Adriisso Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα! Ψαχνω για iPhone 11 και εχω απο χθες επικοινωνήσει με δυο ατομα τα οποία τυχαίνει να ειναι απ την Πρέβεζα και τα δυο αρχικά μου μίλησαν για σφραγισμένο στο κουτί του αλλα τελικα και τα δυο ισχυρίζονται οτι το ανοιξαν για να το δουν.. Εχει συμβεί σε καποιον κατι παρόμοιο;
zx1234r Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Είτε το πουλάς σφραγισμένο, είτε μεταχειρισμένο. Ανοίγω να το δω και το ξανακλείνω, δεν υφίσταται. Προτίμησε άλλον. 1
kaktos77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, Adriisso είπε Καλησπέρα! Ψαχνω για iPhone 11 και εχω απο χθες επικοινωνήσει με δυο ατομα τα οποία τυχαίνει να ειναι απ την Πρέβεζα και τα δυο αρχικά μου μίλησαν για σφραγισμένο στο κουτί του αλλα τελικα και τα δυο ισχυρίζονται οτι το ανοιξαν για να το δουν.. Εχει συμβεί σε καποιον κατι παρόμοιο; Μπας και είναι ο ίδιος και σε παίζει για την τιμή; Γενικά απέφυγε το, αν δεν δεις κάτι από κοντά μην προχωράς. Εκτός και αν ο άλλος έχει 30-40 αξιολογήσεις θετικές, που λες οκ δεν θα με κοροϊδέψει, αλλά και πάλι κράτα μικρό καλάθι. Αν είσαι σε κάποια μεγάλη πόλη τότε βρες καλύτερα από εκεί. 1
Adriisso Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Ειχαν απόκλιση οι τιμες οπότε δεν με πονηρεύει αυτο τοσο. Δεν θα το παρω απο κανέναν τους γιατι μου φαίνεται πολυ φτιαχτο το ολο θεμα. Ιδιες συνθήκες, ιδια πόλη, ο ενας με αλλο ονομα εβαλε την αγγελια με αλλο μου έστειλε, δεν βρηκα στο φβ κανεναν απ τους δυο και οι δυο επέλεξαν να μιλαμε απο βαιμπερ που δεν θεωρείται αποδεικτικό στοιχείο σε περίπτωση αδικήματος. Τι να πω, προσοχή! 2
panosk0 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Κλειδωμένο σε δίκτυο παρόχου να μην είναι και τπτ άλλο ... Χαρείτε την συσκευή σας
Teotsala Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) κοιτα πρωτα αξιολογησεις και μετα εμπιστευσου το εχω δει πολλα iphone 11 σφραγισμενα παρτο απο καποιον αλλον Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από Teotsala
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα