Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλές γιορτες. Θα ηθελα τα φωτα σας τετοιες μερες. εχω αυτην την μητρικη. GA-Z270x και θέλω να βαλω αυτην την χαζομαριτσα για να κραταει την καρτα γραφικων μου γιατι εχει πεσει deepcool gh-01 rgb .

Το προβλημα μου είναι που να συνδεσω τα καλωδια για να δουλευει το rgb. Δεν εχω καταλαβει και βιντεο που ειδα στο ιντερνετ δεν λενε που τα συνδεουν. Απλα δειχνουν το προϊον κ μετα το δειχνουν πανω στον υπολογιστη να δουλευει.

Δημοσ.

Αδερφέ καλησπέρα. Η μητρική σου έχει header RGB/RGBW το οποίο είναι 4pin στα 12V. Το stand που αγόρασες είναι ARGB, 3pin στα 5V. Δεν υπάρχει καμία συμβατότητα. Αν θες το RGB, θα πρέπει να αγοράσεις εξωτερικό controller δυστυχώς. Τα πιο VFM είναι τα Jonsbo, μόνο από eBay και μόνο από Κίνα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, takis1one είπε

Αδερφέ καλησπέρα. Η μητρική σου έχει header RGB/RGBW το οποίο είναι 4pin στα 12V. Το stand που αγόρασες είναι ARGB, 3pin στα 5V. Δεν υπάρχει καμία συμβατότητα. Αν θες το RGB, θα πρέπει να αγοράσεις εξωτερικό controller δυστυχώς. Τα πιο VFM είναι τα Jonsbo, μόνο από eBay και μόνο από Κίνα.

σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πολυ που το διαβασες? γιατι εγω δεν το ειδα?

και αυτη η μητρικη το ιδιο θεμα εχει? MSI-X470-Gaming-Pro-Carbon

Επεξ/σία από iceman33221
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, iceman33221 είπε

μπορεις να μου πεις σε παρακαλω πολυ που το διαβασες? γιατι εγω δεν το ειδα?

Read The Fucking Manual   https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z270X-Ultra-Gaming-rev-10/support#support-manual

http://www.deepcool.com/product/dcoolingaccessory/2018-12/12_10317.shtml

HkYI1CM.png

qiDEYtT.png

WceRkA1.png

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ.
4 ώρες πριν, villasg είπε

1ον εαν το ειχα δει δεν θα ρωταγα απο την αρχη. 2ον εαν σε ενοχλει που ρωτησα μπορουσες κ να μην απαντησεις! 3ον σε ευχαριστώ για την φωτο που εστειλες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...