια απο διαφορες εφαρμογες που εχω κατεβασει δειχνει να ειναι σε καλη κατασταση. Εχω αλλαξει φορτιστες ολοκ καινουριοι αλλαδ δεν εχει να κανει. Κανα μηνα πριν ειχα κανει και wipe cash. Καποιες φορες καθεται μιση μερα ανοιχτο χωρις να κλεισει αλλες κλεινει απανωτα, ειναι πολυ απροβλεπτο. Το χει παθει κανεις?
atheatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, NiaUu είπε Εχω το Samsung T320 (εχει ληξει η εγγυηση). Ξεκινησε να κλεινει μονο του στο ακυρο αρχικα σπανια και μετα ολο και πιο συχνα μεχει που εφτασε να κλεινει επιτοπου μολις το βγαλεις απ'τη φορτιση. Εχει περιπου 2 μηνες που ξεκινησε να κλεινει στο ακυρο και ενω φορτιζει (ειναι μονιμως 100% φορτισμενο αφου αμα το αποσυνδεσω απο τον φορτιστη κλεινει με τη μια). Εκανα φακτορι ριζετ (3 εφαρμογες ειχε ολες και ολες εκτος απο τις προεγκατεστημενες) και παλι τα ιδια. Δεν το κανει σε συγκεκριμενη εφαρμογη, μπορει να το αφησω στο τραπεζι ακινητο και να κλεισει μονο του στο ακυρο μετα απο καποια λεπτα. Δεν υπερθερμενεται και η μπαταρια απο διαφορες εφαρμογες που εχω κατεβασει δειχνει να ειναι σε καλη κατασταση. Εχω αλλαξει φορτιστες ολοκ καινουριοι αλλαδ δεν εχει να κανει. Κανα μηνα πριν ειχα κανει και wipe cash. Καποιες φορες καθεται μιση μερα ανοιχτο χωρις να κλεισει αλλες κλεινει απανωτα, ειναι πολυ απροβλεπτο. Το χει παθει κανεις? Μπαταρία μυρίζει. Το service της Samsung τι λέει? Επικοινωνήσεις με την εξυπερετηση πελατων? Αν και λογικά θα βρεις εύκολα μπαταρία μιας και κυκλοφορούν πολλα Samsung tablets και έχουν φθηνά ανταλλακτικά (πλην της οθόνης οταν είναι amoled). Το μοντέλο σου από ότι βλέπω κυκλοφόρησε το 2014. Νομίζω ότι καλό να το δώσεις για ανταλλακτικά και να πάρεις κάτι να αγοράσεις το καινούργιο. Ρωτα την Samsung μήπως σου κάνουν καμία έκπτωση στο καινούργιο δίνοντας το παλιό. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από atheatos
NiaUu Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, atheatos είπε Μπαταρία μυρίζει. Το service της Samsung τι λέει? Επικοινωνήσεις με την εξυπερετηση πελατων? Αν και λογικά θα βρεις εύκολα μπαταρία μιας και κυκλοφορούν πολλα Samsung tablets και έχουν φθηνά ανταλλακτικά (πλην της οθόνης οταν είναι amoled). Το μοντέλο σου από ότι βλέπω κυκλοφόρησε το 2014. Νομίζω ότι καλό να το δώσεις για ανταλλακτικά και να πάρεις κάτι να αγοράσεις το καινούργιο. Ρωτα την Samsung μήπως σου κάνουν καμία έκπτωση στο καινούργιο δίνοντας το παλιό. Βρηκα απο ebay 16 ευρω λεει αυθεντικη και εχει 5 αστερια απο 3 ατομα. Εχω παρει και για το λαπτοπ και για το κινητο μπαταριες απο ebay (οχι αυθεντικες) και εχουν βγει καλες (τουλαχιστον δεν εχει εκραγει καμια μετα απο τοσα χρονια). Ειπα να το δοκιμασω αλλά δε ξερω αν ειναι οντως η μπαταρια. Σκεφτηκα μηπως δεν πιανει καλα καποιο απ τα καλωδιακια αλλα δε θα το εκανε απο την αρχη αν ηταν ετσι? Οπτικα δε φαινεται κατι αλλοιωμενο/τσακισμενο. Δεν εχει φουσκωσει ουτε η μπαταρια και ειναι βιδωμενη για να πω οτι μπορει να μην επιανε στα τοιχωματα. Σου χει τυχει κατι παρομοιο εσενα ή γνωστου σου?
atheatos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μου έχει τύχει από μπαταρία να σβήνει στα καλά καθούμενα άσχετα το τι έδειχνε στο ποσοστό. Αλλά αυτο με το φορτιστή και να σβήνει είναι λίγο περίεργο. Για αυτό σου συνιστώ να το παρατήσεις και να βρεις κάτι άλλο. 1
Teotsala Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 23/12/2019 στις 12:31 ΜΜ, NiaUu είπε Εχω το Samsung T320 (εχει ληξει η εγγυηση). Ξεκινησε να κλεινει μονο του στο ακυρο αρχικα σπανια και μετα ολο και πιο συχνα μεχει που εφτασε να κλεινει επιτοπου μολις το βγαλεις απ'τη φορτιση. Εχει περιπου 2 μηνες που ξεκινησε να κλεινει στο ακυρο και ενω φορτιζει (ειναι μονιμως 100% φορτισμενο αφου αμα το αποσυνδεσω απο τον φορτιστη κλεινει με τη μια). Εκανα φακτορι ριζετ (3 εφαρμογες ειχε ολες και ολες εκτος απο τις προεγκατεστημενες) και παλι τα ιδια. Δεν το κανει σε συγκεκριμενη εφαρμογη, μπορει να το αφησω στο τραπεζι ακινητο και να κλεισει μονο του στο ακυρο μετα απο καποια λεπτα. Δεν υπερθερμενεται και η μπαταρια απο διαφορες εφαρμογες που εχω κατεβασει δειχνει να ειναι σε καλη κατασταση. Εχω αλλαξει φορτιστες ολοκ καινουριοι αλλαδ δεν εχει να κανει. Κανα μηνα πριν ειχα κανει και wipe cash. Καποιες φορες καθεται μιση μερα ανοιχτο χωρις να κλεισει αλλες κλεινει απανωτα, ειναι πολυ απροβλεπτο. Το χει παθει κανεις? το ειχα παθει με το iphone 6 ειχα 80% εκλεινε και ελεγε οτι δεν εχω μπαταρια και μετα ξανα ανοιγε μονο του και ειχα 80% εχει κενα η μπαταρια πηγαινε αλλαξε την και θα εισαι κομπλε Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από Teotsala 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα