Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

και με το να διαφωνεις με ολους τους εκανες τη μουρη κρεας. αυριο ομως θα πας παρακαλετος στις καλπες γιατι σου ταξανε να πλερωνεσαι χωρις να δουλευεις.. και αν δεν το κανεις εσυ το κανει η μιση ελλαδα (να μη πω ολοκληρη και με λετε κακο) και ανεβαζουμε τους κλεφτες. και δε το παω πολιτικα δεξιοι καλοι, αριστεροι κακοι και τουμπα, ολοι κλεφτες ειναι αφου το προβλημα ξεκιναει απο χαμηλα, απο τη νοοτροπια που εχουμε σα λαος

τα έχεις μπερδεψει λιγο...

Ούτως η άλλως ειχε κριτηρια εισοδήματος, αν ειχες λεφτα δεν σου έδινε λεφτα. τωρα -αν ισχυει αυτο- κόβει το επιδομα πανω απο τις 15κ δηλαδη σχεδον σε όλες τις οικογένιες ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. σε μια χωρα που εχει προβλημα δημογραφικο εκτος απο οικονομικό, με εναν πθ που λεει οτι θα αναστησει τη μεσαια ταξη (εδω γελάμε) και θεωρει το δημογραφικο τεράστιο πρόβλημα, το να κοβεις ενα απο τα ελάχιστα πραγματικά χρήσιμα και λογικα επιδόματα ειναι γελοιο. Πριν λίγες μερες μοιράσανε λεφτα στις σωματα ασφαλειας ένοπλες δυνάμεις btw...

Επεξ/σία από basilis_k6
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Ούτως η άλλως ειχε κριτηρια εισοδήματος, αν ειχες λεφτα δεν σου έδινε λεφτα. τωρα -αν ισχυει αυτο- κόβει το επιδομα πανω απο τις 15κ δηλαδη σχεδον σε όλες τις οικογένιες ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. σε μια χωρα που εχει προβλημα δημογραφικο εκτος απο οικονομικό, με εναν πθ που λεει οτι θα αναστησει τη μεσαια ταξη (εδω γελάμε) και θεωρει το δημογραφικο τεράστιο πρόβλημα, το να κοβεις ενα απο τα ελάχιστα πραγματικά χρήσιμα και λογικα επιδόματα ειναι γελοιο. Πριν λίγες μερες μοιράσανε λεφτα στα σωματα ασφαλειας btw...

Ρέ φίλε αυτός είναι βολεμενος... Μπαμπά Αααααα 

• Confused 1
Δημοσ.

Η επιδοματική πολιτική είναι μη βιώσιμη δυστυχώς. Επίδομα ενοικίου- επίδομα παιδιού- επίδομα θέρμανσης. Όλα θα πρέπει να κοπούν και να αντικατασταθούν αν γίνεται από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Έτσι και αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα θα βοηθηθούν και όλοι οι υπόλοιποι θα σταματήσουν να ψηφίζουν με βάση ποιος τους δίνει επιδόματα.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, acomaedo είπε

Η επιδοματική πολιτική είναι μη βιώσιμη δυστυχώς. Επίδομα ενοικίου- επίδομα παιδιού- επίδομα θέρμανσης. Όλα θα πρέπει να κοπούν και να αντικατασταθούν αν γίνεται από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Έτσι και αυτοί που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα θα βοηθηθούν και όλοι οι υπόλοιποι θα σταματήσουν να ψηφίζουν με βάση ποιος τους δίνει επιδόματα.

Άρα οι Γερμανοί είναι βλακες... Μάλιστα 

Δημοσ.

Ζητημα πολιτικών επιλογών ειναι πρώτα απο ολα και μετα οικονομικης διαχείρισης για να βρεθουν οι ποροι.Κοροιδα οσοι περίμεναν κατι διαφορετικό απο την συγκεκριμένη παραταξη .............................αλλα ας μην το παμε πολιτικα εδω μεσα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Ούτως η άλλως ειχε κριτηρια εισοδήματος, αν ειχες λεφτα δεν σου έδινε λεφτα. τωρα -αν ισχυει αυτο- κόβει το επιδομα πανω απο τις 15κ δηλαδη σχεδον σε όλες τις οικογένιες ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. σε μια χωρα που εχει προβλημα δημογραφικο εκτος απο οικονομικό, με εναν πθ που λεει οτι θα αναστησει τη μεσαια ταξη (εδω γελάμε) και θεωρει το δημογραφικο τεράστιο πρόβλημα, το να κοβεις ενα απο τα ελάχιστα πραγματικά χρήσιμα και λογικα επιδόματα ειναι γελοιο. Πριν λίγες μερες μοιράσανε λεφτα στα σωματα ασφαλειας btw...

δε μπερδεψα τιποτα, διαβασε τι εγραψα ξανα και θα δεις οτι δε λεω κατι αλλο, υποσχεσεις κουφιες ειναι αυτες. το δημογραφικο μιας και το ανεφερες δε λυνεται διοτι αν και μας δημιουργει προβληματα ειναι η μεταβατικη περιοδος απο την εποχη που καναμε 10 παιδια και οποιο μπορεσει στην εποχη που κανουμε 1-2-3 και τους δινουμε οσα περισσοτερα μπορουμε. καποια στιγμη θα ισοροπησει μονο του.

26 λεπτά πριν, vairass είπε

Ρέ φίλε αυτός είναι βολεμενος... Μπαμπά Αααααα 

φυσικα, οταν δυο ατομα μαζι βγαζουμε ουτε 1000 ευρω ειμαστε βολεμενοι, αρχοντες. εγω φιλε μου στην εποχη που γεννηθηκα οπου οι παλαιοτεροι τα ρημαξαν ολα, δεν εχω στον ηλιο μοιρα. κομποδεμα για ενα σπιτικο? ουτε για αστειο. δανεια οι τραπεζες σε ατομα με μισθο πενιχρο δε δινουν (και καλα κανουν δηλαδη), οι υπηρεσιες του κρατους υπολειτουργικες, οι ανθρωποι χωρις παιδεια και πολλα ακομα.

παρ ολα αυτα δε κλαιγομαι για κανενα επιδομα, διοτι σε αντιθεση με τη προηγουμενη γενια καταλαβαινω δυο πραγματα απο οικονομικα. δεν υπαρχουν λεφτοδεντρα, και οπως στρωσεις θα κοιμηθεις. τοσα χρονια θελανε να πληρωνονται και να μη δουλευουν, τωρα θα πληρωσουμε ακριβα εμεις. οποτε για πιο λογο διαμαρτυρεσαι? που δε θα γινεις επαγγελματιας επιδοματιακιας σα τους προηγουμενους και να αφησεις μια ακομα χειροτερη οικονομια στα παιδια σου? αυτο θες? οχι φιλε μου, μπορει να διαμαρτυρηθω για πολλα πραματα, για επιδοματα (ακα τσαμπα λεφτα) δε θα ασχοληθω καν. δεν υπαρχουν λεφτα για να τα μοιραζουμε, καλυτερα να μειωνονταν οι φοροι παρα να μας παρουν 10 και να μας "χαρισουν" 5..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΔΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 15 ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΏΒΡΑΚΑ.......................και  δεν φταινε οι παλιότεροι αλλα οι τωρινοί.

5 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

παρα να μας παρουν 10 και να μας "χαρισουν" 5..

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Παραπληροφορεις,πυροσβεστης και δε πηρα ουτε ευρω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, opera είπε

το να κοβεις ενα απο τα ελάχιστα πραγματικά χρήσιμα και λογικα επιδόματα ειναι γελοιο.

Το γελοίο είναι η αδυναμία να εξασφαλίσεις αξιοπρεπή εργασία στους πολίτες και όχι το να τους εθίζεις στα επιδόματα σαν αντιστάθμισμα της προαναφερθείσας αδυναμίας

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

δε μπερδεψα τιποτα, διαβασε τι εγραψα ξανα και θα δεις οτι δε λεω κατι αλλο, υποσχεσεις κουφιες ειναι αυτες. το δημογραφικο μιας και το ανεφερες δε λυνεται διοτι αν και μας δημιουργει προβληματα ειναι η μεταβατικη περιοδος απο την εποχη που καναμε 10 παιδια και οποιο μπορεσει στην εποχη που κανουμε 1-2-3 και τους δινουμε οσα περισσοτερα μπορουμε. καποια στιγμη θα ισοροπησει μονο του.

φυσικα, οταν δυο ατομα μαζι βγαζουμε ουτε 1000 ευρω ειμαστε βολεμενοι, αρχοντες. εγω φιλε μου στην εποχη που γεννηθηκα οπου οι παλαιοτεροι τα ρημαξαν ολα, δεν εχω στον ηλιο μοιρα. κομποδεμα για ενα σπιτικο? ουτε για αστειο. δανεια οι τραπεζες σε ατομα με μισθο πενιχρο δε δινουν (και καλα κανουν δηλαδη), οι υπηρεσιες του κρατους υπολειτουργικες, οι ανθρωποι χωρις παιδεια και πολλα ακομα.

παρ ολα αυτα δε κλαιγομαι για κανενα επιδομα, διοτι σε αντιθεση με τη προηγουμενη γενια καταλαβαινω δυο πραγματα απο οικονομικα. δεν υπαρχουν λεφτοδεντρα, και οπως στρωσεις θα κοιμηθεις. τοσα χρονια θελανε να πληρωνονται και να μη δουλευουν, τωρα θα πληρωσουμε ακριβα εμεις. οποτε για πιο λογο διαμαρτυρεσαι? που δε θα γινεις επαγγελματιας επιδοματιακιας σα τους προηγουμενους και να αφησεις μια ακομα χειροτερη οικονομια στα παιδια σου? αυτο θες? οχι φιλε μου, μπορει να διαμαρτυρηθω για πολλα πραματα, για επιδοματα (ακα τσαμπα λεφτα) δε θα ασχοληθω καν. δεν υπαρχουν λεφτα για να τα μοιραζουμε, καλυτερα να μειωνονταν οι φοροι παρα να μας παρουν 10 και να μας "χαρισουν" 5..

δεν θα ισορροπήσει διοτι πολλοι έλληνες φευγουν και κανουν παιδια που δεν θα γυρισουν ποτε στην ελλάδα και με τον κανόνα 1 προς 1 κάθε ζευγος πρεπει να κανει 2 τεκνα. τωρα ειμαστε κατω απο αυτο. Δυσκολα οι οικογένειες κανουν 2ο παιδι ποσο μαλλον 3ο. Να κοψουν επιδομα θερμανσης εφοσον εξισωσανε το κινησης με το θερμανσης ειναι δυσκολο, κάποια επιδοματα ειναι ορθα και πλήρως αποδεκτα, οπως αυτα τα δυο. Να κοψουμε κάποια αλλα μήπως? 

Οπως και να χει το να κοβει παροχες το κράτος δεν ειναι δυνατον να επικροτείται. ας κοψουν και το επιδομα που παιρνουν οι έγκυες γυναικες και το επιδομα ανεργειας. τι να τα κανεις τα επιδόματα σωστα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το γελοιο εινα να μην μπορεις-θελεις να εξασφαλίσεις αξιοπρεπή εργασια ΚΑΙ να κόβεις και τα επιδοματα που στηριζουν τούς ποιο αδύνατους.

6 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Το γελοίο είναι η αδυναμία να εξασφαλίσεις αξιοπρεπή εργασία στους πολίτες και όχι το να τους εθίζεις στα επιδόματα σαν αντιστάθμισμα της προαναφερθείσας αδυναμίας

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

Γιαυτό δεν θα πας μπροστά, δέχεσαι να σε κλέβουν,εγω δεν το δέχομαι. 

Δεν θα σωθω με τα 800 ευρω τον χρόνο αλλά γιατί να μου τα φάει ο έξυπνος; θα του βγάλω το λαρύγγι.... 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε

ΚΑΙ να κόβεις και τα επιδοματα που στηριζουν τούς ποιο αδύνατους

Τους αδύνατους οφείλεις να τους κάνεις δυνατότερους και όχι συνειδητά να τους κρατάς αδύναμους και εξαρτώμενους (άρα και χειραγωγήσιμους) από ψίχουλα.

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...