Ronnie1985 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Καλημερα! Εχω την rx 5700 xt η οποια εχει δυο 8πινα υποδοχες για ρευμα. Επειδη τα καλωδια αυτα στη συνδεσμολογια τα "ζορισα" αρκετα για να χωρεσουν κ περασουν απο καποια σημεια στο mid tower, με αποτελεσμα να τσακισουν σε 2-3 σημεια, μου χει μπει η ιδεα στο κεφαλι μην εκανα καμια γκαφα και απο μεσα εχουν φθαρθει εστω κ λιγο... Δεν ειμαι ειδικος σε τετοια θεματα κ ρευματα, και ισως ειναι υπερβολη αυτο που σκεφτομαι αλλα θελω να τσεκαρω οτι δεν εχω απολυτως κανενα θεμα στα ρευματα της καρτας κ ειναι εντελως σωστα οπως πρεπει να ναι. Υπαρχει καποιος τροπος προγραμα να το τσεκαρω για να μου φυγει ιδεα μπας κ ησυχασω; Εχω το hwinfo. Να το αφησω στο παρασκηνιο κ να ανοιξω καποιο παιχνιδι κ μετα οταν βγω να δω στο hwinfo καποιες συγκεκριμενες τιμες; Μηπως καλυτερα ενω παιζω αν υπαρχει κ δειχνει το overlay απο τους andrenaline ρευματα κλπ; Δε το χω προσεξει... Μηπως αντι για game χρειαζεται καποιο στρες τεστ στην καρτα για να φανει καλυτερα ..;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα