Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βάζω το  gmail μου.Τελος.

Αλλά είναι chromebook.Το τελευταίο win laptop που πήρα θα ηταν πριν 10 χρόνια και μάλλον πήρα backup.Xάιδευα τα  piano black πλαστικά και σκεφτόμουν τα 799€ που έδωσα.Μετά καθάρισα της δαχτυλιές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, G.h.o.s.t είπε

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τι κάνετε συνήθως όταν αγοράζεται καινούργιο Λάπτοπ? Backup? Αλλαγή λογισμικού?

Όταν αγοράζεται (μόνος του ο φορητός), εμείς δεν έχουμε δικαίωμα για τίποτα.

Όταν αγοράζετε (από εμάς ο φορητός) τότε απλά περνάμε τα προγράμματα που μας ενδιαφέρουν και τον ευχαριστιόμαστε ...

Επεξ/σία από adtakhs
  • Like 3
Δημοσ.

Ανάλογα με την έξτρα σαβούρα που του έχουν βάλει πιθανόν φορμάτ και επανεγκατάσταση Windows. Λίγη περισσότερη ώρα στην αρχή σε γλιτώνει από πολύ περισσότερη ώρα στο μέλλον.

Απεγκατάσταση της σαβούρας που έχουν τα ίδια τα Windows και ρυθμίσεις για να μην την ξαναεμφανίσουν.

Μετά Chrome, 7-zip, Potplayer, Notepad++...

Και μετά αντιγράφω ένα folder με καμμιά 30αριά portable προγράμματα.

Αυτά είναι τα στάνταρ. Από κει και πέρα παίζει ανάλογα με τη χρήση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντίστοιχα και εγώ κάνω format και περνάω τα Windows 10 Pro, χάνω 1 ώρα να ρυθμίσω τα settings και μετά install Firefox + uBlock Origin + FoxyProxy, 7-zip, drivers, keepass, HWinfo, MPC-BE + MadVR, VSCode, κάνω το firewall block/block και φτιάχνω κανόνες για τα προγράμματα που θέλω να έχουν πρόσβαση στο internet. Στη συνέχεια βάζω τα προγράμματα για τη δουλειά μου.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
Δημοσ.

Συνήθως όταν αγοράζω λαπτοπ είναι MacBook Pro. Τον δουλεύω για λίγο καιρό να δω μήπως έχει κανένα hardware πρόβλημα και αφού κάνω backup τα αρχεία με timemachine , του κάνω φορματ και ξαναπερνάω clean install το λειτουργικό μόνο και στο τέλος επιλέγω με migration assistant από το backup ποια αρχεία θα κρατήσω.

Γενικα ένα φορματ στην αρχή είναι κανόνας για όλα τα μηχανήματα mac ή pc.

Δημοσ.
Στις 22/12/2019 στις 11:34 ΠΜ, G.h.o.s.t είπε

Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω τι κάνετε συνήθως όταν αγοράζεται καινούργιο Λάπτοπ? Backup? Αλλαγή λογισμικού?

Πρόσφατα πριν 6 μήνες  που παρέλαβα για συγγενή ένα dell 3657 .

Του έκανα καθαρή εγκατάσταση των wondows 10  και εγκατάσταση των εφαρμογών που χρειαζομουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...