Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα του Insomnia και καλές γιορτές σε όλους,

Σε καινούργιο υπολογιστή -custom made- και ηλικίας περίπου τριών μηνών, το τροφοδοτικό του (ίδιας ηλικίας) , μάρκας Corsair VS450 (νέο μοντέλο) τις τελευταίες δύο εβδομάδες κάνει ένα περίεργο θόρυβο με το που συνδέω το καλώδιο ρεύματος στον υπολογιστή απο πίσω. Ο θόρυβος αυτός βγαίνει κατά πάσαν πιθανότητα από το τροφοδοτικό, γιατί δοκίμασα να το αποσυνδέσω από τον υπολογιστη τελείως και να το βάλω μόνο του το τροφοδοτικό σε μία πρίζα. Το αποτέλεσμα ήταν ότι με το που έκανα flip το switch από 0 σε Ι βγαίνει ακριβώς ο ίδιος θόρυβος. Όλα αυτά φαίνονται και στο παρακάτω βίντεο που εγώ έχω ανεβάσει:

Να σημειωθεί ότι ο υπολογιστής χρησιμοποιείται για facebook και youtube μόνο και προφανώς δεν υπάρχει κανένας είδος overclock. Φοράει Intel Pentium Gold, 8GB ram και δεν έχει κάρτα γραφικών.

Γνωρίζει κανείς από τι προέρχεται αυτός ο θόρυβος;

Είναι φυσιολογικός ο θόρυβος για αυτό το τροφοδοτικό;

Καλύπτεται από την εγγύηση κάτι τέτοιο;

Σας ευχαριστώ για το χρόνο και την υπομονή σας.

Δημοσ.

Άμεση αντικατάσταση από σοβαρό μαγαζί . Αν είναι skroutzομάγαζο ίσως και στο αρνηθούν .

Δοκιμασε επίσης να ξεσυνδεσεις το τροφοδοτικό από μητρική κτλ . 

Προσωπικά , δε θα το ξανά άναβα καν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι δεν είναι φυσιολογικός αυτός ο ήχος, πας για αντικατάσταση..

Η Corsair φημίζεται για το άψογο after sales και προσωπικά θα έκανα την διαδικασία RMA απευθείας μαζί της, πόσο μάλλον αν το αγόρασες από κάποιο σκρουτζομάγαζο.

Επεξ/σία από LaMereda
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ChaniaExpress είπε

Να τους εμπιστευτώ;

Συναρμολόγηση δικια τους ? ή πηρες κομματια ?
Οπως και να ειναι ΝΑΙ να τους το πας

Δημοσ.

Το πήρα κομμάτια και το συναρμολόγησα μόνος μου με μεράκι. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως για την καλοσύνη σας να μου απαντήσετε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...