Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωπ κυκλοφορουν αναμεσα μας .. Εμενα μου αρεσουν  τα  texas - style στη μασκα και αλοιμονο στο μπροστα κερατα :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν τα κέρατα τα έβαζαν μόνιμα για όλο τον χρόνο, ναι, τότε θα ήταν μεγα καγκουρια, αλλά από τη στιγμή που τα βάζουν προσωρινά και στο πνεύμα τον εορτών το βρίσκω απλά χαβαλετζιδικο και δεν με χαλάει οπτικά. 

Είναι οπως και το χριστουγεννιάτικο δέντρο...αρκετοί στολίζουν και ένα, πως θα σας φαινόταν αν κάποιος είχε ένα δέντρο στολισμενο όλο χρόνο με φωτάκια που αναβοσβηνουν και να σου σπάνε τα νευρα?

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, teddy71 είπε

πως θα σας φαινόταν αν κάποιος είχε ένα δέντρο αυτοκίνητο στολισμενο όλο χρόνο με φωτάκια που αναβοσβηνουν και να σου σπάνε τα νευρα?

Για δέντρο δεν ξέρω, αλλά αυτό εδώ υπάρχει. Σίγουρα το έχουν δει πολλοί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/12/2019 στις 10:58 ΜΜ, palawiaris είπε

Στην Γερμανία είναι πάρα πολύ τακτικό φαινόμενο.

Δεν τους ενδιαφέρει το κέρατο, συνηθισμένοι είναι.

Αφού έχουν και πάρα πολλά επίθετα με κέρατο μέσα.

😁

Πάντως είναι πολύ κακόγουστο.

Aκριβως.Φιλος  που ηταν χρονια στην Γερμανια, μου  ειπε οτι το κανουν εκει ολη την περιοδο των Χριστογεννων, μολις ειδαμε φετος ενα τετοιο καγκουραμαξο.Πραγματικα γελοιο.

Επεξ/σία από toyo73
Δημοσ.

Μια χαρά μέσα στο πνεύμα το γιορτών είναι.

Καγκουρια είναι τα λαμπάκια για τα μούσια που κάνουν δειλά δειλά την εμφάνιση τους

beard-lights-collage.jpg

Δημοσ.
Στις 22/12/2019 στις 10:08 ΜΜ, nikolas15341 είπε

Καγκουρια κ κακογουστιά.

τα βλέπουν σοβαρές χώρες & γελούν . 

Δεν ξέρω ποιες χώρες εννοείς ως σοβαρές, πάντως στην Αγγλία που εμένα για πολλά χρόνια τα χρησιμοποιούν, στην Νέα Υόρκη που ήμουν το τελευταίο 15ημερο επίσης τα είχαν πάρα πολλά αυτοκίνητα, σε κάποια μάλιστα είχαν κρεμάσει σε κοτσαδορους πίσω και τα..."μπαλάκια" του Ρούντολφ (μιας και αυτόν συμβολίζουν τα κέρατα του ταράνδου και η κόκκινη μυτούλα) και πηγαινοέρχονταν όσο κινούνταν το αμάξι.

Δεν είναι κάτι που θα έβαζα στο αυτοκίνητό μου, αλλά χαμογελάω όταν το πετύχω στο δρόμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...