vairass Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 https://www.newsbomb.gr/oikonomia/story/1036445/epidoma-paidioy-a21-megales-allages-apo-to-2020-apo-koskino-oi-dikaioyxoi αλλαγες θελατε παρτε να εχετε μαγκες
Muchacho Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δεν βλέπω κάτι αρνητικό στις αλλαγές εκτός και αν μειώσαν τα ποσά.
vairass Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 11 λεπτά πριν, Muchacho είπε Δεν βλέπω κάτι αρνητικό στις αλλαγές εκτός και αν μειώσαν τα ποσά. Έλα; μέχρι 15 χιλιάδες; ένας πρέπει νσ μην δουλεύει
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, vairass είπε Έλα; μέχρι 15 χιλιάδες; ένας πρέπει νσ μην δουλεύει με μισθους των 400-600 ευρω?
basilis_k6 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 αφου είπαμε θα κοιτάξει το παιδι να σωσει τη μεσαια τάξη 1
vairass Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 1 λεπτό πριν, Lezantas26 είπε με μισθους των 400-600 ευρω? Μιλάμε για την απόλυτη αλητεία
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, vairass είπε Μιλάμε για την απόλυτη αλητεία τι εννοεις?
vairass Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε αφου είπαμε θα κοιτάξει το παιδι να σωσει τη μεσαια τάξη Καλά να πάθουμε που αφήσαμε τους γέρους να ρίξουν ψήφο 3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε τι εννοεις? Ρέ φίλε 15 χιλιάδες με δύο παιδιά; μόνο για φαγητό θες 500 τον μήνα έλεος. Μας δουλεύει 1
chill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Προσωπικά δεν περιμένω από το a21 να μου ταισει το παιδί.... Πεταμένα λεφτά τα θεωρώ από τον προϋπολογισμό γιατί 28 ευρώ τον μήνα είναι σκέτη κοροϊδία. Είτε μου τα κόψουν είτε μου τα μειώσουν στα @@ μου. Ας κόψουν το επίδομα και ας πάρουν όλο το ποσό να το διαθέσουν κάπου όπου θα κάνει την διαφορά (λέμε τώρα). 1 1 1
vairass Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, chill είπε Προσωπικά δεν περιμένω από το a21 να μου ταισει το παιδί.... Πεταμένα λεφτά τα θεωρώ από τον προϋπολογισμό γιατί 28 ευρώ τον μήνα είναι σκέτη κοροϊδία. Είτε μου τα κόψουν είτε μου τα μειώσουν στα @@ μου. Ας κόψουν το επίδομα και ας πάρουν όλο το ποσό να το διαθέσουν κάπου όπου θα κάνει την διαφορά (λέμε τώρα). Έλα Ρέ μάγκα, τι σχέση έχει τι περιμένεις εσύ; 3 λεπτά πριν, chill είπε Προσωπικά δεν περιμένω από το a21 να μου ταισει το παιδί.... Πεταμένα λεφτά τα θεωρώ από τον προϋπολογισμό γιατί 28 ευρώ τον μήνα είναι σκέτη κοροϊδία. Είτε μου τα κόψουν είτε μου τα μειώσουν στα @@ μου. Ας κόψουν το επίδομα και ας πάρουν όλο το ποσό να το διαθέσουν κάπου όπου θα κάνει την διαφορά (λέμε τώρα). Ξυπνα θα τα βάλουν τσέπη τους, θα τους κάνει πάλι μάγκες τσάμπα 1
chill Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 3 λεπτά πριν, vairass είπε Έλα Ρέ μάγκα, τι σχέση έχει τι περιμένεις εσύ; Ξυπνα θα τα βάλουν τσέπη τους, θα τους κάνει πάλι μάγκες τσάμπα Συγνώμη που κατέθεσα την άποψη μου. Δεν είδα ότι το θέμα το είχες ανοίξει εσύ. Καλά Χριστούγεννα, καλά μυαλά και....καλά επιδόματα!!!! 😁😁😁 1 1 1
g_alkis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Κι έλεγα πότε θα ανοίξεις αυτό το θρεντ 3
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 20 λεπτά πριν, vairass είπε Καλά να πάθουμε που αφήσαμε τους γέρους να ρίξουν ψήφο Ρέ φίλε 15 χιλιάδες με δύο παιδιά; μόνο για φαγητό θες 500 τον μήνα έλεος. Μας δουλεύει συγνωμη αλλα ισχυει αυτο που ειπε ο τσιλ, απο το κρατος περιμενεις να σου ταισει τα παιδια? ειτε εχεις εισοδημα να τα υποστηριξεις ειτε αφηνεις στην ακρη τις επιθυμιες σου και πορευεσαι αναλογα με αυτο που εχεις.. και γω θα θελα 3 παιδια, λες να ειναι εξυπνη ιδεα ενω δεν εχω την οικονομικη ανεση να παω και να τεκνοποιησω περιμενοντας το κρατος να με σωσει? απο κει και περα, αυτο το budget ειχαν για το επιδομα και αποφασισαν να το μοιρασουν κατα αυτο το τροπο. θα ηταν καλυτερα αμα εδιναν σε ολους απο 10 ευρω αντι να το διαβαθμισουν οπως κανανε τωρα? το οτι τα τρωνε κλπ το ξερουμε χρονια, δεν αλλαξε κατι να πω οτι πεσαμε απ τα συννεφα..
vairass Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε συγνωμη αλλα ισχυει αυτο που ειπε ο τσιλ, απο το κρατος περιμενεις να σου ταισει τα παιδια? ειτε εχεις εισοδημα να τα υποστηριξεις ειτε αφηνεις στην ακρη τις επιθυμιες σου και πορευεσαι αναλογα με αυτο που εχεις.. και γω θα θελα 3 παιδια, λες να ειναι εξυπνη ιδεα ενω δεν εχω την οικονομικη ανεση να παω και να τεκνοποιησω περιμενοντας το κρατος να με σωσει? απο κει και περα, αυτο το budget ειχαν για το επιδομα και αποφασισαν να το μοιρασουν κατα αυτο το τροπο. θα ηταν καλυτερα αμα εδιναν σε ολους απο 10 ευρω αντι να το διαβαθμισουν οπως κανανε τωρα? το οτι τα τρωνε κλπ το ξερουμε χρονια, δεν αλλαξε κατι να πω οτι πεσαμε απ τα συννεφα.. Οχι θα τους αφήσω Ν κλέβουν άσε ρε 10 λεπτά πριν, chill είπε Συγνώμη που κατέθεσα την άποψη μου. Δεν είδα ότι το θέμα το είχες ανοίξει εσύ. Καλά Χριστούγεννα, καλά μυαλά και....καλά επιδόματα!!!! 😁😁😁 Έτσι
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vairass είπε Οχι θα τους αφήσω Ν κλέβουν άσε ρε Έτσι και με το να διαφωνεις με ολους τους εκανες τη μουρη κρεας. αυριο ομως θα πας παρακαλετος στις καλπες γιατι σου ταξανε να πλερωνεσαι χωρις να δουλευεις.. και αν δεν το κανεις εσυ το κανει η μιση ελλαδα (να μη πω ολοκληρη και με λετε κακο) και ανεβαζουμε τους κλεφτες. και δε το παω πολιτικα δεξιοι καλοι, αριστεροι κακοι και τουμπα, ολοι κλεφτες ειναι αφου το προβλημα ξεκιναει απο χαμηλα, απο τη νοοτροπια που εχουμε σα λαος Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις