Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Muchacho είπε

Δεν βλέπω κάτι αρνητικό στις αλλαγές εκτός και αν μειώσαν τα ποσά.

Έλα; μέχρι 15 χιλιάδες; ένας πρέπει νσ μην δουλεύει 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vairass είπε

Έλα; μέχρι 15 χιλιάδες; ένας πρέπει νσ μην δουλεύει 

με μισθους των 400-600 ευρω?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vairass είπε

Μιλάμε για την απόλυτη αλητεία 

τι εννοεις?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

αφου είπαμε θα κοιτάξει το παιδι να σωσει τη μεσαια τάξη :lol:

Καλά να πάθουμε που αφήσαμε τους γέρους να ρίξουν ψήφο 

3 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

τι εννοεις?

Ρέ φίλε 15 χιλιάδες με δύο παιδιά; μόνο για φαγητό θες 500 τον μήνα έλεος. Μας δουλεύει 

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά δεν περιμένω από το a21 να μου ταισει το παιδί.... Πεταμένα λεφτά τα θεωρώ από τον προϋπολογισμό γιατί 28 ευρώ τον μήνα είναι σκέτη κοροϊδία. Είτε μου τα κόψουν είτε μου τα μειώσουν στα @@ μου. Ας κόψουν το επίδομα και ας πάρουν όλο το ποσό να το διαθέσουν κάπου όπου θα κάνει την διαφορά (λέμε τώρα).

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, chill είπε

Προσωπικά δεν περιμένω από το a21 να μου ταισει το παιδί.... Πεταμένα λεφτά τα θεωρώ από τον προϋπολογισμό γιατί 28 ευρώ τον μήνα είναι σκέτη κοροϊδία. Είτε μου τα κόψουν είτε μου τα μειώσουν στα @@ μου. Ας κόψουν το επίδομα και ας πάρουν όλο το ποσό να το διαθέσουν κάπου όπου θα κάνει την διαφορά (λέμε τώρα).

Έλα Ρέ μάγκα, τι σχέση έχει τι περιμένεις εσύ; 

3 λεπτά πριν, chill είπε

Ξυπνα θα τα βάλουν τσέπη τους, θα τους κάνει πάλι μάγκες τσάμπα 

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vairass είπε

Έλα Ρέ μάγκα, τι σχέση έχει τι περιμένεις εσύ; 

Ξυπνα θα τα βάλουν τσέπη τους, θα τους κάνει πάλι μάγκες τσάμπα 

Συγνώμη που κατέθεσα την άποψη μου. Δεν είδα ότι το θέμα το είχες ανοίξει εσύ. Καλά Χριστούγεννα, καλά μυαλά και....καλά επιδόματα!!!! 

😁😁😁

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, vairass είπε

Καλά να πάθουμε που αφήσαμε τους γέρους να ρίξουν ψήφο 

Ρέ φίλε 15 χιλιάδες με δύο παιδιά; μόνο για φαγητό θες 500 τον μήνα έλεος. Μας δουλεύει 

συγνωμη αλλα ισχυει αυτο που ειπε ο τσιλ, απο το κρατος περιμενεις να σου ταισει τα παιδια? ειτε εχεις εισοδημα να τα υποστηριξεις ειτε αφηνεις στην ακρη τις επιθυμιες σου και πορευεσαι αναλογα με αυτο που εχεις.. και γω θα θελα 3 παιδια, λες να ειναι εξυπνη ιδεα ενω δεν εχω την οικονομικη ανεση να παω και να τεκνοποιησω περιμενοντας το κρατος να με σωσει?

απο κει και περα, αυτο το budget ειχαν για το επιδομα και αποφασισαν να το μοιρασουν κατα αυτο το τροπο. θα ηταν καλυτερα αμα εδιναν σε ολους απο 10 ευρω αντι να το διαβαθμισουν οπως κανανε τωρα? το οτι τα τρωνε κλπ το ξερουμε χρονια, δεν αλλαξε κατι να πω οτι πεσαμε απ τα συννεφα..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε

συγνωμη αλλα ισχυει αυτο που ειπε ο τσιλ, απο το κρατος περιμενεις να σου ταισει τα παιδια? ειτε εχεις εισοδημα να τα υποστηριξεις ειτε αφηνεις στην ακρη τις επιθυμιες σου και πορευεσαι αναλογα με αυτο που εχεις.. και γω θα θελα 3 παιδια, λες να ειναι εξυπνη ιδεα ενω δεν εχω την οικονομικη ανεση να παω και να τεκνοποιησω περιμενοντας το κρατος να με σωσει?

απο κει και περα, αυτο το budget ειχαν για το επιδομα και αποφασισαν να το μοιρασουν κατα αυτο το τροπο. θα ηταν καλυτερα αμα εδιναν σε ολους απο 10 ευρω αντι να το διαβαθμισουν οπως κανανε τωρα? το οτι τα τρωνε κλπ το ξερουμε χρονια, δεν αλλαξε κατι να πω οτι πεσαμε απ τα συννεφα..

Οχι θα τους αφήσω Ν κλέβουν άσε ρε

10 λεπτά πριν, chill είπε

Συγνώμη που κατέθεσα την άποψη μου. Δεν είδα ότι το θέμα το είχες ανοίξει εσύ. Καλά Χριστούγεννα, καλά μυαλά και....καλά επιδόματα!!!! 

😁😁😁

Έτσι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, vairass είπε

Οχι θα τους αφήσω Ν κλέβουν άσε ρε

Έτσι 

και με το να διαφωνεις με ολους τους εκανες τη μουρη κρεας. αυριο ομως θα πας παρακαλετος στις καλπες γιατι σου ταξανε να πλερωνεσαι χωρις να δουλευεις.. και αν δεν το κανεις εσυ το κανει η μιση ελλαδα (να μη πω ολοκληρη και με λετε κακο) και ανεβαζουμε τους κλεφτες. και δε το παω πολιτικα δεξιοι καλοι, αριστεροι κακοι και τουμπα, ολοι κλεφτες ειναι αφου το προβλημα ξεκιναει απο χαμηλα, απο τη νοοτροπια που εχουμε σα λαος

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...