skiabox Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε 50 χρόνια φωτιες εκει σταματάνε στην Λ. Μαραθώνος. Έπρεπε να έχει καθαριστεί σε όλο το μήκος της και για αρκετά μέτρα πριν το δρόμο. Η φωτιά που περνάει την μαραθώνος δεν σταματάει μέχρι την θάλασσα, έτσι και έγινε. Δεν ειναι εύκολο να δώσει οδηγίες στον κοσμο τέτοια ώρα. Στην Ηλία έστειλαν ανθρώπους μέσα στο μέτωπο. Το πιο πιθανό ειναι να λάβουν μνμ που να λέει οτι έχει φωτια στο χ σημείο. Αν δεν ειναι ξεκάθαρο το που κινείται κανένας δεν θα δώσει εντολή στον κοσμο να παει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση ειδικά σε αστική περιοχη σαν το ματι. Ολοι αυτοί οι μαζικοί θάνατοι είναι καθαρά λόγω αργής διάδοσης της πληροφορίας. Κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε ότι τόσο μαζικός θάνατος από φωτιά είχε να γίνει από τον Βεζούβιο! Και είναι και λογικό. Έλλειψη τεχνολογίας τότε, ακριβώς ίδια έλλειψη τεχνολογίας και στο Μάτι.
Zaknafein Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, skiabox είπε Κάπου είχα διαβάσει ένα άρθρο που έλεγε ότι τόσο μαζικός θάνατος από φωτιά είχε να γίνει από τον Βεζούβιο! Μην πιστεύεις ό,τι διαβάζεις... Το Μάτι είναι μια τραγική ιστορία και σίγουρα υπάρχουν ευθύνες για την έκταση της τραγωδίας (οι οποίες είναι αμφίβολο πότε και αν θα αποδωθούν σωστά, ώστε να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι), αλλά εντάξει, μην φτάνουμε στο σημείο να το συγκρίνουμε με τον... Βεζούβιο. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_town_and_city_fires
dimitrisdim14 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mimits είπε Γιατι δεν μπορείς;;🤔 Με το mia3 όταν παίρνω 100 μου βγάζει αυτόματα το 112. Σε παλιότερα xiaomi έπαιρνες 1000 αντί για 100 και δούλευε κανονικά . Στο μια3 όταν παίρνεις 100 καλεί 112 αυτόματα . Δες εδώ Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από dimitrisdim14 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, kogba είπε Το είδες να συμβαίνει συχνά; Δεν έχεις εντρυφήσει επαρκώς στο βαθύ δημόσιο.. τα μάτια μου (στην ηλικία των 47/48) έχουν δει πάρα πολλά επίσης να σε ενημερώσω ότι έχω δουλέψει και στον Δημόσιο Τομέα (άρα γνωρίζω τα του δημοσίου) τώρα φυσικά δουλεύω στον Ιδιωτικό Τομέα.
kogba Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, ikorolis είπε τα μάτια μου (στην ηλικία των 47/48) έχουν δει πάρα πολλά επίσης να σε ενημερώσω ότι έχω δουλέψει και στον Δημόσιο Τομέα (άρα γνωρίζω τα του δημοσίου) τώρα φυσικά δουλεύω στον Ιδιωτικό Τομέα. Τότε καταλαβαίνεις τι εννοώ, δυστυχώς. Εγώ πλέον δεν τα κρύβω σε όσους ρωτούν γιατί και πώς. Θα αλλάξει κάτι; Φυσικά και όχι, γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν θέλει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να αλλάξει κάτι έστω στο μαγαζάκι του, αλλά δεν μου αρέσει πλέον να ωραιοποιώ καταστάσεις.
Grimson Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, basilis_k6 είπε 50 χρόνια φωτιες εκει σταματάνε στην Λ. Μαραθώνος. Έπρεπε να έχει καθαριστεί σε όλο το μήκος της και για αρκετά μέτρα πριν το δρόμο. Η φωτιά που περνάει την μαραθώνος δεν σταματάει μέχρι την θάλασσα, έτσι και έγινε. Δεν ειναι εύκολο να δώσει οδηγίες στον κοσμο τέτοια ώρα. Στην Ηλία έστειλαν ανθρώπους μέσα στο μέτωπο. Το πιο πιθανό ειναι να λάβουν μνμ που να λέει οτι έχει φωτια στο χ σημείο. Αν δεν ειναι ξεκάθαρο το που κινείται κανένας δεν θα δώσει εντολή στον κοσμο να παει προς συγκεκριμένη κατεύθυνση ειδικά σε αστική περιοχη σαν το ματι. Ακόμα και ένα μύνημα θα έσωζε ανθρώπους,οι περισσότεροι δεν γνώριζαν καν ότι υπήρχε φωτιά και κάποιοι που είδαν τον καπνό θεώρησαν ότι ήταν από την φωτιά στα Μέγαρα.Θα πρέπει να υπάρχει το κράτος με τους μηχανισμούς του(δασαρχείο, Πυροσβεστική, Νομαρχία, Δήμος,Αστυνομία) και το 112 να λειτουργεί συμπληρωματικά δεν λέει κανένας οτι θα αντικαταστήσει το κράτος.
alexpap Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το 112 υπάρχει σαν αριθμός έκτακτης ανάγκης περίπου από το 2000. Τι καινούριο προσφέρει τώρα δεν μας λέτε εκτός αν θεωρείτε ότι η πλήρη ενσωμάτωσή του στα smartphone θα γίνει το 2020 είναι επίτευγμα μιας και όλα ακόμα και τα smartphone θα έπρεπε να δουλεύουν από το 2000. Πρόσφατα αγόρασα ένα σταθερό τηλέφωνο Panasonic Caller ID KX-TS880EXB Μιας και το παλιό μου Panasonic KX-TSC8GRW που είναι μιας εικοσαετίας περίπου άρχισε να δυσλειτουργεί η οθόνη και να μην δείχνει την αναγνώριση κλήσεων ενώ πραγματοποιεί κλήσεις κανονικά. Στις δοκιμές που έκανα δοκίμασα να πάρω τηλέφωνα χρησιμοποιώντας και το πρόθεμα 0030 , +30, 030 , 30 , μπροστά από τα τηλέφωνα που καλούσα. Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα. Το 0030 και το +30 δούλευε κανονικά ενώ το 30 και το 030 δεν δούλευε καθόλου ενώ θα έπρεπε να δουλεύει. Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για το κινητό μου που δεν είναι smartphone οι κλήσεις με τους παγκόσμιους αριθμούς προθέματος δουλεύει όποτε γουστάρει. Το σταθερό έχει σύνδεση Vodafone και το κινητό COSMOΚΑΡΤΑ Καλά θα με ρωτήσετε ότι μου τη βάρεσε και δοκίμαζα το πρόθεμα της Ελλάδας μπροστά από τους αριθμούς. Η απάντηση είναι όχι. Πρόσφατα πήγα Ιταλία για μία εβδομάδα και ενώ δέχτηκα αρκετές εισερχόμενες κλήσεις δεν κατάφερα να καλέσω σωστά καμία (εκτός από τα αυτοματοποιημένα μηνύματα) και ενώ είχα 1500 λεπτά στη συσκευή δωρεάν χρόνο ομιλίας στο αεροδρόμιο από την ιταλική εταιρεία Roaming που δεν χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο από το 2017 όπως αναφέρει σελίδα της Cosmote. Και οδηγία της Ευρωπαϊκής ένωσης. Το τηλέφωνο μου έλεγε ότι δεν έχει χρήματα και πρέπει να βάλω κι άλλα για να πάρω και φυσικά στα ιταλικά και στα αγγλικά μιας και δεν μπορούσε να με αναγνωρίσει να μου τα πει στα Ελληνικά. Τώρα αν με ρωτήσετε ποια εταιρεία οι ποιοι φταίνε γι’ αυτό το χάλι θα απαντήσω όλοι μας και εμείς που το ανεχόμαστε και αυτοί που μας το πλασάρουν σαν κάτι καινοτόμο και πρωτοπόρο. Τώρα για να απαντήσω τι είναι το 112 . To 112 είναι με άλλα λόγια να αγαπιόμαστε γιατί είναι και γιορτές και το χρειαζόμαστε και ναι η βοήθεια είναι καλή όταν την χρειαζόμαστε και δουλεύει αλλά δεν πρέπει να την βρίζουμε όταν την χρειαζόμαστε και δεν δουλεύει. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το +30 δουλεύει στο κινητό μου. Αλλά στο καινούριο σταθερό μου δεν βρίσκω ή δεν έχει το σύμβολο (+). Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από alexpap 3
CheOnWeb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 3 minutes ago, alexpap said: ακόμα και τα smartphone θα έπρεπε να δουλεύουν από το 2000. Σε ποια Smartphones του 2000 αναφέρεσαι;
alexpap Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Smartphone είχα-έχω από το 2005 Qtek 2020i. To 2000 νομίζω υπήρχαν κάτι μοντέλα Iraq που τα έπαιρνες από εξωτερικό. Χωρίς απόλυτη σιγουριά γι'αυτό
CheOnWeb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Just now, alexpap said: Smartphone είχα-έχω από το 2005 Qtek 2020i. To 2000 νομίζω υπήρχαν κάτι μοντέλα Iraq που τα έπαιρνες από εξωτερικό. Χωρίς απόλυτη σιγουριά γι'αυτό Ε, δεν μπορείς να βασιστείς σ' αυτά για μαζική ενημέρωση. Εδώ και λίγα χρόνια, έχει νόημα. Ότι αργήσαμε πάντως, αργήσαμε.
ethereum Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Kostasspil είπε Shots fired!! Δεν σου ειχαν ερθει ειδοποιησεις πριν λιγους μηνες; οχι 38 λεπτά πριν, alexpap είπε Smartphone είχα-έχω από το 2005 Qtek 2020i. To 2000 νομίζω υπήρχαν κάτι μοντέλα Iraq που τα έπαιρνες από εξωτερικό. Χωρίς απόλυτη σιγουριά γι'αυτό πω πω είσαι απο το 2002 στο ινσομνια , εγώ ούτε ήξερα οτι υπηρχε τοτε
alexpap Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ethereum είπε οχι πω πω είσαι απο το 2002 στο ινσομνια , εγώ ούτε ήξερα οτι υπηρχε τοτε Το myphone.gr το ξέρεις για μπες και εκεί και πες από πότε είμαι μέλος. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από alexpap
aris1986 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, ethereum είπε οχι πω πω είσαι απο το 2002 στο ινσομνια , εγώ ούτε ήξερα οτι υπηρχε τοτε ειμαστε ορισμενοι παλιοι χρηστες! Οποτε σεβας! 😁
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα