Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, alexmm είπε

ακολούθησες κάποιον οδηγό;

Απ ότι κατάλαβα αυτός https://3ds.hacks.guide είναι ο πιο πλήρης, αυτόν ακολούθησα και σε μια ωρίτσα ξεμπέρδεψα χωρίς να έχω καμία εμπειρία με nintendo homebrew κλπ.

• Thanks 1
  • Απαντ. 168
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος...

Μόνο το public έμεινε.

Update: Τα ξημερώματα δεχόταν online παραγγελίες, ενώ τώρα βλέπω ότι λέει μόνο στα καταστήματα.

Επεξ/σία από johnpap21
Δημοσ.

Εχω ενα σφραγισμενο απο πλαισιο και το εχω βαλει στις αγγελίες σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος (σε χαμηλοτερη τιμη).

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
23 hours ago, safridia said:

Ειναι φυσιολογικο αυτο το παιξιμο που εχει η οθονη οταν ειναι ανοιχτη;

Έχω δώσει στο αντίστοιχο νήμα ένα κόλπο για να μην τρεμοπαίζει:

On 05/11/2019 at 18:00, Malthador said:

Απλά προς ενημέρωση, η οθόνη του N3DSXL μου είχε γίνει πολύ wobbly τελευταία, σε εκνευριστικό βαθμό. Έκανα αυτή την μαγκιά και τώρα είναι ντούρο εντελώς:

Έχω κάνει κάτι αντίστοιχο με το N2DSXL, έβαλα αυτοκόλλητα αριστερά και δεξιά από την κάμερα και είναι ντούρο τώρα.

• Like 2
Δημοσ.

Τελευταία ερώτηση πριν παραλάβω αύριο.Κατασκευαστικά,γενικά είναι οκ ή έχει θέματα?To "black screen of death" όπως το λένε που είδα σε μερικά threads εδώ κι εκεί είναι σύνηθες φαινόμενο?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Malthador είπε

Έχω δώσει στο αντίστοιχο νήμα ένα κόλπο για να μην τρεμοπαίζει:

Έχω κάνει κάτι αντίστοιχο με το N2DSXL, έβαλα αυτοκόλλητα αριστερά και δεξιά από την κάμερα και είναι ντούρο τώρα.

εμενα που παιζει το πορτακι των καρτων SD/DS (δεν κλεινει ερμητικα 100%) τι κολπο να κανω να σενιαρει? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχίζω ν' ανησυχώ για την ποιότητα κατασκευής, άμα είναι με 100+ ευρώ (πάλι καλά που δεν ήταν full price) να κάνουμε πατέντες για να 'ρθει στα ίσια του, τι να πω... 😕

Επεξ/σία από johnpap21
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, johnpap21 said:

Αρχίζω ν' ανησυχώ για την ποιότητα κατασκευής, άμα είναι με 100+ ευρώ (πάλι καλά που δεν ήταν full price) να κάνουμε πατέντες για να 'ρθει στα ίσια του, τι να πω... 😕

Παιδιά, τα έχω γράψει από την πρώτη σελίδα, η κονσόλα έχει γαμάτο και άπειρο S/W, αλλά από H/W είναι λίγο πίσω, όντας φορητή. Για να είναι λειτουργική στα χέρια ενός ενήλικα -όπως όλα τα φορητά- χρειάζεται grip, προστασία και analogue cover, εκτός κι αν θέλετε να τη χαρίσετε στο πεντάχρονο ανηψάκι σας. Παρόλο που είναι toy, ποιοτικώς είναι πολύ καλή η κατασκευή της, δεν νιώθει από χτυπήματα και το wobble το έχει από τη μαμά για λόγους προστασίας.

Αν νομίζετε ότι σας ενοχλούν τα έξτρα που χρειάζεται, τότε απλά προσπεράστε δεν είναι για εσάς.

2 hours ago, _emperor said:

εμενα που παιζει το πορτακι των καρτων SD/DS (δεν κλεινει ερμητικα 100%) τι κολπο να κανω να σενιαρει? 

Πώς το κατάφερες, μαν μου;

2 hours ago, akarabamba said:

Τελευταία ερώτηση πριν παραλάβω αύριο.Κατασκευαστικά,γενικά είναι οκ ή έχει θέματα?To "black screen of death" όπως το λένε που είδα σε μερικά threads εδώ κι εκεί είναι σύνηθες φαινόμενο?

Αν τη χακάρεις θα τρώει κανά σκάλωμα εδώ κι εκεί, αλλά όχι κάτι που δεν διορθώνεται με reboot.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/1/2020 στις 2:09 ΜΜ, alexmm είπε

ακολούθησες κάποιον οδηγό;

Εγώ με αυτό το βίντεο έβγαλα άκρη:

Τώρα πως κατεβάζουμε παιχνίδια? Υπάρχει οδηγός από που τα κατεβάζουμε και πως τα κάνουμε insert? Όπου και αν μπαίνω τα links είναι χαλασμένα!

Επεξ/σία από pesto1980
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, pesto1980 είπε

Τώρα πως κατεβάζουμε παιχνίδια? Υπάρχει οδηγός από που τα κατεβάζουμε και πως τα κάνουμε insert? Όπου και αν μπαίνω τα links είναι χαλασμένα!

εχεις PM

13 ώρες πριν, Malthador είπε

Πώς το κατάφερες, μαν μου;

το πορτακι εχει 2 κλιπς που το σφραγιζουν..δε ξερω αν ηταν κατασκευαστικο η εκανα κατι εγω τωρα δε μενει στη θεση και λιγο παιζει (απο τη δεξια μερια) ακουμπαει το μικρο δακτυλακι και κανει κλικ κλικ, τεσπα, πηρα ενα grip οποτε θα ληθει και αυτο το θεμα

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, _emperor είπε

εχεις PM

μηπως θα μπορουσες να μου το στειλεις κι εμενα; thanks

Δημοσ.

Πολύ ωραία κονσολιτσα, το καλά θα ήταν να μου άρεσαν και τα παιχνίδια της... Ψάχνω για κάτι τέτοιο για χαβαλέ με το μικρό αλλά δυστυχώς ποτέ δεν τα χώνεψα τα nintento! 🙄🙄🙄

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...