TMoisidis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια θελω τα φωτα σας, εδω και μια εβδομαδα ειχα προβλημα με το ιντερνετ και το τηλεφωνο πεφτανε συνεχεια και μαλιστα αργουσαν να επανελθουν, να σημειωσω πως το τηλεφωνο και το ιντερνετ ειναι σε ενα καλωδιο, θελω να πω πως δεν τραβαω αλλο καλωδιο για το ιντερνετ και αλλο για το τηλεφωνο βαζω το dsl στο ρουτερ και συνδεω το τηλεφωνο απευθιας στο ρουτερ, σημερα ηρθε ενας τεχνικος απο την cosmote και μου πε πως μεχρι το σημειο που φτανει τι καλωδιο στο σπιτι ειναι μια χαρα, απο κει και περα υπαρχεθ προβλημα λεει μαλλον ειναι φθαρμενο, μου ειπε να παρω ηλεκτρολογο να μου περασει καινουριο και μου δωσε τα χρωματα(απο το σπιτι πρασινο-καφε απο οτε ασπρο-μαυρο)αυτο ακριβως μου ειπε εμενα, και επειδη αυτο παει γυρω στο 50ευρω απο οτι καταλαβα θελω να με βοηθησετε μηπως μπορεσω να παρω το καλωδιο μονος μου και να το κανω εγω,τι καλώδιο ειναι αυτο; πως θα το βρω; να σημειωσω επισης πως μεχρι το σημειο που φτανει το καλωδιο στο σπιτι τα χρωματα ειναι καφε πρασινο ασπρο κιτρινο, υστερα υπαρχει μια ενωση και τα χρωματα γινονται μαυρο κοκκινο πρασινο κιτρινο, αυτη η ενωση χρειαζεται καπου; δεν γνωριζω και πολλα οποτε τα εξηγησα οπως μπορεσα, οποια βοηθεια μου ειναι χρησιμη ευχαριστω πολυ Απο κατω θα βαλω φωτογραφια το σημειο που το καλωδιο φτανει στο σπιτι Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από TMoisidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2019 https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf μπορει να φταιει το καλωδιο μπορει η ενωση μπορει τα bridge taps μπορει 1002. On 23/12/2019 at 10:29, TMoisidis said: Παιδια θελω τα φωτα σας, εδω και μια εβδομαδα ειχα προβλημα με το ιντερνετ και το τηλεφωνο πεφτανε συνεχεια και μαλιστα αργουσαν να επανελθουν, να σημειωσω πως το τηλεφωνο και το ιντερνετ ειναι σε ενα καλωδιο, θελω να πω πως δεν τραβαω αλλο καλωδιο για το ιντερνετ και αλλο για το τηλεφωνο βαζω το dsl στο ρουτερ και συνδεω το τηλεφωνο απευθιας στο ρουτερ, σημερα ηρθε ενας τεχνικος απο την cosmote και μου πε πως μεχρι το σημειο που φτανει τι καλωδιο στο σπιτι ειναι μια χαρα, απο κει και περα υπαρχεθ προβλημα λεει μαλλον ειναι φθαρμενο, μου ειπε να παρω ηλεκτρολογο να μου περασει καινουριο και μου δωσε τα χρωματα(απο το σπιτι πρασινο-καφε απο οτε ασπρο-μαυρο)αυτο ακριβως μου ειπε εμενα, και επειδη αυτο παει γυρω στο 50ευρω απο οτι καταλαβα θελω να με βοηθησετε μηπως μπορεσω να παρω το καλωδιο μονος μου και να το κανω εγω,τι καλώδιο ειναι αυτο; πως θα το βρω; να σημειωσω επισης πως μεχρι το σημειο που φτανει το καλωδιο στο σπιτι τα χρωματα ειναι καφε πρασινο ασπρο κιτρινο, υστερα υπαρχει μια ενωση και τα χρωματα γινονται μαυρο κοκκινο πρασινο κιτρινο, αυτη η ενωση χρειαζεται καπου; δεν γνωριζω και πολλα οποτε τα εξηγησα οπως μπορεσα, οποια βοηθεια μου ειναι χρησιμη ευχαριστω πολυ Απο κατω θα βαλω φωτογραφια το σημειο που το καλωδιο φτανει στο σπιτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα