Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Update:  το τηλεφωνο το πήρα από τη Samsung που μου είπαν ότι είναι άψογο, πήγα σε κατάστημα Vodafone που με απεύθυναν στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών. Από εκεί έχει αρχίσει άλλη Οδύσσεια, με λίγα λόγια με κάνανε επιστήμονα να παρατηρώ το τηλέφωνο και να σημειώνω πότε το κάνει. Αφού το έκανα και αυτό, τράβηξα και έστειλα screenshots και είμαι ακόμα σε αναμονή όχι απλά δε διορθώθηκε αλλά μη σας πω έγινε και χειρότερο. Το αποκορύφωμα ήταν τηλέφωνο που με πήρε ένας κεραιάς τους και μου την είπε κίολας ''πως τόσοι συνδρομητές δε το έχουν και το έχεις εσύ''. Πάω σήμερα για φορητότητα και ελπίζω να ξεμπερδευω..

• Thanks 1
Δημοσ.

Νομιζα οτι ημουν ο μονος που το παθαινα αυτο.

Εχω το θεμα αυτο εδω και 3 χρονια περιπου, αλλες φορες συχνα αλλες οχι. 

Δεν φταιει η συσκευη γιατι ιδια σιμ (+ μετα η καινουρια οταν εχασα την προηγουμενη) σε S8/S9+/S10+ (τωρα S10+, και χθες ειχα το ιδιο θεμα) το παθαινε. 

Δυστυχως εχω κολλησει με VDSL Vodafone & Φοιτητικο CU και ειναι πιασε το ενα και βαρα το αλλο. Το VDSL τα παθαινει ολα καθε βραδυ απο τις 22.00+ και το τελευταιο καιρο το δικτυο της σερνεται σε πολλους πελατες. Η ιδια φαση πρεπει να ειναι και στη καρτοκινητη. Τερμα σπαστικο οταν σταματαει το streaming του spotify και εισαι με 4G+

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DanielRGr είπε

Νομιζα οτι ημουν ο μονος που το παθαινα αυτο.

Εχω το θεμα αυτο εδω και 3 χρονια περιπου, αλλες φορες συχνα αλλες οχι. 

Δεν φταιει η συσκευη γιατι ιδια σιμ (+ μετα η καινουρια οταν εχασα την προηγουμενη) σε S8/S9+/S10+ (τωρα S10+, και χθες ειχα το ιδιο θεμα) το παθαινε. 

Δυστυχως εχω κολλησει με VDSL Vodafone & Φοιτητικο CU και ειναι πιασε το ενα και βαρα το αλλο. Το VDSL τα παθαινει ολα καθε βραδυ απο τις 22.00+ και το τελευταιο καιρο το δικτυο της σερνεται σε πολλους πελατες. Η ιδια φαση πρεπει να ειναι και στη καρτοκινητη. Τερμα σπαστικο οταν σταματαει το streaming του spotify και εισαι με 4G+

Αστο εγω εγινα κομπλεξικος να ξεκλειδωνω το τηλεφωνο και να μη ξερω αν εχω δικτυο η οχι. Δεν πηγα ακομα για φορητοτητα αφου δεσμευτηκαν μεχρι Τεταρτη να εχουν οριστικη απαντηση ειτε για λυση ειτε να φυγω χωρις πεναλτυ για αλλο παροχο και με πιστωση ενα παγιο. Το τρελο ειναι οτι ακριβως για ενα 24ωρο 12μισι με 12μισι απο Πέμπτη μέχρι Παρασκευη πηγε τρενο οπως θα επρεπε κανονικα. Μετα παλι τα ιδια. Το ανεφερα και αυτο στο χτεσινο τηλεφωνημα που ειχα και βλεπουμε αν και δε βλεπω τροπο να μη φυγω απο αυτους..

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...