Προς το περιεχόμενο

Sxetika me epexergasia video kai modaz

ripperakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exoume gurisei mia erasitexnikh tainia kai thelw na kanw modaz.Exoume xrhsimopoihsei analogikes videokameres kai kanw capture me mia Leadtek winfast 2000xp deluxe se mpeg2 format giati me to mpeg1 den bgazei thn epithumith poiothta.Prospathisa me diafora programmata na kanw modaz kai editing alla einai apelpistika argh h olh diadikasia.Exete na proteinete kapoio programma h' sundiasmo programmatwn gia na kanw auth th douleia?Den exw kapoia exidikeumenh karta video.Enas filos mou exei mia pinnacle dc10+ alla den xerw kata poso tha boithisei...help!!

Δημοσ.

Ulead Video Studio

Arketa aplo kai eukolo...dynatothtes metries tha lega,an kai den eimai kai eidikos.

A3TeRnuS

PS.Antistoixa me to Premiere 6 den katafera na kanw tipota.Periploko poly.

Δημοσ.

File ripperakos mallon 8a prepei na kopseis ti tenia se mikrotera komatia, i na min to editing pou exeis kanei mexri to teliko render (diskolo alla ti na kanoume).

Na se rotiso kati allo i karta pou exeis kanei grab se mpeg2 se kali poiotita (ftanei diladi i poiotita tis psifiakes?).Exo mia analogiki kamera me poli kalo fako kai zoom kai skeftomai na arxiso na kaio merika DVDakia alla 8elo na exoun kali poiotita.Skeftomai na paro mia tetoia karta alla pes mou se parakalo tin gnomi sou gia to apotelesma...

Δημοσ.

H διαδικασια εαν εχεις αργο υπολογιστη και πολυ rendering ειναι αργη σχετικα...με την dc+ θα εχεις μια επιταγχυνση αλλα δουλευει μεσα απο premiere που απαιτει καποιο χρονο εκμαθησης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...