Christos c_k Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Εχετε δει ολοι την προσφορα του Γερμανου για το Samsung Galaxy S8 στα 300 ευρω. Τι πιστευετε? Αξιζει το κινητο να το αγορασει καινουριο κανεις τωρα? Εχω το S7 τωρα
chios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δε θα πάρει android 10 και επίσης έχει χάλια μπαταρία, εγώ θα προτιμούσα κάτι άλλο. 1
Christos c_k Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Ε δεν πειραζει. Μετα απο 1 χρονο αλλαγη παλι. Αν πουλουσα το S7 μου και βαλω 130 ευρω ακομα... Δεν θα ειναι κακο deal. Τι λες?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 δώσε το S7 όσο λες και πάρε S10e. Δεν έχει νόημα η αγορά S8 2+ έτη μετά την κυκλοφορία του, ιδιαίτερα δε οταν η ιδια η sammy το σκοτώνει με τις αναβαθμίσεις που ΔΕΝ θα του βγάλει. 1
chios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 53 λεπτά πριν, Christos c_k είπε Ε δεν πειραζει. Μετα απο 1 χρονο αλλαγη παλι. Αν πουλουσα το S7 μου και βαλω 130 ευρω ακομα... Δεν θα ειναι κακο deal. Τι λες? Εγώ γενικά δε θα αγόραζα ποτέ samsung , το s8 δεν το θεωρώ καλή αγορά αν εσένα σε καλύπτει οκ. 1
Christos c_k Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Xristaras12 είπε δώσε το S7 όσο λες και πάρε S10e. Δεν έχει νόημα η αγορά S8 2+ έτη μετά την κυκλοφορία του, ιδιαίτερα δε οταν η ιδια η sammy το σκοτώνει με τις αναβαθμίσεις που ΔΕΝ θα του βγάλει. Ειναι λιγο ψηλα η τιμη του και δεν μπορω τωρα. Επισης με φρεναρει η μπαταρία του και το f2.4 στην καμερα (εχει και 1.5 ξερω).Απλα το θελω αλλιως. Αν γινοταν μονιμα να ναι στο 1.5 ισως θα το επαιρνα αλλα νομιζω δεν ειναι εφικτο.
kataramenos32 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 19 λεπτά πριν, Christos c_k είπε Ειναι λιγο ψηλα η τιμη του και δεν μπορω τωρα. Επισης με φρεναρει η μπαταρία του και το f2.4 στην καμερα (εχει και 1.5 ξερω).Απλα το θελω αλλιως. Αν γινοταν μονιμα να ναι στο 1.5 ισως θα το επαιρνα αλλα νομιζω δεν ειναι εφικτο. Δηλαδή από S9 μέχρι και Note 10+ που όλες οι ναυαρχίδες και όχι μόνο έχουν variable aperture είναι για πέταμα επειδή δεν είναι "μόνιμο". Πραγματικά έχεις έστω και μια μικρή ιδέα για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό να το πω η απλά χρειαζόσουν μια φτηνή δικαιολογία και πέταξες ότι σου ήρθε εκείνη την ώρα στο μυαλό;
Christos c_k Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 οχι φιλε οχι. Φυσικα και δεν ειναι για πεταμα. Εδω μιλαμε για μυθικα κινητα. Απλα επειδη δεν ηξερα τον τροπο λειτουργιας για αυτο ρωτησα το παιδι. 1 λεπτό πριν, Christos c_k είπε οχι φιλε οχι. Φυσικα και δεν ειναι για πεταμα. Εδω μιλαμε για μυθικα κινητα. Απλα επειδη δεν ηξερα τον τροπο λειτουργιας για αυτο ρωτησα το παιδι. οχι φιλε οχι. Φυσικα και δεν ειναι για πεταμα. Εδω μιλαμε για μυθικα κινητα. Απλα επειδη δεν ηξερα τον τροπο λειτουργιας για αυτο ρωτησα το παιδι. 5 λεπτά πριν, kataramenos32 είπε Δηλαδή από S9 μέχρι και Note 10+ που όλες οι ναυαρχίδες και όχι μόνο έχουν variable aperture είναι για πέταμα επειδή δεν είναι "μόνιμο". Πραγματικά έχεις έστω και μια μικρή ιδέα για το πως δουλεύει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό να το πω η απλά χρειαζόσουν μια φτηνή δικαιολογία και πέταξες ότι σου ήρθε εκείνη την ώρα στο μυαλό; οχι φιλε οχι. Φυσικα και δεν ειναι για πεταμα. Εδω μιλαμε για μυθικα κινητα. Απλα επειδη δεν ηξερα τον τροπο λειτουργιας για αυτο ρωτησα το παιδι.
paris_chav Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Εχεις το s7. Nα πας μια γενια μετα σε ενα κινητο που ηδη σταματησε να αναβαθμιζεται, δεν υπαρχει λογος. Ή οπως ειπε το παιδι παραπανω, κανεις υπομονη μεχρι να μαζεψεις μπατζετ για το s10e ή αλλο της σειρας ή στρεφεσαι σε αλλες εταιριες και επιλογες στα χρηματα που θες να διαθεσεις για το s8. 1
Christos c_k Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Σωστα ολα αυτα που λες.Απλα το ειπα γιατι με 130 oυσιαστικα το αγοραζω και επειδη με 130 δεν παιρνεις τετιο κινητο
Christos c_k Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Αν δωσω 160-170 to S7 που εχω τωρα
Heimdall7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Φίλε με τα ίδια περίπου λεφτά παίρνεις Xiaomi 9t pro που είναι έτη φωτός καλύτερο κινητό... 2
chios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2019 Μακάρι να βρεις να δώσεις σε αυτά τα λεφτά το s7 εγώ το βλέπω δύσκολο, σε αυτά τα λεφτά πρέπει να είναι το τηλέφωνο σε άριστη κατάσταση. Το mi9t pro που προτάθηκε είναι έτη φωτός καλύτερο από το s8. 1
Rizas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, chios είπε Μακάρι να βρεις να δώσεις σε αυτά τα λεφτά το s7 εγώ το βλέπω δύσκολο, σε αυτά τα λεφτά πρέπει να είναι το τηλέφωνο σε άριστη κατάσταση. Το mi9t pro που προτάθηκε είναι έτη φωτός καλύτερο από το s8. Μία χαρά θα βρει να το πουλήσει... Απλά όχι στο ινσομνια, σε καμία χρυσή ευκαιρία ή κάνα FB θα φύγει άμα είναι σε πολύ καλή κατάσταση! Συγγενικο πρόσωπο πούλησε πριν λίγο καιρό το s7 edge της κοπέλας του 220Ε... γελάει ο κόσμος, αλλά ναι γίνεται, υπάρχουν άτομα που θα το αγοράσουν (ζουν ανάμεσα μας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα