pavloa Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Είμαι στην vodafone και μου έχουν δώσει αυτό το ρούτερ ZXHN H267N. (Voip) Κλειδώνω στα 17mbps. Στον σταθερό υπολογιστή συνδέομαι με ethernet γύρω στα 5-7 μέτρα. Exω περασμένα τα Windows 10 Pro Το laptop είναι με wifi. Εχω περασμένα τα Windows 10 Home. Όταν συνδέομαι απο το laptop τότε το ιντερνετ στον σταθερό σέρνεται, δεν φορτώνει τίποτα. Με το που κλείσω το wifi απο το λάπτοπ τότε ο σταθερός έρχεται στα κανονικά του. Βασικά το παρατηρώ όταν κάνω περιήγηση σε κάποια σελίδα ή βλέπω κάποιο βιντεάκι, είναι σαν να τραβάει όλο το ιντερντε το λαπτοπ εκείνη την στιγμή. Με τα 4 κινητά που έχουμε δεν έχω πρόβλημα με το ιντερνετ. Τι μπορώ να κάνω? Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από pavloa
asmilon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Τρεχεις καποιο προγραμμα που δεσμευει bandwidth στο laptop σου; Πχ καποιο torrent client? Αν οχι, δεν θα ηταν κακο να το ελεγξεις καποιο προγραμμα antivirus/antimalware...
pavloa Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 14 ώρες πριν, asmilon είπε Τρεχεις καποιο προγραμμα που δεσμευει bandwidth στο laptop σου; Πχ καποιο torrent client? Αν οχι, δεν θα ηταν κακο να το ελεγξεις καποιο προγραμμα antivirus/antimalware... Απο οτι είδα δεν τρέχει κάτι παράλληλα, απενεργοποίησα την αυτόματη ενημέρωση των windows αλλα και απο το play store, αλλά το πρόβλημα παραμένει, σήμερα θα δοκιμάσω να συνδέσω το λαπτοπ με ethernet να δω μήπως μόνο με το wifi έχω θέμα ή με το λαπτοπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα