mp123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Ακριβώς και τα 3900 για το συγκεκριμένο πολλά ειναι. Βάσικα ουτε χάρισμα να μου έδιναν δεν το έπαιρνα όχι να δώσω και 3900.απεναντίας ενα Corolla η ενα almera , η civic ,1.4 τις ίδιες χρονολογίας καλοσυντηριμενο τα έδινα άνετα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 3900 μια χαρά τιμή είναι για 15 ετών Golf,εφοσων είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχει κάποιο link για το αμαξι; Και εγώ πάλι δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δώσω χρήματα για να πάρω οποιοδήποτε μεταχειρισμένο ασιατικό,ειδικά 15αετιας,έλεος δηλαδή.
NikosKallithea Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Ας πω και εγω 3900 ειναι απο τις χαμηλες τιμες στο καρ για αυτο το αυτοκινητο. Πρεπει λοιπόν να το ψαξεις καλα
mp123 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, jmmys είπε 3900 μια χαρά τιμή είναι για 15 ετών Golf,εφοσων είναι σε καλή κατάσταση. Υπάρχει κάποιο link για το αμαξι; Και εγώ πάλι δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να δώσω χρήματα για να πάρω οποιοδήποτε μεταχειρισμένο ασιατικό,ειδικά 15αετιας,έλεος δηλαδή. Εξιουζε μουα μέσιε τζίμι. Το ξέχασα πως τα βολκςβαγκεν ειναι ανώτερη εταιρια απο την χοντα η την τογιοτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mp123 είπε Εξιουζε μουα μέσιε τζίμι. Το ξέχασα πως τα βολκςβαγκεν ειναι ανώτερη εταιρια απο την χοντα η την τογιοτα. Βρε φιλε μου mp123,ειπα εγώ τέτοιο πραγμα; Ένα μόνο golf είχα,τη δεκαετία του 90,ένα γκολφ 1 μοντέλο 1983 με 1500 κυβικά,φανταστικό αμαξάκι,πολύ νευρικό και δεν ζήτησε τίποτα στα 3 χρόνια που το είχα παρόλο που είχε πάνω από 200.000χλμ.Γερμανια όλα αυτά. Είπα ότι δεν θα αγόραζα ποτέ μεταχειρισμένο ασιατικό.Καινουριο όμως αγόρασα. Το τι είναι "ανωτερο" μεταξύ αμαξιων είναι κάτι πολύ γενικό και αόριστο.Συγκρινεις συγκεκριμενα μοντελα,ιδιας χρονολογιας περιπου με ιδιο περιπου μοτερ,με τα θετικα και τα αρνητικα τους,οχι ολη την εταιρεια που εχει δεκαδες μοντελα με δεκάδες διαφορετικά μοτέρ. Και ο καθένας έχει την άποψη του ανάλογα με τις εμπειρίες του. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από jmmys
zourman1981 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Έχετε δίκιο παιδιά Έψαξα αγγελίες και με 4 5 χιλιάρικα παίρνεις και πιο μεγάλης κατηγορίας αμάξι τέτοιας ηλικίας Είχα την ψευδαίσθηση ότι τα golf κρατάνε τιμή Άρα στα 3900 να μην δεχθεί το παραμικρό ψεγάδι
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, zourman1981 είπε Είχα την ψευδαίσθηση ότι τα golf κρατάνε τιμή Τα καλοσυντηρημενα golf κρατάνε τιμή,όπως και τα toyota Corolla,αυτά τα δύο μοντέλα είναι τα top σε πωλήσεις στην ιστορία της αυτοκίνησης.Αυτο δεν είναι τυχαίο.Αναφερομαι σε οχήματα για τον μέσο πολίτη του πλανήτη,οχι για ιδιαίτερα αμάξια κάθε εταιρείας. Εγώ θα ήθελα ένα τέτοιο Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2019 από jmmys
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Επίσης το "κρατάνε τιμη" είναι σχετικό, σημαίνει πως είναι σε ένα νορμάλ επίπεδο και δεν πέφτουν όπως τα γαλλικά, όχι οτι 15 χρόνια μετά το δίνεις στο 1/3 της τιμής καινούριου.
Nikos_kozi Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2019 Τι άλλο θα προτείνατε με ταβάνι τα 4000, όσο πιο σπορ γίνεται εμφανησιακα, π.χ όχι κανένα fiat panda 😛
Dinos1973 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Στις 23/12/2019 στις 12:04 ΠΜ, ProponitisTouKanape είπε Στην καδένα αναφερόμουν Τα FSI έχουν ιμάντα, τα TSI καδένα. Στις 23/12/2019 στις 8:14 ΜΜ, jmmys είπε Βρε φιλε μου mp123,ειπα εγώ τέτοιο πραγμα; Ένα μόνο golf είχα,τη δεκαετία του 90,ένα γκολφ 1 μοντέλο 1983 με 1500 κυβικά,φανταστικό αμαξάκι,πολύ νευρικό και δεν ζήτησε τίποτα στα 3 χρόνια που το είχα παρόλο που είχε πάνω από 200.000χλμ.Γερμανια όλα αυτά. Είπα ότι δεν θα αγόραζα ποτέ μεταχειρισμένο ασιατικό.Καινουριο όμως αγόρασα. Το τι είναι "ανωτερο" μεταξύ αμαξιων είναι κάτι πολύ γενικό και αόριστο.Συγκρινεις συγκεκριμενα μοντελα,ιδιας χρονολογιας περιπου με ιδιο περιπου μοτερ,με τα θετικα και τα αρνητικα τους,οχι ολη την εταιρεια που εχει δεκαδες μοντελα με δεκάδες διαφορετικά μοτέρ. Και ο καθένας έχει την άποψη του ανάλογα με τις εμπειρίες του. Θα πρέπει να προβληματιστουμε με το γεγονός ότι στους δρόμους βλέπεις 4 γενιές golf, πόσες γενιές από τους Ασιάτες βλέπεις ;;;;
zourman1981 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 21 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε Τα FSI έχουν ιμάντα, τα TSI καδένα. Θα πρέπει να προβληματιστουμε με το γεγονός ότι στους δρόμους βλέπεις 4 γενιές golf, πόσες γενιές από τους Ασιάτες βλέπεις ;;;; ειδικά χοντα νισσαν τογιοτα hyundai εγώ βλέπω άπειρα και σου μιλάω για αμάξια του 80 και 90 να κυκλοφορούν κανονικά (αυτά που έκαιγαν και super και αμόλυβδη αν θυμάσαι) 1
lary7 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Στις 24/12/2019 στις 8:28 ΜΜ, Nikos_kozi είπε Τι άλλο θα προτείνατε με ταβάνι τα 4000, όσο πιο σπορ γίνεται εμφανησιακα, π.χ όχι κανένα fiat panda 😛 Κανένα Grande Pundo 1.4 t-jet. Μικρο, φθηνο και τουμπάτο για αξιοπρεπεις επιδόσεις. Το Golf που κοιτάς πόσα κυβικά είναι; Αναφορά σε κείμενο Τα FSI έχουν ιμάντα, τα TSI καδένα. Και τα FSI καδένα έχουν.
ProponitisTouKanape Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, zourman1981 είπε ειδικά χοντα νισσαν τογιοτα hyundai εγώ βλέπω άπειρα και σου μιλάω για αμάξια του 80 και 90 να κυκλοφορούν κανονικά (αυτά που έκαιγαν και super και αμόλυβδη αν θυμάσαι) Σε ποιους δρόμους κυκλοφορείς και βλέπεις άπειρα απο τα αυτοκίνητα που λες; Κανά Sunny κυκλοφορεί που το έχει παππούς ίσα να πάει στο καφενείο. Απο τα 90ς μόνο καμία Corolla βλέπεις απ' ολα αυτά που έγραψες. Απο τα 2000ς, ναι όντως κυκλοφορούν αρκετά ασιατικά αλλά όχι νωρίτερα. Το όριο είναι περίπου το πρώτο Yaris που βγήκε το 99. Ακόμα και τα starlet και τα micra που τα εχετε θεοποιήσει σε αυτό το φόρουμ επειδή πάνε και χωρίς βενζίνη που λέει ο λόγος, έχουν σχεδόν εκλείψει, τουλάχιστον στην Αθήνα... 1
piiii Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 11 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Τα FSI έχουν ιμάντα, τα TSI καδένα. Θα πρέπει να προβληματιστουμε με το γεγονός ότι στους δρόμους βλέπεις 4 γενιές golf, πόσες γενιές από τους Ασιάτες βλέπεις ;;;; Δεν ισχύει... Ανάλογα με το μοντέλο. Ο δίλτρος FSI(ατμόσφαιρα) φορούσε ιμάντα. Τι δικό μου 1.6 FSI φοράει καδένα. Οσονούπω θα ανεβάσω φωτογραφία σχετικά με την αξιοπιστία του κινητήρα...
Dinos1973 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 31 λεπτά πριν, piiii είπε Δεν ισχύει... Ανάλογα με το μοντέλο. Ο δίλτρος FSI(ατμόσφαιρα) φορούσε ιμάντα. Τι δικό μου 1.6 FSI φοράει καδένα. Οσονούπω θα ανεβάσω φωτογραφία σχετικά με την αξιοπιστία του κινητήρα... Έχεις δίκιο, ο 1.6 έχει καδένα αλλά ο 2.0fsi και 2.0tfsi ιμάντα. 11 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Σε ποιους δρόμους κυκλοφορείς και βλέπεις άπειρα απο τα αυτοκίνητα που λες; Κανά Sunny κυκλοφορεί που το έχει παππούς ίσα να πάει στο καφενείο. Απο τα 90ς μόνο καμία Corolla βλέπεις απ' ολα αυτά που έγραψες. Απο τα 2000ς, ναι όντως κυκλοφορούν αρκετά ασιατικά αλλά όχι νωρίτερα. Το όριο είναι περίπου το πρώτο Yaris που βγήκε το 99. Ακόμα και τα starlet και τα micra που τα εχετε θεοποιήσει σε αυτό το φόρουμ επειδή πάνε και χωρίς βενζίνη που λέει ο λόγος, έχουν σχεδόν εκλείψει, τουλάχιστον στην Αθήνα... Έτσι ακριβώς, βγαίνεις στο δρόμο και μπορείς να δεις σε μια μέρα όλες τις εκδόσεις του golf από το 2002, δεν συμβαίνει το ίδιο για αλλά μοντέλα.......τελικά όσο και αρνητικοί είμαστε με το golf τόσο θα το αγοράζουμε !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα