dieccast Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδια εχω ενα θεμα με το 7αρι μου και ηθελα ρωτησω αν μπορω να κανω επαναφορα και μετα να περασω ξανα το backup που εχω κανει? ή γενικα εχω καποιον τροπο απο την στιγμη που ειμαι στο ios 13.3 (το τελευταιο) να το ξαναπερασω απο την αρχη? γιατι μετα την τελευταια ανααθμιση που τη εκανα και μεσω Itunes εχει εμφανισει απο το πουθενα προβληματα. υ.γ αν κανω επαναφορα μπορει το back up να επαναφερει και εφαρμογες κτλπ? Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από dieccast
CheOnWeb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 16 minutes ago, dieccast said: Γεια σας παιδια εχω ενα θεμα με το 7αρι μου και ηθελα ρωτησω αν μπορω να κανω επαναφορα και μετα να περασω ξανα το backup που εχω κανει? ή γενικα εχω καποιον τροπο απο την στιγμη που ειμαι στο ios 13.3 (το τελευταιο) να το ξαναπερασω απο την αρχη? γιατι μετα την τελευταια ανααθμιση που τη εκανα και μεσω Itunes εχει εμφανισει απο το πουθενα προβληματα. Φυσικά και μπορείς. Λέγεται "Restore from Backup" και είναι πολύ πιθανόν να επαναφέρει και τα προβλήματα μαζί. Έχεις Backup πριν το Update στη 13? Τι είδους προβλήματα; 19 minutes ago, dieccast said: υ.γ αν κανω επαναφορα μπορει το back up να επαναφερει και εφαρμογες κτλπ? Θα επαναφέρει τα πάντα, θες δε θες. Αν δεν λυθούν τα προβλήματα θα κάνεις "Restore as New" και αν είναι όλα καλά, θα το ξαναστήσεις απ' την αρχή. 1
dieccast Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Φυσικά και μπορείς. Λέγεται "Restore from Backup" και είναι πολύ πιθανόν να επαναφέρει και τα προβλήματα μαζί. Έχεις Backup πριν το Update στη 13? Τι είδους προβλήματα; Θα επαναφέρει τα πάντα, θες δε θες. Αν δεν λυθούν τα προβλήματα θα κάνεις "Restore as New" και αν είναι όλα καλά, θα το ξαναστήσεις απ' την αρχή. Μετά την τελευταία αναβάθμιση μέσω iTunes Δεν λειτουργεί το μικρόφωνο δεν ακούω και δεν με ακούνε.καποιες φορές στρώνει μετά από restart αλλά από σήμερα δεν φτιάχνει με τίποτα και επίσης το WiFi ώρες ώρες σταματάει και είναι αχνό δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω και ξαφνικά μετά από λίγο στρώνει. δεν ξέρω αν έχω backup πριν την 13 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από dieccast
CheOnWeb Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Κάνε backup, erase και Restore from backup, μπας και στρώσει. Αν δεν, κάνε Restore as New και αν στρώσει, στήσ' το απ' την αρχή, αν όχι πας για έλεγχο σε Service.
dieccast Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Κάνε backup, erase και Restore from backup, μπας και στρώσει. Αν δεν, κάνε Restore as New και αν στρώσει, στήσ' το απ' την αρχή, αν όχι πας για έλεγχο σε Service. μεσω itunes ετσι?
CheOnWeb Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 9 hours ago, dieccast said: μεσω itunes ετσι? Ναι, για πιο γρήγορα, αλλιώς μπορείς και μέσω iCloud. 1
dieccast Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 16 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Ναι, για πιο γρήγορα, αλλιώς μπορείς και μέσω iCloud. Το έκανα τελικά με restore και τίποτα απολύτως δυστυχώς θα πρέπει να κάνω art as new
CheOnWeb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 6 hours ago, dieccast said: Το έκανα τελικά με restore και τίποτα απολύτως δυστυχώς θα πρέπει να κάνω art as new Ας δουλέψει σωστά με Restore as New και το να το ξαναστήσεις είναι το λιγότερο. 1
dieccast Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε Ας δουλέψει σωστά με Restore as New και το να το ξαναστήσεις είναι το λιγότερο. Νομίζω ότι είναι πιο μεγάλο το πρόβλημα αλλά θα κάνω μια δοκιμή σε ευχαριστώ
CheOnWeb Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 1 hour ago, dieccast said: Νομίζω ότι είναι πιο μεγάλο το πρόβλημα αλλά θα κάνω μια δοκιμή σε ευχαριστώ Έχουμε ακούσει για περιπτώσεις όπου κάποιο update αποκάλυψε προβλήματα στο hardware. Ελπίζω να μην είναι μία απ’ αυτές. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα