Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 minutes ago, johnpap21 said:

For the record αν δεν σου είναι κόπος γράψε μας τι είχε πάθει και πως το έφτιαξες όσο πιο συνοπτικά γίνεται για να μην ξεφύγουμε εντελώς από το θέμα.

Το public το βγάζει "Σε εκτεταμένη αναζήτηση" λέτε να ακυρώσω και να πάω στον Kώτσο;  Φοβάμαι μη φάω άκυρο στο τέλος...

Τίποτα είχα προσπαθήσει να το κάνω cfw βγάζοντας τη μητρική με κολλητήρι κλπ, απλά μάλλον κάποια αδεξιότητα έκανα και από τότε δεν φορτίζει (παίζεις όμως για πάντα μέχρι να τελειώσει η μπαταρία ή με καλώδιο) και όταν ξεμένω βάζω τη μπαταρία σε εξωτερικό φορτιστή. Ε αυτή τη φορά μάλλον είχε ψιλοπεθάνει η μπαταρία και πήρε 2 μέρες να συνέλθει... Τη χρειάζεται απλά για το πρώτο boot. Anyway 😛  

Είμαι οριακά να το μπουμπουνήσω το 2DS XL. Πες μου γιατί να μην το κάνω 😛 

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Thanks 1
  • Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Mhlogiatros said:

Μαζευε κατι παραπανω να παρεις switch .Βοηθησα ; :P

Έχω Switch εδώ και 2 χρόνια :X:D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Είμαι οριακά να το μπουμπουνήσω το 2DS XL. Πες μου γιατί να μην το κάνω 😛 

Για μένα το νο1 κριτήριο είναι το αν θα βρω το χρόνο ν' ασχοληθώ ή θα το αφήσω να πιάνει σκόνη... Τώρα υπάρχουν κι εκείνοι που τα αφήνουν να πιάνουν σκόνη και τα έχουν για συλλεκτικούς λόγους (για να μην παρεξηγηθώ, είναι απολύτως σεβαστό κι αυτό). Βάλτα κάτω και αποφάσισε, άσε που τα 110 ευρώ δεν είναι και λίγα αν σκεφτούμε τι άλλο μπορείς να πάρεις στα ανάλογα λεφτά...

Επεξ/σία από johnpap21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και για συλλεκτικους λογους αξιζει.Το αφηνεις σφραγισμενο στο κουτακι του να καθεται.Σε λιγο καιρο θα ειναι δυσεύρετα και τα μτχ θα εχουν τιμες καινουργιας κονσολας.Οποιος μπορει να το παρει με τιμολογιο και να κανει την ιδια ωρα αποφορολογηση στο ταμειο βγαινει 87 και κατι ευρω.Σουπερ τιμουλα για κονσολα nintendo.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 2
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Και για συλλεκτικους λογους αξιζει.Το αφηνεις σφραγισμενο στο κουτακι του να καθεται.Σε λιγο καιρο θα ειναι δυσεύρετα και τα μτχ θα εχουν τιμες καινουργιας κονσολας.Οποιος μπορει να το παρει με τιμολογιο και να κανει την ιδια ωρα αποφορολογηση στο ταμειο βγαινει 87 και κατι ευρω.Σουπερ τιμουλα για κονσολα nintendo.

Δεν ειναι ρισκο να το αφησεις σφραγισμενο;το ιδιο σκεφτομουνα κι εγω αλλα τελικα το ανοιξα να δω οτι δεν ειναι σπασμενο ή κατι αναλογο,ενα παιδι που παρελαβε ειπε οτι ειχε κατι φουσκαλιτσες στην οθονη....

Δημοσ.

Ειναι ενα ρισκο αλλα με πολυ μικρο ποσοστο να πεσεις σε ελλατωματικο κομματι.Ειδικα οταν μιλαμε για κονσολες νιντεντο.

Η κονσολιτσα κανει παπαδες, εχει μια ντουζινα παιχνιδια για ολα τα γουστα.Πραγματικα οποιος σκεφτεται να το παρει να το κανει αμεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν αυτό που συμβαίνει με το public είναι αστείο. Τη μια δείχνει ότι είναι διαθέσιμο για παραλαβή μόνο από κατάστημα στην Καλλιθέα και στη Νέα ερυθραία και μετά από λίγο εξαφανίζεται η Καλλιθέα και το δείχνει διαθέσιμο στα Γιάννενα χαχαχα κι αν ξανακάνεις refresh αργότερα τσουπ να η Καλλιθέα πάλι και εξαφανίζονται τα Γιάννενα. Τουλάχιστον η Νέα ερυθραία είναι σταθερή 😁

Α έχει και easter egg με νέο refresh βγήκε "διάλεξε κατάστημα για κράτηση" και στέλνουν σε όποιο θες... 

Επεξ/σία από johnpap21
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, johnpap21 είπε

Λοιπόν αυτό που συμβαίνει με το public είναι αστείο. Τη μια δείχνει ότι είναι διαθέσιμο για παραλαβή μόνο από κατάστημα στην Καλλιθέα και στη Νέα ερυθραία και μετά από λίγο εξαφανίζεται η Καλλιθέα και το δείχνει διαθέσιμο στα Γιάννενα χαχαχα κι αν ξανακάνεις refresh αργότερα τσουπ να η Καλλιθέα πάλι και εξαφανίζονται τα Γιάννενα. Τουλάχιστον η Νέα ερυθραία είναι σταθερή 😁

Α έχει και easter egg με νέο refresh βγήκε "διάλεξε κατάστημα για κράτηση" και στέλνουν σε όποιο θες... 

Μηπως ειναι θεμα cookies?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, vadergr είπε

Μηπως ειναι θεμα cookies?

Θα μπορούσε αλλά έχει το ίδιο αποτέλεσμα όταν κάνω clear και σε άλλο browser (τώρα εμφανίστηκε και ο Κορυδαλλός με απόθεμα 😁).

Τέλος πάντων επειδή πολύ το κούρασα και με κούρασαν κι αυτοί, παραγγελία από Κώτσο παραλαβή από κατάστημα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και όταν παραλάβω ακύρωση. 

Επεξ/σία από johnpap21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα την υπερβαση παρηγγειλα αλλα δυο κομματια ενα για μενα και ενα για δωρακι...😇

Επεξ/σία από czarjuly
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...