Προς το περιεχόμενο

VW GOLF 5 Fsi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Θα πρέπει να προβληματιστουμε με το γεγονός ότι στους δρόμους βλέπεις 4 γενιές golf, πόσες γενιές από τους Ασιάτες βλέπεις ;;;;

Εσύ βλέπεις τι κυκλοφορεί στην Ελλάδα,εγώ επειδη λόγω δουλειάς οδηγώ σε όλη την Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια,βλέπω και εκεί τι κυκλοφορεί,και αυτό να σε προβληματίσει.Αυτοκινητα δεν κυκλοφορούν μόνο Ελλάδα.Εδω έχει πολλά ασιατικά επειδη πολύ απλά είναι πιο φθηνά.

VW golf και Toyota corolla είναι τα top σε πωλησεις μοντέλα  στην ιστορία της αυτοκίνησης παγκοσμίως,σαν εταιρίες γενικά επίσης οι κορυφαίες για τον μέσο πολίτη καθώς πρόσφεραν και προσφέρουν μεγάλη γκάμα μοντέλων με υψηλή ποιότητα.Ξαναλεω και η VW και η Toyota,

και δεν ήταν ποτέ από τα φθηνά αμάξια,όπως είναι τα Κορεάτικα ή παρόμοια ιαπωνικά.

Επεξ/σία από jmmys
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Έτσι ακριβώς, βγαίνεις στο δρόμο και μπορείς να δεις σε μια μέρα όλες τις εκδόσεις του golf από το 2002, δεν συμβαίνει το ίδιο για αλλά μοντέλα.......τελικά όσο και αρνητικοί είμαστε με το golf τόσο θα το αγοράζουμε !!!!

αυτό έχει και μια δεύτερη ανάγνωση όμως, δεν μπορεί ο ιδιοκτήτης να το ξεφορτωθεί λόγω του κακού ονόματος που έχουν

και μια τρίτη (για την Ελλάδα) δεν έχει λεφτά να το αλλάξει και όχι οτι είναι απροβληματιστο (και μένα ο γείτονας έχει golf 4 και  δεν το αλλάζει αλλά κάθε μήνα που συμπληρώνει 1 λίτρο λάδι κατεβάζει καντήλια )

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

αυτό έχει και μια δεύτερη ανάγνωση όμως, δεν μπορεί ο ιδιοκτήτης να το ξεφορτωθεί λόγω του κακού ονόματος που έχουν

Το ακούσαμε και αυτό στο insomnia😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Με αυτά που διαβάζω θα πάω να δώσω το Golf 6 και θα πάρω Sunny να έχω το κεφάλι μου ήσυχο 😂

γιατί έχεις σκοπό να το κρατήσεις πάνω από 10 12 χρόνια ??(μην πω 20)

ευτυχώς για εσάς στην γερμάνια έχετε την πολυτέλεια να αλλάζετε κάθε 5 7 χρόνια αμάξι αγοράζοντας καινούριο

μιλάμε για τα ελληνικά δεδομένα και απ οτι καταλαβαίνω απέχεις καιρό απο την Ελλάδα

αλλά εάν θες να το ψάξεις δες στο σόι σου άμα είναι Ελλάδα, πόσοι έχουν αμάξι μέχρι 5ετιας ας πούμε  

γιατί εγώ φέτος που αγόρασα καινούριο αμάξι  το πήρα για 15 τουλάχιστον χρόνια (αν είμαι και τυχερός) 

και έχω και την πολυτέλεια να έχω και εγώ και η σύζυγος μου καλούς μισθούς για τα ελληνικά δεδομένα

(ας πούμε οτι βγάζουμε και οι 2 μαζί 100 200 ευρώ παραπάνω απ' ότι ένας μέσος κάτοικος Γερμανίας )

οπότε ναι με αυτό το κριτήριο δεν επιλέγω group vw όχι γιατί έχει χειρότερη ποιότητα κύλισης ας πούμε 

άπλα γερνάει άσχημα και μετά τα 10 χρόνια και τις 150χιλ χλμ ζητάει περισσότερα απ όσα προσφέρει 

Επεξ/σία από zourman1981
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

Έχεις δίκιο, ο 1.6 έχει καδένα αλλά ο 2.0fsi και 2.0tfsi ιμάντα.

Έτσι ακριβώς, βγαίνεις στο δρόμο και μπορείς να δεις σε μια μέρα όλες τις εκδόσεις του golf από το 2002, δεν συμβαίνει το ίδιο για αλλά μοντέλα.......τελικά όσο και αρνητικοί είμαστε με το golf τόσο θα το αγοράζουμε !!!!

Δεν είμαστε αρνητικοί με το Golf. Αρνητικό είναι το autotriti με τη VW. Μια χαρά βλέπω και στην Ελλάδα πολλά να κυκλοφορούν, ειδικά απο το V και μετά. Δε παίρνεις ένα αυτοκίνητο ακριβο και πόσο μάλλον δε το κρατάς ενώ δεν είσαι ευχαριστημένος μαζί του. Και η ικανοποίηση με το αυτοκίνητο δε μετριέται μόνο με την αξιοπιστία, αυτό δεν καταλαβαίνουν οι Otaku. 

18 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

γιατί έχεις σκοπό να το κρατήσεις πάνω από 10 12 χρόνια ??(μην πω 20)

ευτυχώς για εσάς στην γερμάνια έχετε την πολυτέλεια να αλλάζετε κάθε 5 7 χρόνια αμάξι αγοράζοντας καινούριο

μιλάμε για τα ελληνικά δεδομένα και απ οτι καταλαβαίνω απέχεις καιρό απο την Ελλάδα

αλλά εάν θες να το ψάξεις δες στο σόι σου άμα είναι Ελλάδα, πόσοι έχουν αμάξι μέχρι 5ετιας ας πούμε  

γιατί εγώ φέτος που αγόρασα καινούριο αμάξι  το πήρα για 15 τουλάχιστον χρόνια (αν είμαι και τυχερός) 

και έχω και την πολυτέλεια να έχω και εγώ και η σύζυγος μου καλούς μισθούς για τα ελληνικά δεδομένα

(ας πούμε οτι βγάζουμε και οι 2 μαζί 100 200 ευρώ παραπάνω απ' ότι ένας μέσος κάτοικος Γερμανίας )

οπότε ναι με αυτό το κριτήριο δεν επιλέγω group vw όχι γιατί έχει χειρότερη ποιότητα κύλισης ας πούμε 

άπλα γερνάει άσχημα και μετά τα 10 χρόνια και τις 150χιλ χλμ ζητάει περισσότερα απ όσα προσφέρει 

Μεταχειρισμένο το πήρα, 9 ετών, γιατί ξέρεις αγοράζουν και στη Γερμανία μεταχειρισμένα, κόντρα σε ο,τι σας λένε οτι "οι Γερμανοί κάθε 5 χρόνια παίρνουν καινούριο". Τα καινούρια συνήθως είναι leasing και εταιρικά, όχι ιδιωτικά. Επίσης δεν έχω σκοπό να περάσω μια εικοσαετία με το ίδιο αυτοκίνητο, γυναίκα είναι και θα την παντρευτώ; Είμαι τελείως ενάντια σε αυτή τη λογική, για αυτό δεν αγόρασα καινούριο αυτοκίνητο παρότι μπορούσα. Και να το βαρεθώ και να θέλω να το διώξω για να πάρω κάτι καλύτερο ή πιο καινούριο, θα το κάνω χωρίς πολλή πολλή σκέψη γιατί είναι απίστευτα εμπορικό και την μεγάλη μείωση της αξίας την έφαγε αυτός που το πήρε καινούριο. 

Γενικά στο σόι μου αγοράζουμε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα για να μη τα φορτωνόμαστε μια ζωή. Το 12 εμεις πήραμε αμάξι 5ετίας και τώρα ψάχνουμε να το δώσουμε για να το αναβαθμίσουμε. Θα χάσουμε και 1.500-2.000 ευρώ σε σύγκριση με όσο το πήραμε, σιγά τα αυγά. Αν είχαμε πάρει το αντίστοιχο αυτοκίνητο τότε καινούριο και το δίναμε σήμερα θα χάναμε 10.000. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zourman1981 είπε

και μια τρίτη (για την Ελλάδα) δεν έχει λεφτά να το αλλάξει και όχι οτι είναι απροβληματιστο (και μένα ο γείτονας έχει golf 4 και  δεν το αλλάζει αλλά κάθε μήνα που συμπληρώνει 1 λίτρο λάδι κατεβάζει καντήλια )

Είχα το 4 από το 2002 το πούλησα το 17 με 170,000χλμ και ήθελε αλλαγή ο ιμάντας και καινούργια λάστιχα ..... το έδωσα €3,500 !!!!! Το μετάνιωσα έπρεπε να βάλω άλλο ένα 500αρικο....... πες μου έναν Ασιάτη με 15 χρόνια ποσά θα πάρεις ;;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Είχα το 4 από το 2002 το πούλησα το 17 με 170,000χλμ και ήθελε αλλαγή ο ιμάντας και καινούργια λάστιχα ..... το έδωσα €3,500 !!!!! Το μετάνιωσα έπρεπε να βάλω άλλο ένα 500αρικο....... πες μου έναν Ασιάτη με 15 χρόνια ποσά θα πάρεις ;;;;;

1000 μπορει και λιγοτερα

αλλα θα ειχε αγοραστει και 10 12 χιλιαρικα (πχ accent)

ενω το golf επαιζε γυρω στα 20 καινουριο (μπορει και 24 αναλογα την εκδοση)

Επεξ/σία από zourman1981
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

1000 μπορει και λιγοτερα

αλλα θα ειχε αγοραστει και 10 12 χιλιαρικα (πχ accent)

ενω το golf επαιζε γυρω στα 20 καινουριο (μπορει και 24 αναλογα την εκδοση)

Δρχ5,600,000 η €17,000 τον Δεκέμβριο του 2002 το 1.4 Generations.

Επεξ/σία από Dinos1973
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε

Επίσης δεν έχω σκοπό να περάσω μια εικοσαετία με το ίδιο αυτοκίνητο, γυναίκα είναι και θα την παντρευτώ; Είμαι τελείως ενάντια σε αυτή τη λογική, για αυτό δεν αγόρασα καινούριο αυτοκίνητο παρότι μπορούσα.

Εγώ πάντως τη σιτροενάρα μου με την υδροπνευματική ανάρτηση θα τη κρατήσω όσα περισσότερα χρόνια γίνεται. Για τη γυναίκα μου μπαίνω σε σκέψεις  ώρες ώρες :D :D

Η πλάκα είναι ότι αυτοκίνητο μπορούμε να αγοράσουμε καινούργιο πολλές φορές στη ζωή μας ενώ η γυναίκα σχεδόν πάντα είναι μεταχειρισμένη :D :D

Επεξ/σία από nik0laus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...