Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν τω μεταξυ εγω με παραγγελια απο τις 23 Δεκεμβρη απο τον Κωτσοβολο ακομα περιμενω να παραλαβω,τους πηρα παλι σημερα τηλεφωνο και μετα απο 38 λεπτα στο τηλεφωνο μου ειπαν οτι θα σταλει αυριο,έν αναμονη παλι λοιπον!

• Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 3/1/2020 στις 7:58 ΜΜ, Malthador είπε

Επειδή είχα αφήσει για λίγο καιρό την scene και τώρα που τσίμπησα το N2DSXL της προσφοράς τα ξανατσεκάρω, βρήκα ότι υπάρχει και πιο γρήγορος τρόπος και μάλιστα πρόσφατος, λέγεται custom-install. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, γιατί περιμένω μια καινούρια microSD να μου έρθει, αλλά δεν ξέρω αν έχει gui. Αν σε ενοχλεί αυτό, κοίτα για FBI+cias.

Δοκίμασα το πρόγραμμα που πρότεινες. Έβαλα τρια cia για δοκιμή . Μου τα πέρασε σχεδόν σφαίρα στην κάρτα!

Θα το μεταφέρω και στο thread με το 3DS hacking γιατί πρέπει να το δουν και άλλοι

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, czarjuly είπε

110,43 αν βαλεις τιμη 109 στο σηκωνει παζαρι του Κωτσοβολου για οσους δεν το προλαβαν

Και 109.9 € αν βάλεις 109.9. 👍

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα από Πλαίσιο. Παραγγελία Σάββατο βράδυ. Όσοι παραγγείλατε από Κωτσόβολο, παραλάβατε??

IMG_0493.JPG.916a724680ce9d7d8bb27ca9fd2a7b26.JPG

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Παρέλαβα σήμερα από Πλαίσιο. Παραγγελία Σάββατο βράδυ. Όσοι παραγγείλατε από Κωτσόβολο, παραλάβατε??

IMG_0493.JPG.916a724680ce9d7d8bb27ca9fd2a7b26.JPG

Παρελαβα κι εγω επιτελους σημερα,το πορτακι για τα παιχνιδια θελει λιγο προσοχη γιατι εχει την αισθηση οτι ειναι ευαισθητο

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Παρελαβα κι εγω επιτελους σημερα,το πορτακι για τα παιχνιδια θελει λιγο προσοχη γιατι εχει την αισθηση οτι ειναι ευαισθητο

εμ το ειπα εγω, το πορτακι βαλε β γαλε την SD δεν κλεινει καλα απο την δεξια μερια

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 hours ago, czarjuly said:

110,43 αν βαλεις τιμη 109 στο σηκωνει παζαρι του Κωτσοβολου για οσους δεν το προλαβαν

Το έφτιαξα το 2DS μου, αλλά εξακολουθει και ξύνει το πορτοφόλι με κατι τετοια post 😛 ....πολυ :ph34r:

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Το έφτιαξα το 2DS μου, αλλά εξακολουθει και ξύνει το πορτοφόλι με κατι τετοια post 😛 ....πολυ :ph34r:

Cool! For the record αν δεν σου είναι κόπος γράψε μας τι είχε πάθει και πως το έφτιαξες όσο πιο συνοπτικά γίνεται για να μην ξεφύγουμε εντελώς από το θέμα.

Το public το βγάζει "Σε εκτεταμένη αναζήτηση", λέτε να ακυρώσω και να πάω στον Kώτσο;  Φοβάμαι μη φάω άκυρο στο τέλος...

Επεξ/σία από johnpap21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...