Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα. Αγόρασα την Πέμπτη ένα mag250 TV box και ξαφνικά σήμερα δεν ανοίγει. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση, σα να το έχω βγαλμένο απ την μπριζα. Μήπως χρειάζεται κάποιο reset ή κάτι άλλο;; Μπορεί κανείς να βοηθήσει;; Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Όχι είναι γνήσιο της infomir. Από κάτω έχει και μικρή ταινία γνησιότητας. 

12 ώρες πριν, dafnoula13 είπε

Εαν ειναι κλωνος και εκανες update μαλλον εχει καει .

Και αν είναι κλώνος (επειδή δεν ξέρω από iptv box) δε θα μου το αλλάξουν;; Έπρεπε να με προειδοποιήσουν ώστε να μην κάνω αναβάθμιση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και βέβαια έπρεπε να σε ενημερώσουν, να το πας στο κατάστημα και να το απαιτήσεις , τραγικό που σου πούλησαν ένα μοντέλο το οποίο νομίζω έχει σταματήσει να κατασκευάζει η infomir. Καλές γιορτές με υγεία !!!

Επεξ/σία από dafnoula13
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dafnoula13 είπε

Και βέβαια έπρεπε να σε ενημερώσουν, να το πας στο κατάστημα και να το απαιτήσεις , τραγικό που σου πούλησαν ένα μοντέλο το οποίο νομίζω έχει σταματήσει να κατασκευάζει η infomir. Καλές γιορτές με υγεία !!!

Μίλησα με το κατάστημα και το έχω στείλει ήδη πίσω ώστε να μου στείλουν καινούργιο!! Αναβάθμιση έκανα διότι όταν το σύνδεσα στην τηλεόραση τα έδειχνε με χάλια ανάλυση και έστρωσε μετά την αναβάθμιση. Δε γινόταν να δεις με τόσο χάλια ανάλυση. Τετραγωνισμένους κύκλους έδειχνε γι να φανταστείς !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...