Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Αντιμετωπίζω το εξής εξοργιστικό θέμα εδώ και 6+ μήνες. Πάρα πολλές φορές μέσα στη μέρα όταν δεν είμαι σπίτι και χρησιμοποιώ τα δεδομένα, θα ανοίξω το τηλέφωνο και πολλές εφαρμογές φέρονται σαν να μην εχουν δίκτυο (χωρίς όμως να αναφέρουν ότι δεν υπάρχει δίκτυο). Ενδεικτικά το κάνουν το mssenger, το spotify, ο chrome. Αλλες εφαρμογές όπως viber fb insta λειτουργούν κανονικά. Πάντα δείχνει 4G+ το σήμα μου (είμαι στο κέντρο Αθήνα). Μετά από κάνα δίλεπτο αν δεν κάνω τίποτα επανέρχεται αλλά κατόπιν πειραμάτων μου βρήκα ότι αν κλείνω και ξανανοίγω τα δεδομένα πάει σφάιρα όπως θα όφειλε εξαρχής μέχρι να το ξανακάνει. 

Για να μην τα πολυλογώ έχω κάνει clean install τα πάντα, factory reset, αγόρασα νέα sim από τη Vodafone, περίμενα και το android 10 (εχω το S10e) και δεν είδα καμία προκοπή. Εκτιμώντας ότι φταίει το κινητό το άφησα στο service να το δουν το Σαββατο και σημερα οντας με ένα Xiaomi MiA3 κάνει ακριβώς τα ίδια. Δε μπορεί να είναι τυχαίο αλλά ούτε και αποδεκτό αυτό το πράγμα. Πραγματικά είμαι έτοιμος να αλλάξω και πάροχο και τηλέφωνο. Οποιαδήποτε βοήθεια-συμβουλή θα ήταν τέλεια. Ευχαριστώ!

• Thanks 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Με την ίδια sim σε δυο διαφορετικά κινητά;

Yeap. Ημουν σιγουρος μεχρι σημερα οτι κατι bugαρε στο λογισμικο της Sammy αλλα να το κανει και στο αναπληρωματικο τηλεφωνο ειναι χοντρο. Βεβαια το κανει για λιγοτερη ωρα και πιο αραια αλλα το κανει...

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οποτε μήπως φταίει η  sim?Την έχεις κόψει ;

Το εκανε με την παλια, ειπα μηπως φταιει, πηγα στη Vodafone και πηρα νεα που ηταν nano απο τη μανα της. (με τα πλαισια για να μεγαλωσει αν χρειαστει) και τα ιδια εκανε παλι.. Αρα το θεμα sim το εχω αποκλεισει.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, bill2015 είπε

Τι να σου πώ εγω με samsun s8 και tablet samsung είνια μια χαρά δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα 

Χαιρομαι για σενα :P

Δημοσ.
6 ώρες πριν, bill2015 είπε

δοκίμασες να καλέσεις κάτω και να ζητήσεις επαναφορά ;

Μίπως στρώσει 

Το κανανε και σε καταστημα vodafone οταν πηρα τη νεα sim αλλα τιποτα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill2015 είπε

Κάπιος άλλος με vodafone υπάρχει ;

Έχει το ίδιο θέμα με εσένα ;

κανεις απο την παρεα δεν εχει τετοιο προβλημα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το παθαίνω και εγώ κλασσικά  με vodafone, να έχει σήμα και να μην τρέχουν οι εφαρμογές . Δεν το έψαξα όπως εσυ ,εγώ το έβαζα σε airplane mode για να ξεκολλήσει .. τελικά έκανα  αίτηση φορητότητας στην cosmote.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 7/1/2020 στις 4:52 ΜΜ, cloud13 είπε

Κανας καλος δικτυας παιδια?? Ακομα περιμενω απο vodafone να βρει τι φταιει..

Δε φταίει ούτε η sim ούτε το κινητό σου. Φταίει η δικτυαρα της Vodafone. Η λύση είναι απλή, αλλάζεις πάροχο χθες 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, MIRAI είπε

Δε φταίει ούτε η sim ούτε το κινητό σου. Φταίει η δικτυαρα της Vodafone. Η λύση είναι απλή, αλλάζεις πάροχο χθες 

εκει παει η δουλεια ναι.. απλα ειναι τρελο το θεμα και δε μπορω να καταλαβω τι μπορει να φταιει!

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...