Levs Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα μάγκες. Το κινητό είναι του πατέρα μου καταρχάς κ το πρωί ενώ μιλούσε στο τηλ του διακόπηκε η κλήση απότομα απ'ότι μ είπε. Το καλώ, τίποτα.. Πάνω στο σήμα έχει το απαγορευτικό και καλά. Δοκίμασα τη sim του στο παλιό μου και καλεί. Εντωμεταξύ στο δικό του δεν ξέρω αν έφταιγε η επανεκκίνηση, του είχε αλλάξει η ώρα κ ημερομηνία. Τη ρύθμισα τώρα 3 το βραδυ που το πήρα να το σκανταλέψω και έφυγε το 'απαγορευτικό σήμα, ήρθε ένα μνμ από τις κλήσεις, αλλά όταν κλειδώνεις την οθόνη λέει μόνο επείγουσες κλήσεις..κ τον ξαναπαίρνω και λέει δεν είναι διαθέσιμος.... Λέτε να χάλασε η κεραία του κινητού εσωτερικά; Τι πιστεύετε; (Galaxy J3 2016) Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2019 από Levs
Xristaras12 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Το απαγορευτικό αντί για σήμα σημαίνει πρόβλημα σήματος γενικότερα. στα samsung ακόμα και χωρίς sim βλέπεις εικονικό σήμα κανονικά. Για δες αν στη συσκευή (*#06#) μπορείς να δεις το ιμει της συσκευής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα