Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, Θέλω να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε τι είναι καλύτερο. Ένας εξωτερικός ή ένας εσωτερικός με θήκη για να λειτουργήσει ως εξωτερικός. Τα τελευταία χρόνια (10-12) είχα έναν WD 500G όπου λειτουργούσε καλά, το μόνο πρόβλημα που παρουσίασε πρόσφατα είναι πως όταν τον συνδεώ με usb συνδέεται και αποσυνδέεται οπότε δυσκολεύομαι να αντιγράψω τα αρχεία μου. Επίσης αν έχετε προτάσεις για δίσκους 1Τ μέχρι 60 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ!
georgerapp Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δεν θα προτείνω κάτι εγώ αλλά θα σταθώ σε αυτό που είπες. Στο laptop μου έβαλα έναν SSD και τον σκληρό του τον έκανα εξωτερικό με θήκη. Δηλαδή win-win αποτέλεσμα. Ένα laptop που είναι άλλη συσκευη μετά και ένας εξωτερικός ωραιότατος.
elpenor Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 22 ώρες πριν, oly_boly είπε Καλησπέρα, Θέλω να πάρω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε τι είναι καλύτερο. Ένας εξωτερικός ή ένας εσωτερικός με θήκη για να λειτουργήσει ως εξωτερικός. Τα τελευταία χρόνια (10-12) είχα έναν WD 500G όπου λειτουργούσε καλά, το μόνο πρόβλημα που παρουσίασε πρόσφατα είναι πως όταν τον συνδεώ με usb συνδέεται και αποσυνδέεται οπότε δυσκολεύομαι να αντιγράψω τα αρχεία μου. Επίσης αν έχετε προτάσεις για δίσκους 1Τ μέχρι 60 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ! Αν πάρεις την καλύτερη θήκη και ένα πολύ καλό δίσκο θεωρητικά μπορείς να έχεις καλύτερες ταχύτητες όμως θα φύγεις εντελώς από το budget σου και θα κερδίσεις ελάχιστα πράγματα. Πρακτικά οι κανονικοί εξωτερικοί είναι πολύ καλύτερο value for money.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μάλλον σε εξωτερικό θα καταλήξω.
atheatos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όπου και να καταλήξεις , φρόντισε να μην καταλήξεις στο τέλος να έρχεσαι και να κλαίγεσαι όπως οι περισσότεροι ότι χάλασε ο σκληρός και έχασαν τα αρχεία τους. Δεν υπάρχει καλός και κακός σκληρός.Οι σκληροι είναι αναλώσιμοι και αν σε ενδιαφέρει να μην χάσεις αρχεία πρέπει να έχεις δυο ,ίδιας χωρητικότητας και να γίνονται συχνά ο ένας αντίγραφο του άλλου. Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2019 από atheatos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα