InsertCoinToJoi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα σας, στο αυτοκίνητο μου (γκρι σκουρο μεταλλικο) είχα για 2-3 χρόνια αυτοκόλλητα γράμματα βινυλίου στις πόρτες. σημερα τα αφαίρεσα και λογικό είναι οτι η απόχρωση γυρω γυρω σε σχεση με εκει που ηταν τα γράμματα είναι διαφορετικη ελαφρώς σε σημειο να διαβαζω το κείμενο απο κάποια κοντινη αποσταση. δεν εχουν μεινει κόλλες το εχω καθαρίσει μια χαρα απλα ειναι η σκιαση απο την διαφορα πως μπορω να λύσω αυτο το θεμα? ευχαριστω προκαταβολικα
htaccess Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Καλησπέρα, πέρασμα "όλο" το αυτοκίνητο γυαλιστική αλοιφή με το χέρι (πολύ κουραστικό) ή με αλοιφαδόρο.
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 αυτό που έγραψε ο από πάνω ,το έχω δει και κάνει δουλειά.,ίσως χρειαστεί να το ξανακάνεις μετά απο λίγο καιρό.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 με λιγα λογια να παω σε ενα πλυντηριο και να τους πω να κανουν με αλοιφη ολο το αμαξι
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Σε φανοποιό,detailer . Για να μην σου κάνουν ζημιά.
georgeγ Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 ΜΗΝ χρησιμοποιησεις γυαλιστικη αλοιφη οπως σου ειπαν παραπανω γιατι μετα απο λιγο καιρο θα σου θαμπωσει εκει που εφαρμοσες την αλοιφη και θα ειναι τρις χειροτερα ασε τον χρονο να δρασει και σιγα σιγα θα εξαλειφθει η διαφορα απο μονη της
InsertCoinToJoi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Για καποιον που ισως του χρειαστει στο μελλον... το πηγα στον μπογιατζη μου.... το αφησα μια ωριτσα για δυο πορτες μου πηρε ενα 20αρικο ετριψε με τον αλοιφαδορο κατι λεει σαν ψιλο γυαλοχαρτο... εκανε κατι κολπα με αλοιφες και χρωματα και τελος καλο ολα καλα Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2019 από InsertCoinToJoi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα