Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα over ear ακουστικά Sony WH-1000XM3 με λειτουργία απομόνωσης θορύβου (noise cancelation) είναι ένα από τα καλύτερα headset της αγοράς και μάλιστα τα καλύτερα της σειράς WH-1000X. Και όπως όλα δείχνουν, ο διάδοχός τους, τα WH-1000XM4 είναι ήδη στα πλάνα της Sony.

Με βάση κάποια έγγραφα που κατέθεσε η Sony στην Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC), τα WH-1000XM4 ίσως είναι καθοδόν. Βέβαια, αρκετές φορές οι κατασκευάστριες εταιρίες καταθέτουν αυτά τα έγγραφα πολύ πριν καταλήξει το ίδιο το προϊόν στα ράφια των καταστημάτων. Και με τη δυνατότητα να ορίσουν αυτά τα έγγραφα αλλά και τις φωτογραφίες του προϊόντος ως «Εμπιστευτικά», είναι αρκετά δύσκολο κάποιος να συνδέσει τις πληροφορίες.

Ακόμη και το μοντέλο WH-1000XM4 ίσως έχει διαφορετικό όνομα αλλά με βάση τις πληροφορίες των εγγράφων, το M4 υποδεικνύει πως θα περιέχεται στο όνομα των επόμενης γενιάς ακουστικών της Sony. Στην περίπτωση των WH-1000XM3, τα έγγραφα που είχαν κατατεθεί είχαν το αναγνωριστικό «AK8WH1000XM3» ενώ τα έγγραφα που βλέπουμε τώρα έχουν το αναγνωριστικό «AK8WH1000XM4». Το ίδιο είχε συμβεί και με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις M1, M2 και M3.

Τα έγγραφα δεν δίνουν πολλές πληροφορίες για το πότε τα ακουστικά θα κυκλοφορήσουν. Μάλιστα, αρκετές φορές από την ημέρα που καταθέτονται αντίστοιχα έγγραφα έως ότου τα προϊόντα αυτά γίνουν διαθέσιμα, περνάει αρκετός καιρός. Όμως η έκθεση CES είναι τον επόμενο μήνα, οπότε και η Sony ενδέχεται να κρατάει την έκπληξη για τον διάδοχο των M3, στο Las Vegas.

The Verge

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Grimson είπε

Ίσως το αγοράσω

3 ώρες πριν, jerry banana είπε

αλλο ενα νεφρο  που πρεπει να χαλασω για το 2020  σε λιγο δεν θα εχουμε να δινουμε ρε Sony.

3 ώρες πριν, Grimson είπε

Φοβερή ποιότητα ήχου τα WH-1000XM3

Όντως φοβερή ποιότητα ήχου, αν και προσωπικά θα επιθυμούσα να βελτιώσει λίγο τον σχεδιασμό.
Νομίζω ότι πλέον δεν έχω άλλο νεφρό να δώσω 😛

Δημοσ.

οντως η ποιοτητα του ηχου ειναι πολυ καλη, αλλα δυστυχως η τεραστια επιτυχια των ακουστικων πιστευω θα οδηγησουν σε μεγαλη αυξηση της τιμης τους...

εχουν δυστυχως αρκετα θεματα να διορθωσουν οποτε το επομενο μοντελο αν παιξουν σωστα θα ειναι μεγαλη αναβαθμιση, με κυρια θεματα την ποιοτητα κατασκευης του χμ3 (τα δικα μου τριζουν πολυ, οπως και σε πολυ αλλο κοσμο, απαραδεκτο για ακουστικα αξιας 300βαλε ευρωΝ)

συνδεση με περισσοτερες απο μια συσκευες (αλλο κουφο και αυτο)

τεσπα, ειδωμεν, και ας ελπισουμε οτι τα νεα δε θα ειναι 100ε παραπανω...η Bose παντως στο νεο (και οχι τοσο επιτυχημενο μοντελο) ανεβασε την τιμη

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ignome4 είπε

Καταπληκτικά ακουστικά δε λέω αλλά σαν τα Bose δεν έχει!

Τα έχω και τα δύο... Με διαφορά στήθους, επιλέγω στα ταξίδια και στο γραφείο τα xm3.Το noise cancelling είναι κατάτι καλύτερο στα Sony. Έχει βγει από τα δεξιά η Sony από εκεί που δεν το περιμέναμε

Επεξ/σία από nickolasemp
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickolasemp είπε

Τα έχω και τα δύο... Με διαφορά στήθους, επιλέγω στα ταξίδια και στο γραφείο τα xm3.Το noise cancelling είναι κατάτι καλύτερο στα Sony. Έχει βγει από τα δεξιά η Sony από εκεί που δεν το περιμέναμε

Θεωρώ κλάσεις ανώτερα τα Bose στο NC, είναι αυτό που πρέπει. Στην ποιότητα του ήχου τα Sony δεν πιάνονται αλλά  μια χαρά εινσι και τα Bose σε γενική ακρόαση 

• Confused 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ignome4 είπε

Θεωρώ κλάσεις ανώτερα τα Bose στο NC, είναι αυτό που πρέπει. Στην ποιότητα του ήχου τα Sony δεν πιάνονται αλλά  μια χαρά εινσι και τα Bose σε γενική ακρόαση 

κλασεις ανωτερα? τα αφτακια μου παντως, οπως και του συνολου σχεδον των reviewers υποστηριζουν το αντιθετο στο noise cancelling 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

τα bose το μονο καλο που ειχαν μεχρι προτινος ηταν το noise cancelling. απο κει και περα ολα της τα προιοντα ειναι υπερτιμημενα, με μετρια ποιοτητα κατασκευης και μετριο, consumer ηχο.

αλλα εχουν εξαιρετικο μαρκετινγκ. σαν τα beats ενα πραμα. κανουν τον ανιδεο να νομιζει οτι εχει παρει την αφροκρεμα του hi-fi, οταν απλα εχουν παρει ενα ακριβο label.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...