angmar Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, alexmm είπε ακολούθησες κάποιον οδηγό; Απ ότι κατάλαβα αυτός https://3ds.hacks.guide είναι ο πιο πλήρης, αυτόν ακολούθησα και σε μια ωρίτσα ξεμπέρδεψα χωρίς να έχω καμία εμπειρία με nintendo homebrew κλπ. 1
safridia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Ειναι φυσιολογικο αυτο το παιξιμο που εχει η οθονη οταν ειναι ανοιχτη;
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2020 2 minutes ago, safridia said: Ειναι φυσιολογικο αυτο το παιξιμο που εχει η οθονη οταν ειναι ανοιχτη; Ναι. 1
johnpap21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τέλος... Μόνο το public έμεινε. Update: Τα ξημερώματα δεχόταν online παραγγελίες, ενώ τώρα βλέπω ότι λέει μόνο στα καταστήματα. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από johnpap21
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Και φυσικά ΣΗΜΕΡΑ βρήκε να μου καεί το 2ds 😛 3
vadergr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Εχω ενα σφραγισμενο απο πλαισιο και το εχω βαλει στις αγγελίες σε περίπτωση που ενδιαφέρεται κάποιος (σε χαμηλοτερη τιμη). 1
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 23 hours ago, safridia said: Ειναι φυσιολογικο αυτο το παιξιμο που εχει η οθονη οταν ειναι ανοιχτη; Έχω δώσει στο αντίστοιχο νήμα ένα κόλπο για να μην τρεμοπαίζει: On 05/11/2019 at 18:00, Malthador said: Απλά προς ενημέρωση, η οθόνη του N3DSXL μου είχε γίνει πολύ wobbly τελευταία, σε εκνευριστικό βαθμό. Έκανα αυτή την μαγκιά και τώρα είναι ντούρο εντελώς: Έχω κάνει κάτι αντίστοιχο με το N2DSXL, έβαλα αυτοκόλλητα αριστερά και δεξιά από την κάμερα και είναι ντούρο τώρα. 2
akarabamba Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Τελευταία ερώτηση πριν παραλάβω αύριο.Κατασκευαστικά,γενικά είναι οκ ή έχει θέματα?To "black screen of death" όπως το λένε που είδα σε μερικά threads εδώ κι εκεί είναι σύνηθες φαινόμενο?
_emperor Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 46 λεπτά πριν, Malthador είπε Έχω δώσει στο αντίστοιχο νήμα ένα κόλπο για να μην τρεμοπαίζει: Έχω κάνει κάτι αντίστοιχο με το N2DSXL, έβαλα αυτοκόλλητα αριστερά και δεξιά από την κάμερα και είναι ντούρο τώρα. εμενα που παιζει το πορτακι των καρτων SD/DS (δεν κλεινει ερμητικα 100%) τι κολπο να κανω να σενιαρει?
johnpap21 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αρχίζω ν' ανησυχώ για την ποιότητα κατασκευής, άμα είναι με 100+ ευρώ (πάλι καλά που δεν ήταν full price) να κάνουμε πατέντες για να 'ρθει στα ίσια του, τι να πω... 😕 Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από johnpap21
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, johnpap21 said: Αρχίζω ν' ανησυχώ για την ποιότητα κατασκευής, άμα είναι με 100+ ευρώ (πάλι καλά που δεν ήταν full price) να κάνουμε πατέντες για να 'ρθει στα ίσια του, τι να πω... 😕 Παιδιά, τα έχω γράψει από την πρώτη σελίδα, η κονσόλα έχει γαμάτο και άπειρο S/W, αλλά από H/W είναι λίγο πίσω, όντας φορητή. Για να είναι λειτουργική στα χέρια ενός ενήλικα -όπως όλα τα φορητά- χρειάζεται grip, προστασία και analogue cover, εκτός κι αν θέλετε να τη χαρίσετε στο πεντάχρονο ανηψάκι σας. Παρόλο που είναι toy, ποιοτικώς είναι πολύ καλή η κατασκευή της, δεν νιώθει από χτυπήματα και το wobble το έχει από τη μαμά για λόγους προστασίας. Αν νομίζετε ότι σας ενοχλούν τα έξτρα που χρειάζεται, τότε απλά προσπεράστε δεν είναι για εσάς. 2 hours ago, _emperor said: εμενα που παιζει το πορτακι των καρτων SD/DS (δεν κλεινει ερμητικα 100%) τι κολπο να κανω να σενιαρει? Πώς το κατάφερες, μαν μου; 2 hours ago, akarabamba said: Τελευταία ερώτηση πριν παραλάβω αύριο.Κατασκευαστικά,γενικά είναι οκ ή έχει θέματα?To "black screen of death" όπως το λένε που είδα σε μερικά threads εδώ κι εκεί είναι σύνηθες φαινόμενο? Αν τη χακάρεις θα τρώει κανά σκάλωμα εδώ κι εκεί, αλλά όχι κάτι που δεν διορθώνεται με reboot. Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2020 από Malthador 3 1
pesto1980 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 5/1/2020 στις 2:09 ΜΜ, alexmm είπε ακολούθησες κάποιον οδηγό; Εγώ με αυτό το βίντεο έβγαλα άκρη: Τώρα πως κατεβάζουμε παιχνίδια? Υπάρχει οδηγός από που τα κατεβάζουμε και πως τα κάνουμε insert? Όπου και αν μπαίνω τα links είναι χαλασμένα! Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2020 από pesto1980 1
_emperor Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, pesto1980 είπε Τώρα πως κατεβάζουμε παιχνίδια? Υπάρχει οδηγός από που τα κατεβάζουμε και πως τα κάνουμε insert? Όπου και αν μπαίνω τα links είναι χαλασμένα! εχεις PM 13 ώρες πριν, Malthador είπε Πώς το κατάφερες, μαν μου; το πορτακι εχει 2 κλιπς που το σφραγιζουν..δε ξερω αν ηταν κατασκευαστικο η εκανα κατι εγω τωρα δε μενει στη θεση και λιγο παιζει (απο τη δεξια μερια) ακουμπαει το μικρο δακτυλακι και κανει κλικ κλικ, τεσπα, πηρα ενα grip οποτε θα ληθει και αυτο το θεμα
alexmm Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 26 λεπτά πριν, _emperor είπε εχεις PM μηπως θα μπορουσες να μου το στειλεις κι εμενα; thanks
seithan Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2020 Πολύ ωραία κονσολιτσα, το καλά θα ήταν να μου άρεσαν και τα παιχνίδια της... Ψάχνω για κάτι τέτοιο για χαβαλέ με το μικρό αλλά δυστυχώς ποτέ δεν τα χώνεψα τα nintento! 🙄🙄🙄
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα