Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αρκετές φορές στην επικοινωνία λαμβάνω συνημμένα αρχεία office και σκέπτομαι να αγόραζα ένα τέτοιο πακέτο για χρήση μου στο laptop.

Πόσο εξοργιστικές είναι οι τιμές τους το συνειδητοποίησα όταν έκανα την πάρα-πάνω σκέψη μέσα σε κατάστημα. Ενδεικτικώς αναφέρω

- Office 2019 for PC        = 300e

- Office 2016 Home & student        = from 136e  now 82e

- Office 2013 Home        =  88e

- Office 365 Personal for one year    = 70e

Έλεος πια με τον κορυφαίο δισεκατομμυριούχο και τους εμπόρους, ο μεν ένας κατά την γνώμη μου προσφέρει ένα προϊόν αλλά παράλληλα εσχροκερδεί οι δε υπόλοιποι (μιλώντας γενικά) αγοράζουν προϊόν π.χ. 10ε κόστος στην Κίνα και το πωλούν εδώ 110ε.

Δεν την μπορώ αυτήν την κανονικότητα.

Απλός μια σκέψη έκανα, μήπως την κάνουν κι άλλοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα 300ε του office 2019 εινια επειδη το 2019 υπαρχει μονο σε εκδοση pro plus, που εχει τα παντα, αν και τα περισσοτερα ειναι αχρηστα στον απλο χρηστη, πχ skype for bussiness, access, publisher κλπ, εκτος απο το βασικο πακετο (word, excel, powerpoint, onenote) που περιλαμβανει το home, και φυσικα ειναι volume licence

Τα 70ε το χρονο του office 365 ειναι επειδη περιλαμβανει, εκτος απο το βασικο πακετο, 1tb χωρο στο onedrive συν publisher και outlook.

Το κοστος των home εκδοσεων ειναι, imho, μια χαρα για αυτα που προσφερει το βασικο πακετο, μιας και η σουϊτα της ms ειναι κλασεις ανωτερη απο τον ανταγωνισμο. Αν θες να εχεις απολυτη συμβατοτητα με οποιοδηποτε εγγραφο doc/xls/ppt/whatever και να μην βασιζεσαι στην "περιπου ιδια" υλοποιηση της καθε opensource (libreoffice/openoffice) εναλλακτικης, παιρνεις αυτο.

Επεξ/σία από jim_p
Δημοσ.
Στις 22/12/2019 στις 7:54 ΜΜ, ctasos είπε

Αρκετές φορές στην επικοινωνία λαμβάνω συνημμένα αρχεία office και σκέπτομαι να αγόραζα ένα τέτοιο πακέτο για χρήση μου στο laptop.

Πόσο εξοργιστικές είναι οι τιμές τους το συνειδητοποίησα όταν έκανα την πάρα-πάνω σκέψη μέσα σε κατάστημα. Ενδεικτικώς αναφέρω

- Office 2019 for PC        = 300e

- Office 2016 Home & student        = from 136e  now 82e

- Office 2013 Home        =  88e

- Office 365 Personal for one year    = 70e

Έλεος πια με τον κορυφαίο δισεκατομμυριούχο και τους εμπόρους, ο μεν ένας κατά την γνώμη μου προσφέρει ένα προϊόν αλλά παράλληλα εσχροκερδεί οι δε υπόλοιποι (μιλώντας γενικά) αγοράζουν προϊόν π.χ. 10ε κόστος στην Κίνα και το πωλούν εδώ 110ε.

Δεν την μπορώ αυτήν την κανονικότητα.

Απλός μια σκέψη έκανα, μήπως την κάνουν κι άλλοι.

Ό,τι να 'ναι πραγματικά... Εκτός τόπου και χρόνου! 

Όσο θέλει θα το πουλάει, δεν σε υποχρεώνει κανένας να πάρεις.

Ελεύθερη οικονομία λέγεται.

Φτιάξε εσύ καλύτερο αν είσαι μάγκας και δίνε το δωρεάν.

Άκου αισχροκερδεί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...