Προς το περιεχόμενο

Fastboot στα windows 10. Ενεργοποιημενο η οχι;

Ronnie1985

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, villasg είπε

Αυτο το ηξερα αλλα δεν δουλευει σε  win 10 1909

K96kcCG.png

Δεξί κλικ στη σημαία->Εκτέλεση σου είπε και εκεί να γράψεις control panel όχι στο search. Έτσι βγαίνει σε όλες τις εκδόσεις των 10.

spacer.png

Ή αλλιώς δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής στην επιφάνεια εργασίας->Ιδιότητες ή δεξί κλικ->Ιδιότητες στο "Αυτός ο υπολογιστής" στην εξερεύνηση των windows και πατάς πάνω αριστερά στις εργασίες που λέει "Αρχική σελίδα του πίνακα ελέγχου"

spacer.png

Όσο για το fastboot, θα διαφωνήσω τελείως με την άποψη του Alex-v. Ίσως σε κάποια παλιά συστήματα που δεν έχουν καλή διαχείριση ενέργειας ή drivers για 10άρια για την μητρική και δεν δουλεύει σωστά το acpi να υπάρξουν κάποια θέματα με τον τερματισμό. Κλείνοντας όμως το fastboot στα 10άρια τα υποβαθμίζεις αρκετά και αν θέλει κάποιος μπορεί να κάνει μια επανεκκίνηση μια στις τόσες για να μηδενίσουν όλες οι εφαρμογές. Εγώ πάντως έχω αφαιρέσει το fastboot σε ένα μόνο παλιό λάπτοπ που έβαλα 10άρια γιατί δεν τερμάτιζε καθόλου και ήθελε κλείσιμο από το κουμπί. Σε όλα τα άλλα (πάνω από 30 μηχανήματα) δεν έχω βγάλει το fastboot και δεν έχουν κανένα απόλυτος πρόβλημα.

Επεξ/σία από micos000
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 24/12/2019 στις 1:29 ΠΜ, micos000 είπε

Δεξί κλικ στη σημαία->Εκτέλεση σου είπε και εκεί να γράψεις control panel όχι στο search. Έτσι βγαίνει σε όλες τις εκδόσεις των 10.

spacer.png

Ή αλλιώς δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής στην επιφάνεια εργασίας->Ιδιότητες ή δεξί κλικ->Ιδιότητες στο "Αυτός ο υπολογιστής" στην εξερεύνηση των windows και πατάς πάνω αριστερά στις εργασίες που λέει "Αρχική σελίδα του πίνακα ελέγχου"

spacer.png

Όσο για το fastboot, θα διαφωνήσω τελείως με την άποψη του Alex-v. Ίσως σε κάποια παλιά συστήματα που δεν έχουν καλή διαχείριση ενέργειας ή drivers για 10άρια για την μητρική και δεν δουλεύει σωστά το acpi να υπάρξουν κάποια θέματα με τον τερματισμό. Κλείνοντας όμως το fastboot στα 10άρια τα υποβαθμίζεις αρκετά και αν θέλει κάποιος μπορεί να κάνει μια επανεκκίνηση μια στις τόσες για να μηδενίσουν όλες οι εφαρμογές. Εγώ πάντως έχω αφαιρέσει το fastboot σε ένα μόνο παλιό λάπτοπ που έβαλα 10άρια γιατί δεν τερμάτιζε καθόλου και ήθελε κλείσιμο από το κουμπί. Σε όλα τα άλλα (πάνω από 30 μηχανήματα) δεν έχω βγάλει το fastboot και δεν έχουν κανένα απόλυτος πρόβλημα.

Και εγώ διαφωνώ απολύτως, οριζοντίως και καθέτως μαζί σου. Είναι απολύτως προβληματικό και πρέπει να απενεργοποιείται πάση θυσία. Εάν κάτι πάει στραβά σε κάποιο update ή εγκατάσταση προγράμματος, μπορεί να οδηγήσει σε πολύ σοβαρά προβλήματα.

Άλλη μια ανάπηρη λειτουργία από την MS.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...