georgeγ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 νεα μοδα ειναι αυτο; ειναι και καλα λογω των εορτων; μου φαινεται αστειο εως γελοιο για πειτε αποψεις
Menelaos83 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δεν ειναι φετινο.Το χω ξαναδει τα τελευταια 2-3 χρονια ισως και περισσοτερο.Μια γελοιοτητα αν θες την γνωμη μου.Σε λιγο θα κρεμασουν και μπαλες απο τους καθρεφτες. Αντε καλες γιορτες να εχουμε. 2
Γιαούρτι Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 κλασικές βλακείες που κάνουν κάποιοι για να τραβήξουν τα βλέμματα. Πως ήταν κάποτε τα μπλε φώτα κάτω από το αμάξωμα ή στα πιστιλιστήρια. Πως είναι οι κάγκουρες που βάζουν τέρμα τη μουσική με ανοιχτά παράθυρα μόνο και μόνο για να τους κοιτάξεις. Ε τώρα έχουμε και τα κέρατα. Ρίξτε καμιά ματιά, χαμογελάστε τους, έτσι να νομίζουν ότι κάποιος τους δίνει σημασία και έχει αξία η ύπαρξη τους 2
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καταπληκτικός στολισμός , δεν το έχω δει αλλά πρέπει να καγκουρολέει! αλλά ρε σεις τρία χρόνια τώρα και δεν έχω πετύχει έναν κερατά; ΕΝΑΝ;!; Ρε τους κερατάδες 35 λεπτά πριν, georgeγ είπε ειναι και καλα λογω των εορτων; μπορεί να κρύβεται ένα βαθύτερο νόημα απο πίσω Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από TriLoBiTe 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Καλυτερο απο τις βλεφαρίδες στα φωτα που έβαζαν; 1 1
LittyMeek Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Άκουσαν ότι υπάρχει ενδεχόμενο πολέμου και ετοίμασαν πολιορκιτικους Κριούς
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δηλαδή μπορείς να φωνάξεις κερατά τον οδηγό και μην παρεξηγηθεί; 1
adi32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Αυτα λετε? Δεν εχω δει κανεναν Ποσο γελοιος μπορει να ειναι καποιος για να τα βαλει ? Προτιμω αυτο
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή μπορείς να φωνάξεις κερατά τον οδηγό και μην παρεξηγηθεί; ε τι λέω; θα σου πει κι ευχαριστώ που το πρόσεξες
panos4tw Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Εμενα μου φανηκε αστειο, στο πνευμα των γιορτων και οχι απαραιτητα κακης αισθητικης. Σε καμια περιπτωση δεν πιστευω οτι εχει σχεση με καγκουριες/βελτιωσεις στα αυτοκινητα. Ισως εχει κουρασει λιγο το θεμα με τα χριστουγεννα που ξεκιναν απο Οκτωβριο και τα παντα περιστρεφονται γυρω απο αυτα, αλλα δεν φταιει η γιορτη καθε αυτη...ισως ειναι η μονη εναπομεινουσα γιορτη στις δυτικες κοινωνιες του 21ου αιωνια που ακομα κραταει την αιγλη της. 8
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Eχω δει καμποσους που το εχουν βαλει. Πολυ mass production φαση για τα γουστα μου, αλλα παρολο που ειμαι μαλλον Grinch οσον αφορα τα χριστουγεννα, η συγκεκριμενη προσεγγιση (ως ιδεα) μου φανηκε μεχρι και χαριτωμενη. 7
mic2mic Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Εγώ έχω δει μέχρι και οδηγό κερασφόρου οχήματος να κατεβάζει Χριστοπαναγίες σε άλλον οδηγό. Στο πνεύμα των Χριστουγέννων πάντα.
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stormrain είπε η συγκεκριμενη προσεγγιση (ως ιδεα) μου φανηκε μεχρι και χαριτωμενη. απο σένα δεν το περίμενα 😜 Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από TriLoBiTe
papoys1 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Σήμερα το μεσημέρι πήγαινα από Γέρακα προς Παλλήνη και ήταν ένα στη διπλανή λωρίδα. Ωραίο δεν το λες γελοίο το λες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα