Katrami Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Στις 7/1/2020 στις 10:40 ΠΜ, _emperor είπε εχεις PM Καλησπέρα, μήπως θα μπορούσα να είχα κι εγώ λίγη βοήθεια... Σε ευχαριστώ.
Tetchua Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα και καλή χρονιά! Θα μπορούσα να έχω την βοήθεια σας.Είμαι σε αναζήτηση της συγκεκριμένης κονσόλας: Νnintendo 2DS XL. Οποιαδήποτε έκδοσης. Λόγο κοροναιου ,κλειστών μαγαζιών - καραντίνας , κτλ δεν μπορώ να την βρω διαθέσιμη. Θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά γνωστή μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών. ,στην περιοχή μου, πως είχαν στοκ ακόμη και μετά την περίοδο του blackfriday. (99€ αλλά το δεν την χρειάζομουν τότε..) Προσπάθησανα επικοινωνήσω μαζί τους αυτή την περίοδο -αλλα και μέσα στις γιορτές- μα δεν έβγαλα άκρη. Είναι κλειστό το κατάστημα και μιλάω μόνο με τα κεντρικά. Φαίνεται πως η κονσόλα δεν είναι εξαντιλμενη στις αποθήκες τους, γιατο και δεν υπάρχει τίποτα στο site. Με διαβεβαίωσαν επίσης πως σίγουρα κάπου θα υπάρχουν μεμονωμένα κομμάτια στοκ , και πως θα πρέπει να τα "βρω" μόνος μου μιας και στο site τους , πλέον , ανεβάζουν μόνο προϊόντα από τις αποθήκες κι όχι πχ από το κατάστημα της κολοπετινιτσας. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να θυμηθεί που είδε (η και πότε είδε)την συγκεκριμένη κονσόλα για τελευταία φορά ας αφήσει ένα σχόλιο.. Η ας με στείλει ένα προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ
aret1 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Tetchua είπε Καλησπέρα και καλή χρονιά! Θα μπορούσα να έχω την βοήθεια σας.Είμαι σε αναζήτηση της συγκεκριμένης κονσόλας: Νnintendo 2DS XL. Οποιαδήποτε έκδοσης. Λόγο κοροναιου ,κλειστών μαγαζιών - καραντίνας , κτλ δεν μπορώ να την βρω διαθέσιμη. Θυμάμαι όμως χαρακτηριστικά γνωστή μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών. ,στην περιοχή μου, πως είχαν στοκ ακόμη και μετά την περίοδο του blackfriday. (99€ αλλά το δεν την χρειάζομουν τότε..) Προσπάθησανα επικοινωνήσω μαζί τους αυτή την περίοδο -αλλα και μέσα στις γιορτές- μα δεν έβγαλα άκρη. Είναι κλειστό το κατάστημα και μιλάω μόνο με τα κεντρικά. Φαίνεται πως η κονσόλα δεν είναι εξαντιλμενη στις αποθήκες τους, γιατο και δεν υπάρχει τίποτα στο site. Με διαβεβαίωσαν επίσης πως σίγουρα κάπου θα υπάρχουν μεμονωμένα κομμάτια στοκ , και πως θα πρέπει να τα "βρω" μόνος μου μιας και στο site τους , πλέον , ανεβάζουν μόνο προϊόντα από τις αποθήκες κι όχι πχ από το κατάστημα της κολοπετινιτσας. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να θυμηθεί που είδε (η και πότε είδε)την συγκεκριμένη κονσόλα για τελευταία φορά ας αφήσει ένα σχόλιο.. Η ας με στείλει ένα προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ . . . είχα δει στο Μουστάκα στο περιστέρι, κάτι κουτιά από, new 2ds xl και new 3ds xl, και είπα εκεί στον υπευθυνο ότι έχει ωραίο ντεκόρ. Τι εννοεις μου λέει, για τα κουτιά τα άδεια του λεω, ποιά άδεια μου απαντά κανονικές κονσόλες είναι. Αυτά, το καλοκαίρι που πέρασε. Δε χάνεις να κάνεις ένα τηλέφωνο, βέβαια οι τιμές ήταν ''κανονικές''.! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2021 από aret1
Tetchua Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2021 3 λεπτά πριν, aret1 είπε . . . είχα δει (...) "Κανονικές" Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ! Κάτι τέτοιο έψαχνα ! Θα πάρω τώρα τηλέφωνο, ελπίζω να το σηκώσουν.. ειλικρινά και στην γειτονιά μου . Λίγο πριν το lockdown τον Νοέμβριο υπήρχαν αρκετά κουτιά σίγουρα κάτι θα έχει μείνει.. απλά δε είναι ανοικτά Και πάλι ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα