kostasgpa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Zaknafein είπε Μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις... Το Μάτι είναι μια τραγική ιστορία και σίγουρα υπάρχουν ευθύνες για την έκταση της τραγωδίας (οι οποίες είναι αμφίβολο πότε και αν θα αποδωθούν σωστά, ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι), αλλά εντάξει, μην φτάνουμε στο σημείο να το συγκρίνουμε με τον... Βεζούβιο. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_town_and_city_fires Δεν υπάρχει υπεύθυνος για το Μάτι όπως το θέτουν για μικροκομματικούς λόγους αυτοί που εκμεταλλεύονται το γεγονός για να πατήσουν επί πτωμάτων. Έπρεπε όλες οι κυβερνήσεις προηγουμένως, όλων των ετών να έχουν οργανώσει καλύτερα πυροσβεστική, αστυνομία, Περιφέρεια, 112, πολεοδομία κλπ. Δεν έγινε αυτό, και απλά ήταν θέμα χρόνου να σκάσει το τραγικό συμβάν σε κάποιου τη βάρδια. 1 1
agamoi-thytai Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, dimitrisdim14 είπε Με το mia3 όταν παίρνω 100 μου βγάζει αυτόματα το 112. Σε παλιότερα xiaomi έπαιρνες 1000 αντί για 100 και δούλευε κανονικά . Στο μια3 όταν παίρνεις 100 καλεί 112 αυτόματα . Δες εδώ Αυτό το έχω δει και εγώ, αλλα είναι απλα μια προώθηση κλήσης. Δεν βρήκα μοτίβο για ποιο λόγο και ποτέ γίνεται, αλλα είναι προώθηση.
ignome4 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 επίσης είδα στο iPhone οτι μου εβγαλε επιλογη για ειδοποιήσεις emergency και amber alerts στην ελλαδα
SoullessRider Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 με redmi 4x μέχρι πριν 1 μήνα περίπου και με το redmi note 8pro πλέον, όσες φορές κάλεσα το 100 (και είναι πολλές καθώς εργάζομαι σαν φύλακας σε δύσκολο πόστο) μια χαρά μου έδωσε γραμμή.........
Choulio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 12 ώρες πριν, dkstopo είπε μην εισαι τοσο σιγουρος. το ειχα καλεσει πριν μερικα χρονια γιατι χρειαζομουν βοηθεια τους ειπα που βρισκομουν, χιλιομετρική θέση πάνω σε εθνική οδό και μέτωπο κίνησης, ο χειριστής με ρωτησε να του πω σε ποιο νομό βρισκόμουν για να δώσει σημα... κορυφαίες στιγμές του ελληνικού κινηματογράφου. Ακριβως. Πλεον αυτοματα εντοπιζει που βρισκεσαι. 10 ώρες πριν, kogba είπε Ευκαιρία να κοπροσκυλιασουν περισσότερο οι βολεμενοι αριστεροκεντροδεξιοι και λοιποί κοπροι. Καλές οι δυνατότητες του συστήματος και χρήσιμες, αλλά το ξύσιμο θα λάβει πλέον ΕΠΙΚΕΣ διαστάσεις. Ξέρω τι λέω για ένα κομμάτι σίγουρα, δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση... Ο λόγος της στάσης εργασίας στο Μετρό και ότι επακολούθησε και θα...επακολουθήσει έγινε και σε άλλες γειτονιές.. Οποτε δεν επρεπε να γινει γιατι εσύ πιστευις οτι θα κοπροσκυλιαζουν οι δημοσιοι υπαλληλοι; Ok
kogba Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Choulio είπε ποτε δεν επρεπε να γινει γιατι εσύ πιστευις οτι θα κοπροσκυλιαζουν οι δημοσιοι υπαλληλοι; Ok Είπα πουθενά ότι δεν έπρεπε να γίνει; Φυσικά και καλώς έγινε και ότι παραπάνω καλοδεχουμενο. Όσο για το τι ξέρω, όχι πιστεύω όπως λες, άστο καλύτερα. Νομίζεις ότι είμαι ιδιώτης; Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από kogba
georgetsl Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 απο το τηλεφωνικο κεντρο του 112 , δινουν εξωτερικη γραμμη 😀 ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα